Šamorín – Senec 0:2 (kon.) | Dolný Kubín – R. Sobota 0:0 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 2:0 (kon.)
Dunajská Streda – Dubnica 1:2 (kon.) | Bardejov – Ružiná 1:0 (kon.) | Šaľa – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
0:2 (0:1)
ŠK SFM Senec
sk Sobota 17.11.2012, 13:00 • Šamorín - Pomlé • MONACObet liga
     
    Pri ďalších prenosoch už v jarnej časti sa teší Fajták Jozef. Pekný deň a do čítania priatelia. (14:50:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Gogolák, ktorý sa dostal pred minútou na hraciu plochu sa dostal do tutovky, no loptu netrafil presne podľa predstáv tá skončila na bočnej sieti Pončákovej brány.
     
    88
    Stred ihriska je obsadený dianim sa futbalovou činosťou v tesnom závere dnešného stretnutia v ktorom sa domácim nedarilo najmä v koncovke.
     
    86
    Čas neuveriteľne rýchlo plynie pre domácich, hostia idú striedať, tréner Jánoš z hry sťahuje autora prvého gólu Filipa MOlnára, ktorého nahradil Jakubovie Tomáš
     
    84
    Fulmek s loptou na kopačke, nepresná rozohrávka domácich marí všetku snahu dostať sa pred súperovú bránu.
     
    82
    Stretnutie sa blíži k záveru, domáci aj keď majú miernu, miernučkú prevahu, myslím si, že sa už nedokážu zmobilizovať, aby výsledok otočili.
     
    80
    Jánoš stireda, z hry sťahuje Mikuliča, ktorého nahradí Gogolák
     
    76
    Faulujúci kapitán mužstva Držík videl ŽK, za faul na Držíka vo veľkom vápne.
     
    76
    Pončák vo veľkom vápne fauloval Držíka, ktorý sa zrútil ako podťatý ceder, rozhodca odpískal pokutový kop. Loptu si postavil na bielu značku BEDECS Imrich a prekonal domáceho brankára.
     
    73
    Striedanie v domácom mužstve, SEDLÁK hore, KUČERA dole
     
    72
    Hrá sa takmer na jednu bránu, na tú Seneckú, domácim dnes šťastie nepraje a gól nie a nie padnúť.
     
    71
    Hlavatovič videl od hlavného rozhodcu ŽK.
     
    70
    Domáci aj napriek miernej prevahe sa nedostávajú do vyložených gólových možností, chýba strela na bránu, ktorá by preverila bran kárové schopnosti. Dnes strelci mlčia.
     
    62
    karč sa pokúsil o centrovanú loptu do veľkého vápna, tá však nenašla adresáta v červenom drese.
     
    60
    Tomašek Juraj skončil, nahradil ho na hracej poche Hanzel
     
    58
    Ďalšia už zo spomenutých chýb domácich sa prejavila teraz , Fulmek, získal loptu pred poliacou čiarou, výborne ju rozohral na Kuba, ktorý si ju vymenil s Pelegrínym.
     
    57
    Domáci v snahe dostať sa pred bránu hostí sa dopúšťajú chýb po ktorých im nezostáva veľa šancí na úspech.
     
    55
    Tréner Vladimír Koník strieda, z hry sťahuje Staška Andreja ktorího nebolo vidieť v predchadzajúcich minútach, nahradil ho Ceesay ALi
     
    53
    Domáci futbalisti po prestávke ožili, tlačia sa pred bránu hostí, to však nestačí, keď je to len platonický tlak, ktorý zatiaľ nepriniesol žiadnu strelu na bránu.
     
    50
    Takmer do šance sa dostal Kuba, potom čo mu loptu naservíroval kapitán mužstva Pončák, a po chybe Trajcsika sa takmer dostal k lopte no proti bol hosťujúci brankár Kollár.
     
    48
    V stredovom kruhu ošetrovaný Bedecs Imrich, je O.K,, v hre bude pokračovať.
     
    47
    Tomašekov pokus namierený dobre, lopta však skončila mimo brány domáceho mužstva.
     
    46
    Druhý polčas je realitou, domáci od úvodu pred hosťujúcou bránou.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    V závere prvého polčasu sa domácim podarilo ohroziť hosťujúcu bránu v tej po strele Pelegrínyho vynikol brankár Kollár.
     
    44
    Imrich BEDECS po faule na domáceho hráča videl ŽK.
     
    43
    Polgár, ktorý sa dostal k lopte po rohovom kope namieril príliš vysoko nad bránu.
     
    42
    Domáci sa v závere prvého polčasu tlačia pred súperovú bránu, tam je však dobre organizovaná obrna na čele s Polgárom, ktorí nedovolia domácim sa presadiť.
     
    40
    Hosťujúci brankár Kollár musel ratovať vysokú loptu, ktorú mu poslali do vápna jeho obrancovia.
     
    37
    Mikchal Peňaška po druhom faule, ktorým sa zviditeľnil na hracej ploche videl ŽK.
     
    35
    Prvé žlté napomenutie videl domáci hráč, ktorý nosí číslo 9, je ním Lukáš PELEGRÍNY.
     
    35
    Vyrovnaná partia sa odohráva na štadióne v Šamoríne, o jeden gól sú však lepší hostia, ktorým sa so šťastím podarilo prekonať domáceho brankára.
     
    30
    Bedecs zahrával rohový kop z ľavej strany hracej plochy, loptu nasmeroval doľavého vinkľa tam sa však presunul domáci brankár Pentek, ktorý ju vyrazil na ďalší rohový kop, tentokrát z pravej strany.
     
    29
    Individuálne sa chcel predviesť hosťujúci autor prvého gólu Filip Molnár, ktorý však tentokrát narazil na dobre organizovanú domácu obranu aj napriek tomu vybojoval rohový kop.
     
    26
    Celkom svižný futbal sa hrá v Šamoríne, Pišta Horný by povedal, že futbal sa hrá hore-dole. Je sa načo pozerať.
     
    24
    ležaič zahrával štandardkuj, dobre poslal loptu na bližšiu tyč, kde však nebol nikto v bielom pripravený na dorážku, v opačnom prípade sa mohol výsledok meniť.
     
    23
    Ďalšia chyba domácich, ktorá však nebola potrestaná gólom. Hostia sú po góle aktívnejší a tlačia sa pred domácu bránu.
     
    18
    Domáci obrancovia, nechali Filipa MOLNÁRA s loptou manévrovať pred veľkým vápnom, z rohu veeľkého vápna sa napriahol a poslal technickú strelu na bránu Penteka, ktorý ju nedostatočne vyrazil, slabúčko ju tečoval, no lopta na prekvapenie všetkých skončila v bráne.
     
    16
    Ležaičov faul na Hlavatoviča, kde "hrkotali" štuple bol zozadu, no rozhodca Leško autora faulu iba verbálne napomenul.
     
    15
    Fulmek poslal loptu z dielaky do rúk brankára, od ktorého sa to všetko začína odvíjať na hracej ploche.
     
    13
    Rohový kop pre zmenu zahrávajú hostia, bol však zle zahratý a domáci sú pri lopte, ktorá putuje do bezpečia smerom od brány.
     
    12
    Mikuličov center z pravej strany neprešiel cez Pončáka, domáci sa ubránili.
     
    10
    Náznak šance hostí skončil na kopačke domáceho obrancu Marušína, ktorý poslal loptu smerom k bráne hostí a je to rohový kop pre domáce mužstvo.
     
    8
    Tomášek, sa snažil obstreliť domácich obrancov, nakoniec lopta skončila v náručí Penteka, ktorý rýcho rozohral.
     
    6
    Trajcsik fauloval za stredovým kruhom jedného z domácich hráčov, lopta z priameho kopu letela na ľavú tyč, kde bol dobre postavený Marušín, ktorý poslal loptu hlavou do náručia brankára Kollára.
     
    5
    Hostia sa udomácnili v stredovom kruhu, no žiaden z nich nedokázal spracovať a prekvapiť súpera, pri lopte sa vystgiedali Držík, Mikulič a Peňaška.
     
    3
    Beží nám tretia minúta duelu, začiatok stretnutia je v režii domáceho mužstva, ktoré sa snaží prekvapiť svojho dnešného súpera.
     
    1
    Hlavný rozhodca Leško čakal na signál z atomových hodín, ktoré sú umiestnené vo Frankfurte nad Mohanom a stretnutie v pravej chvíli zhahárjil.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hostia majú výkop a štadiónom znie Somorja, Somorja...
     
    Pre dnešný posledný duel na domácej tráve sa obliekli domáci do bielo- čiernej kombinácie dresov, hostia v kombinácii dresov v čierno- červenej, rozhodcovia v rozpoznatelných žltých dresoch
     
    Hlavný rozhodca ráznym fúknutím do píšťalky zvoláva hráčov dnešného duelu k nástupu na stretnutie. Hlavný rozhodca Leško Štefan, spolu so svojimi asistentmi privádza dnešných aktérov na zelený trávnik domáceho štadióna.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek, 3 Pončák "K", 4 Marušín, 6 Mezovský, 9 Pelegríny, 10 Kuba, 16 Kučera, 17 Staško, 19 Špánik, 20 Ležaič, 21 Fulmek,



    Náhradníci: 27 Foťko, 5 Sedlák, 7 Vaško, 12 Gilewicz, 14 Čermák, 22 Cesay

    ŠK SFM Senec: 23 Kollár, 2 Karč, 5 Trajcsik, 6 Peňaška, 9 Držík, 10 Tomášek, 12 Molnár, 13 Hlavatovič, 14 Bedecs, 21 Mikulič, 22 Polgár "K".

    Náhradníci: 20 Milošovič, 3 Hanzel, 7 Janek, 11 Belkovics, 16 Jakubovie, 18 lapin, 19 Gogoľák.

    Rozhodca: LEŠKO, Ádám, Ferenc.
     
    Futbalová plocha sa vyprázdnila, hráči obidvoch mužstiev odbehli do kabín pripraviť sa na duel, ktorý slubuje futbal dobrej úrovne, čoho zárukou sú obe mužstvá ŠTK Šamorín a SFM Sence, ktorý sa netají ambíciami na postup do vyššej súťaže.
     
    Domáci fanúšikovia "ladia" bubny, ktoré sú neodmysliteľnou zbraňou domácich fans.
     
    Napriek nie príliš lichotivému počasiu si fanúšik cestu našiel aj na posledný domáci duel Šamorínčanov. Už tradične dobrá kulisa bude hnať obe mužstvá k solídnemu výkonu na trávniku.
     
    Trávnatá plocha štadióna v Šamorine v Pomlé je preplnená futbalistami oboch mužstiev, na jednej i druhej strane prebieha rozcvička na zahriatie sa na "prevádzkovú teplotu".
     
    Všetkým fanúšikom futbalu príjemné popoludnie s futbalom, dnes druholigovým zo Šamorína, kde sa hrá duel ŠTK Šamorín vs SFM Senec.
     
    Bývalý brankár Anton Jánoš, ktorý okrem iného obliekal dres v ČH Bratislava je so svojím mužstvom na treťom mieste ligovej tabuľky. Senčania sa vôbec netaja tým, že by po rokoch radi medzi elitu do Corgoň ligy. Prekážkou a nie malou, im bude v ceste stáť „mančaft“ vedený tiež bývalým futbalistom ČH Bratislava Vladimírom Koníkom. V poslednom stretnutí jesene by si domáci radi pripísali body na svoje konto, bude to však nesmierne ťažké, ale ktorý duel je dnes ľahký? Veríme, že to bude dôstojná rozlúčka s futbalom pre tento rok.
    Náš tip: 1
     
    V sobotu čaká na trávniku v Šamoríne-Pomlé prestížny duel. Domáci privítajú futbalistov SFM Senec, ktorý sa netají svojimi „chúťkami“ postúpiť medzi Corgoň ligovú elitu. Veríme, že duel medzi ašpirantom na postup a nováčikom pritiahne na tribúny slušnú návštevu a ako býva zvykom i slušné povzbudzovanie. O tom, že kulisa je dôležitým prvkom domáceho mužstva sa už presvedčil nejeden súper.
     
    Nepriazeň počasia ovplyvnilo dianie v 13 kole II. najvyššej futbalovej súťaže. Jedným z „postihnutých“ klubov boli aj futbalisti Šamorína, ktorí si cestu do Ružinej museli „vytrpieť“ dva krát. To ešte nik netušil, že tu vyfasujú trojku. Rýchly gól domácich bol prvým klincom do rakvy hostí. Bod zlomu však nastal krátko po dvadsiatej minúte (24) stretnutia, keď bol vylúčený kapitán mužstva Balász Borbély. Krátko pred prestávkou a odchodom do kabín, odniesli zraneného Kopúňa na nosidlách. Nahradil ho Fulmek. Niet sa čomu čudovať, že inak komunikatívnemu trénerovi Šamorína Vladimírovi Koníkovi, nebolo po stretnutí vôbec do reči.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:00.

    Jozef Fajták

    Branky: 18. Molnár Filip, 76. BEDECS Imrich (pen.)

    Karty:   35. Pelegríny (SAM) - 37. Peňaška (SNC), 44. Bedecs (SNC), 71. Hlavatovič (SNC)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek, 3 Pončák "K", 4 Marušín, 6 Mezovský, 9 Pelegríny, 10 Kuba, 16 Kučera, 17 Staško, 19 Špánik, 20 Ležaič, 21 Fulmek,



    Náhradníci: 27 Foťko, 5 Sedlák, 7 Vaško, 12 Gilewicz, 14 Čermák, 22 Cesay

    ŠK SFM Senec: 23 Kollár, 2 Karč, 5 Trajcsik, 6 Peňaška, 9 Držík, 10 Tomášek, 12 Molnár, 13 Hlavatovič, 14 Bedecs, 21 Mikulič, 22 Polgár "K".

    Náhradníci: 20 Milošovič, 3 Hanzel, 7 Janek, 11 Belkovics, 16 Jakubovie, 18 lapin, 19 Gogoľák.

    Rozhodčí: LEŠKO, Ádám, Ferenc

    Diváci: 368
    bahis siteleri