Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:5 (po pr.) | Prostějov – Poruba 2011 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Havířov 2:5 (kon.) | Břeclav – Kolín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 12:6 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 2:3 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:1 (kon.)
Vsetín – Opava 6:5 (kon.) | Kobra – Milevsko 2:3 (kon.) | Tábor – Děčín 5:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
12:6 (1:1, 6:3, 5:2)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 10.11.2012, 17:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Jihočeši se nakonec rozstříleli a přidávají další gól v oslabení. Po chybné rozehrávce hodonínské obrany se ke kotouči dostal JIŘÍ KUBÁT a střelou příklepem propálil povyjetého Baruse. Asistence: Bezděk.
     
    58:22
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec ještě snižují a dávají pátý gól utkání. Tecl s Plachým ujeli do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný naservíroval přihrávku TOMÁŠI PLACHÉMU, který jen lehce tečoval kotouč za záda Baruse. Asistence: Tecl.
     
    57:54
    Hodonín si ještě na závěr zápasu zahraje přesilovku. Kozlík (PEL) zahrál proti Popelovi loktem a jde si za to po právu sednout.
     
    53:03
    Dochází k další výměně golmanů, takže jsme tam, kde jsme začali. Jana Jíru střídá Jan Čekal.
     
    53:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tu další branku, již čtvrtou od ZDEŇKA JURÁSKA. Ten převzal kotouč od svého parťáka v útoku Stejskala a možná trochu se štěstím překonává již odevzdaného Jíru. Asistence: Stejskal.
     
    52:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Stejně jako ve středu v Moravských Budějovicích, i dnes Drtiči nadělují svému soupeři jedenáct branke a možná i něco přidají. Kříž čaroval s kotoučem za bránou tak dlouho, až mu před branku sjel JAKUB SAJDL, který z první zametl puk k levé tyči. Asistence: Kříž.
     
    48:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu pověstná desítka! Popela našel na modré čáře kapitánu domácího celku PETRA POKORNÉHO, ten převzal kotouč a propálil brankáře Jíru. Během této akci Spartak fauloval, takže předchozí trest se maže a ukládá se nový, dvouminutový trest. Asistence: Popela.
     
    47:23
    Vyloučen Kubát (PEL) za sekání.
     
    47:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle byla nádherná ukázka toho, jak je důležité v hokeji hrát naplno než rozhodčí foukne do píšťalky. Tomi zakončoval z pravého kruhu, jeho střelu Jíra chytil ale neměl kotouč v plné moci. Toho využil ONDŘEJ FIEDLER, který si přivlastnil puk, objel s ním bránu a zakončil do poloprázdné klece. Asistence: Tomi.
     
    45:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku. Odražený puk od brankáře Jíry se dostal až na modrou čáru k Popelovi, který jej okamžitě poslal zpět do ohně. Na jeho ránu ještě pelhřimovský brankář stačil, na bezprostřední dorážku MARTINA ŠPOKA však byl krátký. Asistence: Popela.
     
    45:01
    Vyloučen Filip Kasalý (PEL) za hákování.
     
    39:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají těsně před závěrečnou sirénou již sedmou branku! Peš =parádním způsobem obešel nemohoucího obránce a pak naservíroval luxusní přihrávku ZDEŇKU JURÁSKOVI, který neváhal a zkompletoval hat-trick v dnešním zápase! Asistence: Peš.
     
    37:41
    Sotva Křížovi vypršel trest, hlavní arbitr posílá hodonínské znovu do oslabení. Vyloučen je Jurásek (HOD) za sekání.
     
    35:40
    I přes velmi hlasité protesty kapitáná Pokorného je poslán na trestnou lavici Kříž (HOD) za vysokou hůl.
     
    33:47
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tu další branku! Tohle je vskutku neskutečná třetina. Svoboda poslal do úniku ZDEŇKA JURÁSKA, Jíra se proti němu rozjel a chtěl mu kotouč vypíchnout, výsledkem však byla rychlá klička hodonínského útočníka a zakončení do opuštěné brány. Asistence: Svoboda.
     
    33:19
    Už bylo zaděláno na další branku, tentokrát na druhé straně. Špok vyzval ke skórování dobře najetého kapitána Pokorného, jenže ten jeho nabídku s díky odmítnul.
     
    32:20
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Spartak ale opět snižuje zásluhou JANA HRBATÉHO, která převzal přihrávku od Jelínka, projel útočným pásmem a bez větších problémů překonal baruse. Asistence: Jelínek.
     
    31:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Na hodonínském zimním stadionu jsme svědky opravdového gólového festivalu. Peš si vyměnil kotouč s Juráskem, ten sklepl kotouč do středu VLADIMÍRU STEJSKALOVI, který parádní ranou propálil Jíru! Asistence: Jurásek, Peš.
     
    30:50
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Ale přesto Spartak snižuje a proměňuje nabídnutou přesilovku v kontakní branku! JAN HRBATÝ vypálil na baruse ze Sukovy přihrávky, jeho tečovaná střela hodonínského brankáře přeletěla obloučkem a zapadla do brány. Asistence: Suk.
     
    30:26
    Hosté při špatném střídání hodonínských ujeli do přečíslení tři na nikoho jenže celou akci překombinovali a nakonec ani nevystřelili!
     
    29:08
    Vyloučen Kuba (HOD) za podražení.
     
    27:46
    Tato branka vyhání Čekala z brány, na jeho místo nastupuje Jan Jíra.
     
    27:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A už je to o dvě branky! Tomu říkám pořádná sprcha. VLADIMÍR STEJSKAL se zmocnil kotouče na modré čáře a uháněl sám na Čekala, jemuž poslal puk elegantně mezi betony. Bez asistence.
     
    27:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči si berou zpět ztracené vedení! Špok našel ideálním pasem PAVLA KŘÍŽE, stojícího mezi kruhy a ten se opřel do kotouče tak, že se zastavil až v síti! Asistence: Sajdl, Špok.
     
    27:02
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají a můžeme pokrčovat pěkně od začátku! Charvát byl poslední v obranném pásmu a nechal se připravit o kotouč Hrbatým, který pak naservíroval kotouč TOMÁŠÍ PLACHÉMU. Ten si baruse vychutnal střelou pod horní tyč. Asistence: Hrbatý.
     
    25:30
    Miklík předvedl dobrou orientaci v předbrankovém prostoru a z bezprostřední blízkosti orazítkoval břevno Čekalovy klece!
     
    24:38
    Jurásek si v útočném pásmu odtáhl kotouč k mantinelu a pak naservíroval parádní přihrávku Stejskalovi, ten však napálil puk pouze do Čekala.
     
    20:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí právě zažívají parádní vstup do druhé třetiny a dostávají se poprvé v zápase do vedení! Špok od mantinelu se štěstím prostrčil kotouč do středu hřiště na JAKUBA SAJDLA, který se střelou chvilku počkal a pak překonal Čekala k jeho bližší tyči. Asistence: Špok.
     
    17:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kdo jiný než ZDENĚK JURÁSEK by mohl vrátit Drtiče do hry. Kučera pálil z pravého kruhu a právě hodoníský útočník z otočky vyrovnal nepříznívý stav pro Drtiče. Čekal s touto dorážku mohl pramálo něco udělat. Asistence: Kučera.
     
    15:46
    Po tragické rozehrávce Drtičů pálil od modré čáry Jelínek, jeho rána propadla Barusovi mezi betony, ale Svoboda zachránil celou situaci a zastavil puk v pohybu za brankovou čáru!
     
    12:52
    Přesilovku si zahrají také domácí, za hrubost si jde sednout Suk (PEL).
     
    09:38
    Okamžitě po vhazování ujeli do přečíslení Sajdl se Špokem, střela prvního jmenovaného se bohužel pro Drtiče nevešla do branky.
     
    09:27
    Pelhřimov dostává příležitost ke skórování v podobě přesilovky, vyloučen je Peš (HOD) za sekání.
     
    05:05
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli ukázkovou kombinaci v přečíslení tři na dva a jdou do vedení! Suk za modrou čárou přenechal Plachému kotouč zadovkou, ten bezprostředně přenesl hru na MARTINA TECLA najíždějícího si k levé tyči Barusovi brány a ten měl velice snadnou úlohu. Asistence: Plachý, Suk.
     
    02:21
    Smetana dostal krásnou průnikovou přihrávku do útočného pásma, ale Čekal si připisuje další jistý zákrok!
     
    01:33
    Po krásné kombinaci sehraného tandemu Jurásek - Peš se dostal k dorážce druhý jmenovaný, Čekal si výborně pokryl předbrankový prostor.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 18. Jurásek (Kučera), 21. Sajdl (Špok), 28. Kříž (Špok, Sajdl), 28. Stejskal, 32. Stejskal (Jurásek, Peš), 34. Jurásek (Svoboda), 40. Jurásek (Peš), 46. Špok (Popela), 48. Fiedler (Tomi), 49. Pokorný (Popela), 53. Sajdl (Kříž), 54. Jurásek (Stejskal) - 6. Tecl (Plachý, Suk), 28. Plachý (Hrbatý), 31. Hrbatý (Suk), 33. Hrbatý (Jelínek), 59. Plachý (Tecl), 59. Kubát (Bezděk)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Jež) - Oško, Skočovský, Pokorný, Svoboda, Šťastný, Popela, Miklík - Charvát, Smetana, Kříž, Fiedler, Špok, Stejskal, Tomi, Peš, Máša, Sajdl, Jurásek, Kuba, Kučera
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Čekal (Jíra) - Kasalý D., Adam, Veselý, Jelínek, Beneš, Tobola, Tecl, Plachý, Hrbatý, Kubát, Hadrava Martin, Bezděk, Hadrava Marek, Kasalý F., Suk, Pecen, Kozlík
    bahis siteleri