Juventus – Lazio 0:0 (kon.) | Neapol – AC Milán 2:2 (kon.)
konec
Juventus FC
0:0 (0:0)
S. S. Lazio
Sobota 17.11.2012, 18:00 • Juventus Stadium • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Utkání končí dělbou bodů za výsledek 0:0. Juventus byl po celé utkání jasně lepší, ale hosty podržel skvělým výkonem brankář Marchetti, který zlikvidoval dobrých pět, šest šancí. Když mu v té největší pomohlo po ráně Bonucciho i břevno branku nedostal. Lazio si odváží cenný bod i bez jediné střely na branku. (19:56:28)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Lazio zataženo v jedenácti v pokutovém území. Cianiho odvrácený míč zachytil Hernanes, kterého musí Vidal faulovat. Tohle je jasná žlutá karta pro domácího středopolaře.
     
    90+4
    Marchetti našel dlouhým nákopem Kozáka, který se už otáčel kolem Chielliniho, jenže hraje rukou, a tak bude rozehrávat Juventus.
     
    90+4
    Bonucci hledal dlouhým pasem na pravé straně Giovinca, ale ten na nepřesný centr neměl nárok.
     
    90+3
    Míč na útočné polovině hostů, kde se více než srdnatě dral k míči Kozák. Přes dvojici domácích hráčů sice k zakončení neprošel, ale alespoň pro hosty zdržel nějaké ty vteřiny.
     
    90+2
    Faul jednoho z domácích na Kozáka se sice domácím nezdá, ale Giovinco ho opravdu zasáhnul.
     
    90+1
    Nastavovat se bude ve druhém poločase rovných pět minut.
     
    89
    Žlutou kartu za zdržování vidí kapitán hostů Ledesma. Juventus sbírá poslední zbytky sil k závěrečnému tlaku na branku Marchettiho, který dnes hosty opravdu drží.
     
    87
    Pro domácí už to bude velmi těžké. Hostům docházejí síly a po Cianim teď leží na trávníku i Radu. Hra je přerušena a jelikož Lazio už nemůže střídat, bude muset spoléhat na poslední zbytky sil.
     
    86
    Nahrávku Asamoaha vracel na hranici velkého vápna patičkou Giovinco, avšak bohužel pro něj jen na hráče v modrých dresech Lazia.
     
    85
    Ledesma po centru z pravé strany možná zahrál v pokutovém území rukou, ale hra pokračovala a Lazio hledalo dlouhým nákopem Kozáka. Ten je chycen v ofsajdu
     
    84
    Juve střídá. Paula Pogbu mění útočnější Nicklas Bendtner.
     
    83
    A další nepřesnost. Asamoahův centr z levé strany přeběhl jak Giovinco, tak Matri. V bolestech se k zemi sesunul dlouhán Ciani, kterého atakoval Giovinco, ale nic vážného to nebude.
     
    82
    Pogbova nepřesná nahrávka na pravou stranu končí v zámezí. Od branky tak rozehrává prozatimní hrdina duelu Marchetti.
     
    81
    Lazio střídá i potřetí, když Miroslava Kloseho nahrazuje nám velmi dobře známá tvář Libor Kozák.
     
    81
    Brejk Lazia dostal na pravé straně Klose, posunul do levého křídla na Candrevu, ale tomu chyběla podpora spoluhráčů, a tak nemohl zakončit.
     
    79
    Další skvělý zákrok brankáře Marchettiho, který se ve 13. kole Serie A asi moc chce dostat do ideální jedenáctky kola. Matri připravil pěkně podrážkou míč pro Marchisia, ale jeho obstřel brankáře končí na pohotové rukavici brankáře hostů.

    Martin Mišovec

    Branky:

    Karty:   49. Bonucci (JUV), 90+5. Vidal (JUV) - 52. Marchetti (LAZ), 89. Ledesma (LAZ)


    Juventus FC: (3-5-2) Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla (70. Pepe), Vidal, Pogba (84. Bendtner), Marchisio, Asamoah - Giovinco, Quagliarella (67. Matri).

    Trenér: Angelo Alessio

    S. S. Lazio: (4-5-1) Marchetti - Konko, Biava, Dias (20. Ciani), Radu - Gonzalez, Hernanes, Ledesma, Brocchi (57. Ederson), Candreva - Klose (81. Kozák).

    Trenér: Vladimir Petković

    Rozhodčí: Orsato - Faverani a Stefani
    bahis siteleri