Chrudim – Tábor 3:8 (kon.)
konec
HC Chrudim
3:8 (0:0, 2:6, 1:2)
HC Tábor
Pátek 02.11.2012, 20:00Liga staršího dorostu
Partner:
     
    56:38
    Emoce pokračují a za tohoto stavu je to více než zbytečné. Za katr putuje Jan Škrleta (TAB) za hrubost.
     
    55:18
    Ještě si Táborští zahrají přesilovou hru. Trošku emocí rozvířil Matěj Švarc (CHR), který tvrdě atakoval Novotného. Hosté hrají v početní výhodě.
     
    54:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní to ale již je branka v táborské síti, pěknou akci předvedl JAN POLÁK, který si vzal puk a střelou do šibenice překonal bezmocného Dudáčka - 3:8! Bez asistence.
     
    53:39
    Nahození Burkoně od modré čáry bylo tečováno a nakonec skončilo jen těsně mimo pravé tyče Dudáčkovy branky!
     
    48:17
    Za vražení na hrazení se posadil na lavici hanby Filip Novotný (TAB). Chrudimští si po delší době také zahrají v početní výhodě.
     
    45:58
    Táborští vstřelili devátý gól, ale ten nebyl uznán, protože se jednalo o kopnutí jednoho z hostujících hráčů!
     
    45:13
    Domácí se konečně podívali taky na soupeřovu polovinu, ale toho si příliš dlouho neužili. Štěpán Bečev (CHR) se zaklesl do protihráče a dostává menší trest za hákování.
     
    41:42
    Domácí se budou muset opět hodně bránit, protože na trestnou lavici odchází Jaroslav Tomášek (CHR) za podražení.
     
    40:54
    Tábor právě vstřelil branku!
    A vzápětí přichází další gól! Do samostatného úniku se po dobrém průniku do JAN ŠKRDLETA a přesnou ranou překonává bezmocného Peřinu - 2:8! Bez asistence.
     
    40:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    A hned po úvodních vteřinách poprvé inkasuje také gólman Peřina! Táborští začali opravdu aktivně a opět přiblížili výsledek prvnímu vzájemnému zápasu (2:9 ve prospěch Tábora). Autorem sedmé branky je PAVEL POSPÍCHAL - 2:7! Asistence: Vojtěch Koutský.
     
    38:02
    Vylučovat se bude na obou stranách, za mírnou potyčku si půjdou hlavy zchladit chrudimský Štěpán Bečev za krosček a za hostující Tomáš Krejčí za hrubost. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    37:00
    Dominik Cvrček po šesté brance odstupuje ze hry, na jeho místo se postavil Marek Peřina!
     
    37:00
    Tábor právě vstřelil branku!
    To již ale neplatí nyní. Dominik Cvrček s touto brankou nemohl vůbec nic dělat, nahození od modré čáry tečoval těsně před brankoviště ROBERT PEJŠA - 2:6! Asistence: David Hlaveš.
     
    34:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    Právě v těchto okamžicích se láme dnešní zápas! Tábor z každého svého útoku skóruje a domácím se bude toto klání již jen těžko obracet! Pátou branku vstřelil po rychlém protiútoku TOMÁŠ KREJČÍ - 2:5! Asistence: Radek Veřtát.
     
    33:20
    Tábor právě vstřelil branku!
    I v následující přesilové hře se hosté dokázali prosadit a zvyšují svoje vedení! Vyloučení vyšlo chrudimské hráče hodně draho, po střele PAVLA POSPÍCHALA je stav již 2:4! Asistence: Filip Novotný a Michal Šašek.
     
    32:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak hostí nakonec končí vedoucí brankou! Zápas je jako na houpačce, Tábor posílá do vedení opět JAN REJTHAR, který tímto gólem dokonává svůj hattrick - 2:3! Asistence: David Hlaveš a Pavel Pospíchal.
     
    32:28
    A za ním jde hned Martin Bečev (CHR) za hákování, dvojnásobnou přesilovou hru uvidíme také na straně favorita.
     
    31:36
    Tábor právě vstřelil branku!
    Nyní se již však hosté prosazují v početní výhodě! Dobrou práci na brankovišti předvedl JAN REJTHAR, který nadvakrát dorazil kotouč za ležícího Cvrčka, máme tedy opět srovnáno - 2:2! Asistence: Michal Šašek a Pavel Pospíchal.
     
    31:03
    Nyní se však Chrudimští budou bránit, dnes potřetí je vyloučen Tomáš Tichý (CHR). Tentokrát se provinil držením.
     
    29:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jestli Chrudimští dělají chyby v obraně, tak jejich soupeři také a to ještě v mnohem větší míře. Ve dvojnásobném oslabení přičuchli k útočení a to se jim stalo osudným. Hned dva hráči Chrudimi zůstali osamoceni před brankářem a po rychlé přiťuknutí střílí druhý gól MATĚJ ŠVARC - 2:1! Asistence: Petr Koreček a Štěpán Šídlo.
     
    28:21
    Chrudimští vytvořili velký závar před brankou Tábora a je z toho další hostující vyloučení. Druhou dvojnásobnou přesilovou hru jim nabídl krosčekem Pavel Pospíchal (TAB). Nyní bude trvat 68 sekund.
     
    27:29
    Jenže vydrželo jim to jen čtyři sekundy. Na trestnou lavici si jde odpočinout nyní Kryštof Maxa (TAB) za hákování.
     
    26:11
    Sám faulovaný Patrik Hlaváč samostatný nájezd provedl skvěle, ale na poslední chvíli trefil pouze Cvrčkům položený beton!
     
    26:11
    V oslabení ujel Patrik Hlaváč, byl údajně faulován Haltuchem a rozhodčí překvapivě nařídil rovnou trestné střílení!
     
    25:25
    Další šance pro Chrudim. Domácí hokejisté budou hrát další přesilovou hru, když si k časoměřičům šel sednout jeden z hostujících hráčů. Chrudimský hlasatel selhal.
     
    22:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí velice dlouho obléhali táborskou svatyni, nejaktivnějším střelcem od modré byl Michal Haltuch, poté však přenechal svoji roli TOMÁŠI TICHÉMU, který přesnou ranou příklepem poslal puk nádherně pod víko Dudáčkovy branky - 1:1! Asistence: Milan Machač a Jaroslav Tomášek.
     
    21:43
    Robin Veselý (TAB) ho na trestné lavici doplní a Chrudimští tak budou hrát dlouhou přesilovou hru pět na tři!
     
    21:25
    Nyní budou moci domácí vyrovnat. Za katr se jde posadit táborský Jan Škrdleta (TAB) za hákování.
     
    20:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tato přesilová hra je ale už využita. Po vyhraném vhazování a několika přihrávkách přišlo nahození od modré čáry zřejmě tečoval JAN REJTHAR a posílá svůj tým do vedení - 0:1! Asistence: Filip Novotný a Vojtěch Koutský.
     
    20:17
    Domácí zatím doplácí na svoji nedisciplinavost. Michal Haltuch (CHR) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    18:05
    Další vyloučení na straně Chrudimi. Za krosček se půjde v závěru první třetiny zchladit na trestnou lavici Tomáš Tichý (CHR).
     
    17:30
    Chrudimská obrana opět zaspala a do velké šance se dostal Jan Rejthar! Šel de facto sám, rozhodl se vystřelit na vyrážečku, jeho pokus ale zneškodnil skvělý Cvrček!
     
    15:19
    Počet sil na ledě se vyrovná, domácí vystihli rozehrávku a šli do protiútoku, faulem si musel pomoci Filip Novotný (TAB). Pokračovat se tedy bude ve čtyřech.
     
    15:01
    Hosté si dobrým pohybem vykoledovali vyloučení a budou hrát další početní výhodu.Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Tomáš Tichý (CHR).
     
    11:00
    Naprosto zbytečný, útočný faul předvedl Štěpán Bečev (CHR), který se snažil získat kotouč a při tom zahákoval svého protihráče. První přesilovou hru si tak zahraje Tábor.
     
    09:41
    Nyní to byla hrubá chyba chrudimské obrany, když se z ničeho nic zjevili před domácím brankářem dva hráči, přihrávku dostal Vojtěch Koutský a jeho ránu skvělým zákrokem zastavil Dominik Cvrček!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 23. Tichý (Machač, Tomášek), 30. Švarc (Koreček, Šídlo), 55. Polák - 21. Rejthar (Novotný, Koutský), 32. Rejthar (Šašek, Pospíchal), 33. Rejthar (Hlaveš, Pospíchal), 34. Pospíchal (Novotný, Šašek), 35. Krejčí (Veřtát), 37. Pejša (Hlaveš), 41. Pospíchal (Koutský), 41. Škrdleta


    HC Chrudim: Cvrček (38. Peřina) – Bečev, Brázda, Burkoň, Faltys, Haltuch, Jiruška, Kopečný, Koreček, Machač, Meier, Pilař, Polák, Šídlo, Švarc, Tichý, Tomášek, Macháček
    HC Tábor: Dudáček – Petša, Škrdleta, Šašek, Krejčík, Rejthar, Pospíchal, Hlaveš, Novotný, Hlaváč, Trsk, Veselý, Veřtát, Koutský, Hodák, Nehoda, Maxa
    bahis siteleri