Hr. Králové – Krkonoše 9:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 07.12.2012, 18:00Liga juniorů
Partner:
     
    58:52
    Další výhoda pro Třebíč, za sekeru je potrestán Žemlička (HBR).
     
    56:28
    Marek se z pravého kruhu celkem dvakrát pokusil propálit přesouvajícího se Jirouta. Nejprve minul branku a posléze trefil tyč. Obrovská sůla pro hostujícího útočníka.
     
    55:46
    Vysokou holí se provinil Hynek (HBR), Třebíč si bude chvíli užívat přesilovku 5 na 3.
     
    54:49
    Kříž (HBR) si pomohl za hranicí pravidel. Horácká Slavia má tak slibnou příležitost ke snížení.
     
    53:00
    Reketový start Vladimíra Szilvy až ze svého pásma mohl stát Třebíč další inkasovaný gól. Szilva svůj bruslařský kousek zkoušel zakončit bekhendovým blafákem. Čáp byl pohotový.
     
    50:50
    Třebíč zahrozila konkrétně Mašek s Pavlasem. První jmenovaný na sebe u pravého kruhu strhl pozornost jednoho z domácích beků a nahrál do mezikruží, odkud bez čekání střílel Pavlas. Jirout si skulinku u levé tyčky pokryl.
     
    46:00
    A znovu, tentokrát vzal akci na své triko Jelínek, který ihned sprintoval po pravém mantinelu kupředu. Nakonec byl tvrdě zastaven jedním z beků hostí.
     
    44:30
    Za držení je potrestán Kříž (HBR). Tentokrát jsou to domácí, kdo se bude bránit.
     
    42:01
    Vyloučen Tvarůžek (TRE), Rebelové mají šanci na zvýšení.
     
    41:28
    Jiří Roupec hned nadvakrát ohrozil Jiroutovu klec. Nejprve střelou z levého kruhu a poté z protější strany. Touš se ale ztratil v chumlu před domácí klecí.
     
    39:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Rebelové střílí gól do šatny. Po vyražené střele, kterou na Čápa vyslal od modré Hošek se k odraženému puku procpal JAN KUBÁT a nasměroval jej přesně do sítě. Asistence: Michal Hošek
     
    39:10
    Z levého kruhu se na Čápa vyřítil sprintující Ondřej Doležal. Ten zkusil zápěstní střelu, kterou ale umístil přesně do brankářovy lapačky.
     
    37:45
    Domácí obrana si teď hluboce oddychla. V brejku zpracoval kotouč Marek a úplně sám si vyšlápl na Jirouta. Brankář ale jeho úmysl, střelu k levé tyči, vystihl a patřičně zasáhl.
     
    36:00
    Hošek nahrál po modré svému kolegovi Pecnovi, který hned z první vystřelil svižného golfa. Čáp s ním měl veliké problémy, nakonec jej odrazil pryč.
     
    35:27
    Třebíč bude hrát ve čtyřech. Za faul kolenem je potrestán Ščerban (TRE).
     
    32:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Rebelové vracejí úder. Obrovský tlak přetavili ve svůj čtvrtý gól. Do útočného pásma si vybruslil Tomáš Chlubna, který bez čekání vystřelil. K odraženému puku se ve skrumáži holí a bruslí dostal MARTIN HYNEK a svou přesnou dělovkou propálil Čápa kolem jeho pravé nohy. Asistence: Tomáš Chlubna
     
    30:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Hosté využívají svoji druhou přesilovku. Po skvělé souhře ve středu útočného pásma se k touši propracoval MICHAL VLAŠÍN, který bez pardónu procedil sedícího Jirouta. Bez asistence.
     
    29:17
    Ta ale netrvá příliš dlouho. Po hrubce domácí obrany na útočné modré se hosté usadili v pásmu Rebelůa začali důrazně napadat. Držením si zde ale počínal Kříž (HBR).
     
    28:24
    Vyloučen Krejčí (TRE) za podražení. Rebelové si zahrají přesilovku.
     
    28:18
    Tyčka! Martin Jelínek zpracoval Novákovu nahrávku a příklepem trefil Čápovu pravou tyč.
     
    26:53
    Nyní opět zaúřadoval Jan Kubát, z levého úhlu zkusil překvapit brankáře. Procpal se až do jeho bezprostřední blízkosti. Jeho stahovačka ale nebyla dle jeho představ.
     
    22:05
    Martin Hynek se ve středním pásmu chopil puku a po pravém mantinelu jej zavezl na vrchol pravého kruhu, odkud zkusil tvrdého golfa. Čáp byl ale bystrý.
     
    15:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Hosté vykřesali jiskřičku naděje, využívají totiž přesilovku. Před chumlem u domácí svatyně se nejlépe zorientoval MARTIN MAŠEK, který přesně propálil bezmocného Jirouta. Bez asistence.
     
    14:06
    Rebelové budou hrát oslabení. Za podražení je potrestán Jelínek (HBR).
     
    13:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Netrvalo dlouho a Rebelové se znovu mohli radovat. Pecen si našel na pravém kruhu číhajícího ERIKA NOVÁKA. Ten si s pukem ještě zamíchal a zápěstní pumelicí propálil Máje nad ramenem. Asistence: Václav Pecen
     
    13:22
    Havlíčkův Brod má další šanci. Tentokrát v podobě druhé početní výhody. Menším trestem za hru vysokou holí je potrestán Pálka (TRE).
     
    11:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Přecejen se znovu radují Rebelové. Po špatné rozehrávce Třebíče v útočném pásmu se kupředu vydala dvojice Hynek s Novákem. Druhý jmenovaný před brankou předložil puk MARTINU HYNKOVI, jenž se s ničím nepáral a s velikou dávkou důrazi procedil brankáře. Asistence: Erik Novák
     
    09:27
    Pecen, číhající na modré, vypálil z první jako tank T 34, jeho razantní golf brankář dokázal vyrazit.
     
    08:40
    Rebelové už dlouho vařili svého soupeře v jeho pásmu. Hosté už očividně nemohli. Ščerban (TRE) si pomohl držením, a tak jde sedět na dvě minuty.
     
    06:31
    Spolupráce Marka s Tvarůžkem málem končila vyrovnáním. První jmenovaný si z pravého kruhu vyhlédl ve středu pásma číhajícího Tvarůžka, který velice nepřesnou střelou letící nad branku tuto šanci zmařil.
     
    02:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Rebelové soupeřův tlak ukočírovali a naopak oni zahájili silný tlak. Na branku se rozjel Tomáš Chlubna, který vystřelil, k dorážce se ještě dostal volný MARTIN JELÍNEK a přesně propálil snažícího se gólmana hostí. Asistence: Tomáš Chlubna

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Jelínek (Chlubna), 12. Hynek (Novák), 14. Novák (Pecen), 33. Hynek (Chlubna), 40. Kubát (Hošek) - 16. Mašek, 31. Vlašín


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout - Pecen, Hošek, Doležal, Kříž, Chlubna, Szilva "C", Kubát, Novák E., Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek M.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) - Pavlas, Roupec, Ščerban, Juráň, Pelikán, Vlašín "A", Marek "C, Tvarůžek, Krejčí, Pálka "A", Mašek

    Rozhodčí: Josef Barek - Jakub Plch, Petr Holeček
    bahis siteleri