Břeclav – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 7:2 (kon.) | Tábor – Jablonec n/N 7:5 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 6:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 1:10 (kon.)
Opava – Karviná (Baník) 4:2 (kon.) | Bílina – Milevsko 4:3 (po pr.) | Sokolov – Kobra 9:2 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 5:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC Tábor
7:5 (5:0, 0:3, 2:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 26.01.2013, 17:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Cenu jistoty pro Matušíka! Jel na křídle na prázdnou branku, před sebou jednoho obránce. Mohl zkusit dát hattrick, ale neriskoval a přihrál před branku volnému DAVIDU KELLNEROVI, který se nemýlil. 7:5. Je rozhodnuto!
     
    51:22
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vzápětí ale udeřilo na druhé straně. LUKÁŠ TONDR snižuje na 6:5. Nádhernou přestřelku mohou dnes diváci sledovat. Stále není nic rozhodnuto! Asistence: Jaroslav Kedršt.
     
    49:09
    Tábor právě vstřelil branku!
    Velká radost na celém táborském stadionu. Tábor vede už opět o více než 1 gól. Nechytatelnou střelou překonává na konci přesilovky Krejbicha JAN KANOV. Asistence: Tomáš Černý, Radek Seidl.
     
    45:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe tak přichází kontaktní gól Jablonce. Na 5:4 snižuje ONDŘEJ KRÁTKÝ, pěkně Klestila vykoupal. Drama je na světě. Vyrovná ještě Jablonec? Nebo dokonce může vyhrát v základu? Asistence: Lukáš Tondr.
     
    39:07
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci využívají přesilovku. Šouravou střelou po zemi se téměř od modré prosadil JAN KADEŘÁBEK. Nevypadalo to, že by měl Klestil zakrytý výhled, s nadsázkou řečeno, v brance možná spal.. Asistence: Marek Červený.
     
    28:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Z protiútoku se v přesilovce prosadil dnes již podruhé MICHAL KAPIČKA. Asistence: Lukáš Vařeka.
     
    23:34
    Vlci právě vstřelili branku!
    Prvního gólu se dočkali také hosté. Po sérii přihrávek se v útočném pásmu prosadil MICHAL KAPIČKA. Asistence: Vařeka, Kedršt.
     
    15:49
    Tábor právě vstřelil branku!
    Heršálek vyslal puk od modré, ten byl sražen několika hokejkami, až skončil mezi nohama jabloneckého brankáře a sjel za brankovou čáru. Puku se jako poslední dotkl DAVID KELLNER a zvyšuje tak už na 5:0 pro Tábor. Asistence: Luboš Heršálek.
     
    09:29
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po vhazování před Klestilem všem ze svého pásma ujel kapitán JAKUB MATUŠÍK, od červené čáry se hnal sám na Boušku a krásnou kličkou do forhendu golmana opět překonal. Asistence: Martin Havran.
     
    07:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Sekundu před vypršením trestu přehodil ležícího Boušku JAKUB MATUŠÍK a zvyšuje tak už na 3:0. Asistence: Tomáš Hájek
     
    02:08
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor jde hned do vedení 2:0. Po zmatku před brankou se do prázdné branky prosadil TOMÁŠ PECHÁNEK. Asistence: David Nedorost.
     
    01:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po pravém křídle unikl ROMAN ŠULČÍK a střelou švihem zavěsil krásně pod víko. Asistence: Filip Kolomý.

    Josef Janda

    Branky a nahrávky: 2. Šulčík (Kolomý), 3. Pechánek (Nedorost), 8. Matušík (Hájek), 10. Matušík (Havran), 16. Kellner (Heršálek), 50. Kanov (Černý, Seidl.), 60. Kellner (Matušík) - 24. Kapička (Vařeka, Kedršt), 29. Kapička (Vařeka), 40. Kadeřábek (Červený), 46. Krátký (Tondr), 52. Tondr (Kedršt)


    HC Tábor: Klestil – Havran, Hlaveš, Heršálek, Černý, Kakos, Kanov, Liška – Heřmánek, R. Pechánek, Nedorost, T. Pechánek, Kellner, T. Hájek, Kratochvíl, Matušík, Kolomý, Mrkvička, Perník, Šulčík, Seidl. Trenér: T. Matušík
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Bouška (21. Krejbich) - Zeman, Hloušek, Kadeřábek, Klement, Niko, Abraham, Petrmichl, Peřina - Šulc, Mulač, Vašek, Kapička, J. Hájek, Vařeka, Kedršt, Brokeš, Tondr, Bříška, Krátký, Stehno. Trenér: J. Kubsch
    bahis siteleri