Hr. Králové – Most 6:0 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 2:1 (po s.n.) | Šumperk – Beroun 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Písek 3:2 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Most
Sobota 08.12.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to půltucet. Domácí v přesilovce vymýšleli akci na modré čáře a místo nějaké zbytečné přihrávky JAKUB KANIA pálil. Lukáš Melichar nemá úplně čisté svědomí, puk totiž pouze utlumil, ale nezastavil - 6:0. Asistence: David Švagrovský, Michal Tvrdík.
     
    40:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají klasickou přesilovku a stadionem se nese hitovka Pátá. DAVID ROUPEC kombinoval s Michalem Mikeskou, až se prvně jmenovaný obránce rozhodl sám vystřelit, a ve výstroji Lukáše Melichara našel místečko - 5:0. Asistence: Michal Mikeska, Milan Karlíček.
     
    28:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Noo tak to byla velká paráda! Domácí přetavili svou aktivitu v další kotouč v mostecké síti a postaral se o to velkolepou ranou od modré čáry MILAN KARLÍČEK. Obránce Hradeckých chvíli váhal, pak ale napřáhl a krásně trefil růžek nad Melicharovou lapačkou - 4:0! Asistence: Vít Budínský.
     
    25:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    O poznání větší mezera v mostecké obraně stojí za třetím inkasovaným gólem! Jiří Hendrich vyslal nádherným pasem do sóla DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO, který využil rozestoupené defenzívy hostů a pak zakončil přesně ke druhé tyčce Lukáše Melichara - 3:0! Asistence: Jiří Hendrich, Milan Vobořil.
     
    23:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    První zajímavý okamžik po přestávce znamená hned navýšení náskoku domácích! Po tvrdé ráně Milana Karlíčka se kotouč odrazil v brankovišti přímo na hokejku PATRIKA MOSKALA, který už neměl problém zakončit do prázdné brány - 2:0! Asistence: Milan Karlíček, Michal Tvrdík.
     
    05:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po pěti minutách se Hradečtí ujímají vedení! Patrik Moskal vyslal od modré čáry tvrdou střelu a Melichar ji musel vytěsnit do levé strany. Tam byl připraven rozjetý JAN BERGER a z první trefil skákavý kotouč skvěle, brankář se už přesouval marně - 1:0! Asistence: Patrik Moskal, Jakub Kania.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Berger (Moskal, Kania), 24. Moskal (Karlíček, Tvrdík), 26. Švagrovský (Hendrich, Vobořil), 29. Karlíček (Budínský), 41. Roupec (Mikeska, Karlíček), 48. Kania (Švagrovský, Tvrdík)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Karlíček, Kania, Vágner, Vobořil, Hendrich, Čáp, Klement – Budínský, Mikeska, Říha – Berger, Tvrdík, Moskal – Švagrovský, Brož, Kubica – Půlpán, Macháň, Valášek. Trenér: Martin Hosták.
    HC Most: Melichar (Chabr) – Charousek "C", Fjodorov, M. Rohan, Tomeček, Havelka, Parýzek, Čechura – Kuběna, Divíšek, Nedrda – Gengel, Smolka, Pavlů – Skvorcov, Hess, Sucharev – Výrut, Mužík. Trenér: Václav Baďouček.

    Rozhodčí: P. Würtherle – Klouda, Křivohlavý.
    bahis siteleri