Německo – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Kanada – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Kanada
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Slovensko
sk Sobota 10.11.2012, 19:45 • Olympia Eisstadion München • Německý pohár
Partner:
     
    Konečné poradie v súboji o Nemecký pohár je po druhom hracom dni nasledovné:
    1. Nemecko - 6 bodov (skóre +3)
    2. Slovensko - 3 body (skóre +2)
    3. Švajčiarsko - 3 body (skóre -1)
    4. Kanada - 0 bodov (skóre -4)

    O víťazovi turnaja sa rozhodne už zajtra. Od 16:15 Vás zápasom Švajčiarska s Kanadou bude sprevádzať kolega Lukáš Karas a od 19:45 môžete sledovať súboj našich chlapcov, ktorí si zmerajú sily s výberom domáceho Nemecka. Podrobným textovým prenosom zápasu Slovákov Vás bude sprevádzať kolega Peter Marienka.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:07:30)
     
    Je dobojované!
    Slovenskí hráči si po skvelej druhej tretine a závere tretej tretiny dokázali vybojovať dôležité tri body! V tretej tretine sme mohli vidieť mnoho oslabení, no napokon si to naši chlapci dokázali ustrážiť. V 52. minúte priniesol Karl Stewart ohrozenie, keď sa mu podarilo znížiť na 2:3. Kanadský tréner nariadil powerplay, no tá Kanaďanom poriadne nevyšla. V 58. minúte sa stalo Barankovo vyhodenie puku gólové a v 60. minúte sa situácia zopakovala a gól z vyhodenia puku vsietil Juraj Mikúš.

    Najlepším hráčom tohto stretnutia sa z kanadskej strany stáva Nigel Dawes a zo slovenskej strany je to gólman Jaroslav Janus.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Zápas sa dohráva v slovenskom obrannom pásme, no zatiaľ sa tam Kanaďanom veľmi nedarí. Slovenskí hráči sa veľmi dobre bránia. Víťazstvo je už jasné.
     
    59:05
    Slovensko dalo gól!
    Tak Kanaďania zahadzujú aj druhú poweplay! Po skvelom vyhodení puku v podaní JURAJA MIKÚŠA sa napokon nejako dokotúľal do kanadskej brány a je z toho ďalší gól! Bez asistencií.
     
    58:31
    Kanaďania sa opäť odhodlali hrať v šestici, uvidíme, či sa im to podarí tentokrát. Zatiaľ sa držia v útočnom pásme a úspešne kombinujú.
     
    57:42
    Slovensko dalo gól!
    Kanaďanom táto poweplay veľmi nevyšla! IVAN BARANKA získal puk za kanadskou bránou a z ľavého rohu poslal puk presne do prázdnej kanadskej brány! Bez asistencií.
     
    57:14
    Kanadská brána ostáva prázdna! Gólman Weiman ostáva na striedačke!
     
    57:14
    Kanadský tréner Chernomaz si vyžiadal oddychový čas!
     
    56:59
    Dustin Boyd nám predviedol fantastické zakončenie z ľavého kruhu! Gólman Janus sa však skvele postavil na bránkovú čiaru odkiaľ nekompromisne odstavil svojho protihráča vyrážačkou!
     
    56:05
    Kanaďania si opäť zahrajú v početnej výhode. Juraj Mikúš si za jemný háčik na Germyna odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    55:52
    Kanadskí hráči sa zatiaľ držia v útočnom pásme, no veľmi sa im nedarí. Pozorní Slováci im predvádzajú veľmi dobrú defenzívnu hru. Pri puku Štajnoch.
     
    55:03
    Janus nám predviedol ďalší úspešný zákrok. Po skvelej prihrávke od Frasera sa rozhodol zakončovať Germyn, no jeho strela bola zblokovaná pozorným Haščákom až do stredného pásma.
     
    54:34
    Po skvelej prihrávke od Mitchella mohol pohroziť Boyd, no v kľúčovej situácii jeho hokejku fantasticky zblokoval slovenský obranca Baranka!
     
    53:54
    Pettinger nám predviedol nekompromisné zakončenia z ľavej strany, no na obe dokázala úspešne zareagovať slovenská defenzíva, ktorá puky zblokovala na zadný mantinel.
     
    53:21
    Kanadskí hráči hrajú túto presilovú hru zatiaľ len veľmi systematicky. Puk si prihrávajú po obvode útočného pásma, kde sa však zatiaľ Slováci veľmi dobre bránia.
     
    52:45
    Kanadskí hráči získali výhodu presilovej hry! Na dve minúty za držanie protihráča si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Marcinko.
     
    52:21
    Gólman Janus nám predviedol ďalší úspešný zákrok! Po skvelej strele od Belleho oprášil svoju pozornú lapačku! Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    51:37
    Kanada dala gól!
    Slovenská obrana opäť poriadne zaspala! Prvú strelu Milleyho gólman Janus vyrazil do bezpečia. Následné zakončenie Regehra opäť skončilo úspešným Janusovým zákrokom, no následná dorážka KARLA STEWARTA, na ktorého Slováci zabudli bola už gólová. Asistencie si pripisujú hráči Richie Regehr a Norm Milley.
     
    51:18
    Po skvelej prihrávke od Ölveckého sa k zakončeniu dostal Andrej Šťastný, no jeho strelu gólman Weiman úspešne vyráža do bezpečia!

    Branky a nahrávky: 19. Dawes (Boyd, Regehr), 52. Stewart (Regehr, Milley) - 26. Hudáček (Haščák), 31. Hossa (Mikúš), 39. Ölvecký (Šťastný), 58. Baranka, 60. Mikúš


    Kanada: Weiman (Caron) - Festerling, Katic - Lee, Zanetti - Belle, Regehr ("C") - Roy, Fraser - Lehoux, Talbot, James - Dawes, Boyd, Mitchell - Stewart, Milley, Bell - Pettinger, Germyn, Dixon.
    Slovensko: Janus (Hamerlík) - Sersen, Valábik - Štajnoch, Baranka - Ďaloga, Juraj Mikuš - Stehlík, Kudroč - Juraj Mikúš, Marcel Hossa, Radivojevič ("C") - Bližňák, Haščák, Hudáček - Tybor, Šťastný, Ölvecký - Chovan, Hovorka, Marcinko.

    Rozhodčí: Brüggemann (GER), Haupt (GER) - Hurtik (GER), Höck (GER)
    bahis siteleri