Chrudim – Domažlice 3:2 (kon.) | Písek – Převýšov 0:0 (kon.) | Kunice – Kladno 2:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
3:2 (2:0)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 17.11.2012, 10:15 • Městský fotbalový stadion U Vodojemu, Chrudim • Česká fotbalová liga
     
    68
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nejen, že se jim to nepodařilo, ale jsou to právě oni, kdo inkasoval! Na levé straně se uvolnil Dostálek, našel hlavu PETRA VLADYKA, který těsně před brankářem Houdkem změnil směr letícího míče a usměrnil ho do branky - 3:2!
     
    65
    Domažlice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Jiskra předvedla rychlý protiútok, Malého centr našel úplně volného PETRA DOŠLÉHO, jehož střela do protipohybu brankáře znamená srovnání zápasu - 2:2!
     
    49
    Domažlice právě vstřelily branku!
    A hosté se z ojedinělé akce prosazují! Volný přímý kop rozehrál Mužík po zemi na hranici vápna, jeden z hostujících hráčů míč prodloužil na JAROSLAVA MALÉHO, který z bezprostřední blízkosti propasíroval balón mezi Mrázkovýma nohama - 2:1!
     
    26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se radují ze vstřelené branky! Tento gól jde však jistou měrou na vrub brankáře Houdka, který nedokázal udržet v náruči střelu Davida Vodrážky a pro TOMÁŠE VÁCHU nebylo problém uklidit volný míč do sítě - 2:0!
     
    5
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla lahůdka, která musí hřát domácí diváky na duši. PETRA VLADYKA prokázal svoji vynikající techniku, když na hranici vápna místo unáhlené střely podržel míč, udělal kličku a levačkou vymetl šibenici na vzdálenější tyči Houdkovy branky - 1:0!

    Petr Dejnožka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 5. Vladyka, 26. Vácha, 68. Vladyka - 49. Malý, 65. Došlý

    Karty:   90+2. Vágner (CHR) - 36. Malý (DOM), 39. Pyrka (DOM), 66. Došlý (DOM), 77. Dvořák (DOM), 90+3. Bláha (DOM)


    MFK Chrudim: Mrázek - Adámek, Linhart, Radouš, Luptovský - Dostálek (88. Vágner), Vodrážka, Vladyka (87. Holub), Mastík, Kesner (79. Jarosz) - Vácha
    TJ Jiskra Domažlice: Houdek - Strejc (63. Veselý), Růžička, Došlý, Bauer, Mužík, Sladký (78. Bláha), Bárta, Pyrka (87. Halili), Malý, Dvořák

    Rozhodčí: Zadinová - Vnuk, Svoboda

    Diváci: 340
    bahis siteleri