B. Bystrica – Myjava 1:1 (kon.) | Nitra – Prešov 4:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 1:0 (kon.)
Senica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 6:0 (kon.)
konec
AS Trenčín
6:0 (2:0)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 17.11.2012, 17:30Niké liga
     
    Dielo dokonané ! Trenčín dnes prehral Trnavu skutočne vo všetkom, prestrieľal ju, naložil jej šesť gólov. Na stranu Spartaka je to skutočne kruté, ale v deň "výročia" revolúcie sa udiala revolúcia aj v Trenčíne. Udeje sa revolúcie po tomto, pre Spartak zahanbujúcom výsledku, aj v Trnave? Uvidíme. Príjemný večer zo Sihote. (19:21:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    88
    Trenčín dal gól!
    STANISLAV LOBOTKA si pripisuje gól v drese AS vo veku 17 rokov. Dnes odohral veľmi dobre celý zápas a tento gól si zaslúžil. Krásne ho do šance poslal Peter Mazan a mladík nepovedal nie.
     
    87
    Čogleyho jemný center do pokutového územia a hlavička Borisa Godála letí len tesne vedľa pravej tyčky !
     
    86
    Center Čogleyho, pred Kubíkom odvracia Vlasko.
     
    85
    Gólová šanca AS. To už dnes píšem neviem skutočne po koľký raz v zápase. Center Kubíka sprava hlavičkoval Adi len tesne nad !
     
    83
    Ďalšia rýchla akcia AS Trenčín. Potiahol ju Kubík, ktorý hľadal v šestnástke voľného Diaza, ale Trnava odvracia loptu na roh.
     
    82
    Tretie striedanie v drese AS, prišiel Peter Mazan, odišiel Karol Mondek.
     
    81
    Hlavička Adiho smerovala do brány, Rusov ju špičkami rukavíc vyškriabal, a Lobotka už nedokázal loptu doraziť do siete !
     
    79
    Ivan Schranz dole z ihriska, na jeho mieste Karol Pavelka.
     
    77
    Trenčania stále hrajú smerom dopredu, sú futbalovejší, o poznanie. Do šancí sa tak v posledných minútach síce už nedostávajú, ale vôbec im to za stavu 5:0 pre nich zrejme nevadí.
     
    76
    Čogleyov center z pravej strany, do ktorého nabiehal Adi a triafa brvno ! Gól by však neplatil, pretože sa pískal ofsajd.
     
    75
    Toto je to, čo nechceme na štadiónoch vidieť. Bitka fanúšikovô Toto nie je dobré !
     
    73
    Spartak v "najväčšej" šanci v druhom polčase, Stožický posielal loptu pred bránku na Vlaska, ale ten si pomohol faulom. Takže nič z toho.
     
    71
    Kubík sa preštrikoval cez obranu Trnavu ako cez figúrky, obral aj brankára Rusova, ktorý ho jasne fauloval na červenú kartu, ale ani len penalta nebola odpískaná !
     
    70
    Prvú žltú kartu v stretnutí vidí Martin Vyskočil.
     
    68
    Prenádherná akcia domácich. Trenčín je dnes úplne niekde inde, ako Trnava. Loptu si menili len dvaja hráči, ktorí sa ňou dostali do obrovskej gólovej šance, v nej však Diaz zlyhal, prestrelil bránu Spartaka.
     
    67
    Ospravedlňujeme sa za menší výpadok, všetko je v poriadku. Fanúšikovia Spartaka stiahli vlajky, uvidíme, čo bude nasledovať. Čo sa týka futbalu, ten je herne v jasnej réžii Trenčanov.
     
    63
    Dnešné stretnutie sleduje 4250 divákov.
     
    62
    Bicák sa zranil, kríva a musel ho nahradiť Stožický.
     
    61
    Hosťujúci fanklub kričí na oplátku: "Vyzlečte dresy !" Vskutku si teraz hráči Spartaka ani nič iné nezaslúžia.
     
    60
    Po hodine hry vedie AS 5:0, jasne, zaslúžene. Domáce publikum si dokonca pokrikom - " Desať, desať !" - desať gólov. Povedal by som, že pri súčasnej situácii to nie je nemožné.
     
    59
    Snaha Trnavy opäť prerušená, Schranz v ofsajde.
     
    57
    Trenčín dal gól!
    Kanonáda pokračuje. Trnava je na kolenách, úplne zničená, Trenčania si z nej robia dobrý deň. Celý obrana na čele s kapitánom Čvirikom horí doslova pri každej situácii. V tejto chvíli umiestnil loptu hlavičkou do siete FANENDO ADI po krásnom centri z pravej strany.
     
    56
    Trnavčania sa aj napriek kanonáde, ktorú už hráči ich klubu utŕžili, bavia svetlicami, zábavnou pyrotechnikou, ale už to ver sranda nie je. Delobuchy sú súčasťou dnešného zápasu.
     
    55
    Spartak sa snažil o rýchlu odpoveď, pokiaľ je čas, ale strela Vyskočila išla len tesne vedľa brány.
     
    51
    Trenčín dal gól!
    Ani sa domáci fanúšiovia nestihli doradovať a už je 4:0. Nádhernú futbalovú akciu ukázali domáci a Trnavčania sa mohli pozerať, ako sa to robí. BORIS GODÁL zakombinoval s Mondekom a prvý menovaný umiestnil loptu do siete.
     
    49
    Trenčín dal gól!
    Trenčín vedie už o tri góly ! Mondek sa ako posledný dotkol lopty z hráčov AS, loptu však poslal do siete hosťujúci Čvirik s cieľom odvrátiť nebezpečenstvo. Pre Čvirika je to dnes tretí gól kvázi, pretože v prvých dvoch mal prsty a tretí vlastne sám dal.
     
    49
    Trenčania hrajú skutočne v pohode, s pokojom na kopačkách, čo teraz ukázal aj brankár Volešák, ktorý rozohral loptu s chladnou hlavou.
     
    48
    Trošku vlažnejší vstup do druhého polčasu, na ťahu je však Trnava, ktorá, ak chce niečo spraviť ešte s výsledkom, musí hrať.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    45
    Aj domáci tréner strieda cez polčas. Čogley vybehol na ihrisko namiesto Da Silvu.
     
    45
    Prvé striedanie urobil cez polčas aj Spartak, z ihriska odišiel Habánek, prišiel Mikinič.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Bicák našiel centrom síce Schranza, ale ten sa ocitol v ofsajde. Akcia Spartaka opäť zastavená.
     
    44
    Ale ani z tohto mráčka nezapršalo, lopta je už v moci brankára Rusova.
     
    44
    Vyskočil nastrelil Godála, lopta sa odrazila za čiaru, bude z toho roh pre Spartak.
     
    43
    Defenzíva AS to všetko vyriešila, Spartak však v ďalšej možnosti zaútočiť.
     
    42
    Kubák sa snažil dostať do zakončenia cez Janečku, ktorý ale spadol na zem skutočne rád a viditeľne. Lopta pre hostí, ktorí sa na opačnom konci ihriska vybojovali štandardnú situáciu.
     
    41
    Rodrigues si pridržal Vlaska v strede poľa, lopta pre Trnavu. Tá ju však následne stráca pri útočnom faule.
     
    39
    Nový muž v hre si teraz pýtal loptu od Diaza, ten ho vysunul, ale v momente prihrávky sa ocitol útočník AS v ofsajde.
     
    37
    V dnešnom zápase musí pre zdravotné problémy skončiť David Depetris, ktorého odchod sprevádza búrlivý potlesk domáceho publika. Veď čoby nie, strelil dva góly. Na jeho miesto prišiel Fanendo Adi.
     
    35
    Opäť Štefánik v akcii, tentoraz vystrelil spoza šestnástky a Rusov už musel zasahovať. Loptu boxoval po dobrej, razantnej strele.
     
    34
    Ďalší rýchly protiútok AS zakladal Štefánik cez Mondeka, loptu si následne obaja ešte vymenili, až ju prvý menovaný prízemným centrom posielal pred Rusova, ale k tomu sa lopta nedostala.
     
    33
    Štefánikov strelecký pokus z veľkej diaľky skočil síce pred Rusov skočil, ale lopta nemala dostatočnú razanciu na ďalšie ohrozenie bránky Spartaka.
     
    32
    Následne sa pískal faul, Karhan zahrával štandardnú situáciu, ale kopol loptu priamo do rúk Volešákovi.
     
    30
    Polhodina zápasu za nami, Trenčín úplne zaslúžene vedie. Teraz sa Vlasko dostával do šance, keď ho Kleščík trošku pridržal pri prieniku, no tentoraz sa nepískalo ani na strane Spartaka. Nechcem byť zainteresovaný, ale toto vyzeralo ako kompenzácia predošlých situácií.
     
    29
    Druhá strana vykázala väčšiu šancu. Kubík vysunul Lobotku, ktorý mal pred sebou už len bránku Spartaka, ale pohodil si loptu priveľmi dopredu a nedokázal ju dobehnúť. Rusov bol pri nej skôr.
     
    28
    Spartak na druhej strane v šanci. Videli sme dva centre, ten od Vyskočila neprešiel, úspešnejší bol až ten od Vlaska, ale Schranz loptu nespracoval v pokutovom území ideálne. Následne ešte raz odcentroval a prišla aj hlavička, Vlaskov pokus letel mimo.
     
    27
    Snáď už tretí alebo štvrtý tvrdší zákrok zo strany Spartaka pred jeho pokutovým územím, no ale teraz sa nepískalo. Kubík je v poriadku.
     
    25
    Karhanov priamy kop boxoval Volešák smerom von od brány, následne sa črtal protiútok, Kubík predviedol dobrý šprint, ale loptu nedobehol.
     
    24
    Na druhej strane bol Mondrek prirýchly, tak si ho zrejme Čvirik musel pridržať, ale píšťalka rozhodcu ostala na prekvapenie mlčať.
     
    23
    Bicák sa dôrazne snažil odtlačiť pri rohovej zástavke Godála, ktorý púšťal loptu na päťku a pískal sa faul.
     
    22
    Diazova strela po odrazenej lopte z rohového kopu, letela však niekoľko desiatok centimetrov veľa ľavej tyče brány Spartaka.
     
    21
    Kubík sa s loptou na kopačke obtočil, pripravil si pozíciu na strelu ľavačkou, tá však bola stečovaná na roh.
     
    20
    Trenčania sa teraz snažili o kombináciu po pravom krídle, napokon prišla centrovaná lopta z pravej strany, ale tú Lobotku nemohol dobehnúť.
     
    19
    Trnava viditeľne zaskočená, teraz sa však sériou faulov na jej hráčov dostáva dopredu.
     
    16
    Trenčín dal gól!
    Trnavčania zaskočení a právom. Po štvrťhodine hry prehrávajú už 2:0. Veľkej chyby sa dopustil obranca Čvirik, loptu mu vzal Samuel Štefánik, ktorý išiel s ňou sám na Rusova. Ukázal však veľký futbalový charakter a loptu prihral DAVIDOVI DEPETRISOVI, ktorý mal pred sebou prázdnu bránku a nezaváhal.
     
    14
    Trnavčania dobrým pressingom napádali rozohrávku Trenčína, brankár Volešák sa napokon rozhodol nakopnúť loptu ďaleko dopredu a vznikala šanca pre AS. Depetris vysúval Kubíka, ale pri lopte bol skôr Bicák. Následný pokus Holúbeka bol nepresný.
     
    13
    Trnava teraz mohla vyrovnať. Šancu v červeno-čiernom mal Schranz, jeho pokus však letel len tesne vedľa bránky.
     
    12
    Trnava opäť zbytočne stratila loptu, Štefánik založil rýchly protiútok cez Kubíka, ten si loptu zasekol a videl výhodne postaveného Mondeka, ktorý sa ešte snažil sklepávať pre Depetrisa, ale už to bolo zo strany domácich prekombinované.
     
    11
    Čvirik sa dlhým pasom snažil nájsť Vyskočila, ktorý ale stál podľa čiarového rozhodcu v postavení mimo hru.
     
    10
    Depetris si spracoval loptu rukou, dostáva ju Spartak.
     
    9
    Spartaku sa nepodarilo z rohu ohroziť domácu bránku, namiesto toho sa museli Trnavčania rýchlo vracať späť. Dôvodom bol protiútok, ktorý viedol Mondek, ten posunul na okraji pokutového vápna Štefánikovi, ale jeho strela nemohla Rusova vážnejšie ohroziť.
     
    8
    Ďalší náznak šance Trnavy. Po ľavej strane sa dostával k centru Sabo, ale dobre loptu vyrazil na roh Godál.
     
    7
    Dva tvrdšie zákroky zo strany Trnavčanov na hráčov domáceho AS. Prvý na Kubíka, druhý na Depetrisa. Obaja sa síce postavili po chvíľke sami, ale ani pri jednom sa nepískal nedovolený zákrok.
     
    6
    Trnava sa ihneď snažila o rýchlu odpoveď, center z ľavej strany však Vyskočil nedobehol a následne zbytočne narazil do brankára Volešáka, ktorý už mal loptu pod kontrolou.
     
    4
    Trenčín dal gól!
    Prvá vážnejšia šanca domácich sa ihneď končí gólov. Išlo o obrovskú chybu Spartaka Trnava a jeho defenzívy, ktorá nechala úplne osamoteného DAVIDA DEPETRISA , ktorý center Štefánika umiestnil do siete.
     
    3
    Veľmi opatrný úvod ako na jednej, tak aj na druhej strane. Dôležitosť zápasu je vcelku vysoká, čo môžeme vidieť aj na zväčšenej prítomnosti pracovníkov médií.
     
    1
    Hneď po polminúte hry sme mohli vidieť bežecký súboj Habánka s domácim Kubíkom, ktorý ale na loptu nedosiahol a tá skončila za čiarou. Päťka pre Spartak.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    V Trenčíne vládne dobrá atmosféra, hlavne teda vďaka fanúšikom hostí, ktorí zaplnili takmer celý sektor určený hosťom. Tipujem to tak na asi tisícku fanúšikov. Pekný večer z Trenčína.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Volešák - Kubík, Depetris,Holúbek, Mondek, Kleščík, Diaz, Godál, Rodrigues, Štefánik, Lobotka.

    FC Spartak Trnava: Rusov - Čvirik, Habánek, Janečka, Vyskočil, Vlasko, Gross, Karhan, Sabo, Schranz, Bicák.

    Rozhodca: Pavlík - Hrčka, Jankovič.
     
    Príjemné sobotné popoludnie, vážení športoví priatelia. Vitajte pri sledovaní online prenosu zo zápasu medzi AS Trenčín a Spartakom Trnava.

    Tento zápas sľubuje podľa mien oboch tímov určite dobrý zápas, ktorému v Trenčíne bude pomáhať aj umelý trávnik, ktorý zrýchľuje loptu, a tak dodáva hre tempo. Trnavčania sa nemajú veruže čím chváliť. Ich situácia je dobre známa, od začiatku jesene sa boria v akejsi hernej kríze, z ktorej sa zatiaľ stále nedokázali akosi vyhrabať. Hoci v domácom pohári sa im darí, rovnaké šťastie by potrebovali aj v domácej súťaži. Naposledy mali na lane Spartakovci aj skalp Senice, ale z množstva šancí využili len jednu, Senica naopak z minima vyťažila maximum. A preto sa musia červeno-čierni pokúsiť zabodovať v Trenčíne za mohutnej podpory svojich verných fanúšikov.

    Trenčania sú na tom o poznanie lepšie ako Trnava, ale ani tým to v poslednom čase nejako nejde. Po bezgólovej remíze proti Košičiam sa rovnaký výsledok zrodil aj v Žiline minulý týždeň, kde navyše Aldo Baez videl červenú kartu. Trenčania majú najlepšiu možnosť opäť sa chytiť na trápiacej sa Trnave, ale tá im body zadarmo určite nepustí. Výhodou AS je určite domáci, už spomínaný umelý trávnik, ktorý dokonale poznajú a vedia, ako na ňom hrať.

    Uvidíme teda, kto sa bude po zápase tešiť. Celý duel bude sprevádzať aj predzápas, v ktorom proti sebe nastúpia legendy oboch tímov od 14:30.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Tomáš Kyselica

    Branky: 4. Depetris, 16. Depetris, 49. Čvirik (vla.), 51. Godál, 57. Fanendo, 88. Lobotka

    Karty:   70. Vyskočil (TRN)


    AS Trenčín: Volešák - Kubík, Depetris,Holúbek, Mondek, Kleščík, Diaz, Godál, Rodrigues, Štefánik, Lobotka.
    FC Spartak Trnava: Rusov - Čvirik, Habánek, Janečka, Vyskočil, Vlasko, Gross, Karhan, Sabo, Schranz, Bicák.

    Rozhodčí: Pavlík - Hrčka, Jankovič

    Diváci: 4250
    bahis siteleri