Mladá Boleslav – Vsetín 2:6 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:2 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:4 (po s.n.)
Motor ČB – Vítkovice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Zlín 0:2 (kon.) | HC Kladno – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
Slavia – Hr. Králové 6:1 (kon.) | Písek – Třinec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Přerov 7:2 (kon.)
HC Plzeň – Jihlava 5:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec.Havlíčkův Brod ani tentokrát neprolomil nepříjemnou a dlouhou sérii porážek bez bodového zisku. V domácím prostředí podlehl Zlínu 0:2. Pokud bychom měli vyzdvihnout výkon některého hráče domácích, bezpochyby by se jednalo o Vítka Vaněčka, talentovaného gólmana, který po celou dobu držel svůj tým ve hře o body. Také potvrdil, že stabilním členem reprezentační "sedmnáctky" je zcela právem. To je ode mě vše, děkuji vám za pozornost a na závěr bych vás rád pozval ke sledování večerního duelu A-mužstva s Benátkami nad Jizerou. Na shledanou (13:58:51)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Už v poslední minutě střílel jeden z host, zřejmě to byl Martin Helešic, z mezikruží. Jeho rána pod horní tyčku však nedoplachtila, protože ji vyrazilo do bezpečí Vaněčkovo rameno!
     
    58:35
    Až teď musel gólman Haloda podržet puk v lapačce přerušit hru. Vhazování proběhne po jeho prvé ruce. Rebelové ale nadále hrají v pěti, Vaněček zůstává v bráně.
     
    58:00
    Rebelům se teď nedaří získat puk pevně pod kontrolu a ze středního pásma přejít zlínskou modrou čáru. Brankář Vaněček tak nemůže na střídačku, a domácí tak nemohou zkusit štěstí v power-play.
     
    57:28
    Domácí družina vyhrála dlouhou přetlačovanou u pravého mantinelu svého pásma a posunula kotouč alespoň do středu pole. Hrát může Zlín.
     
    56:38
    Havlíčkův Brod se teď dostává častěji do zakončení, což je pro něj jenom dobře, protože do konce zápasu už mnoho stavu nezbývá a na tabuli stále svítí stav 0:2. Ondřej Haloda zmařil další ránu, tentokrát z levého kruhu.
     
    56:05
    Na pravém křídle nabral slušnou rychlost Matias Mäki a stihl zakončit. Jeho rána z prostoru pravého kruhu se však stala snadnou kořistí pro Ondřeje Halodu, jenž utěsnil místo u bližší tyčky. Puk navíc dobře viděl.
     
    55:54
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, ale tento stav měl jen krátkého trvání. Kotouče se znovu zmocnila obrana soupeře. Kupředu se ženou Moravané.
     
    55:25
    Další úspěšný zákrok gólmana Vaněčka. Ten si tentokrát poradil s prudkou a poměrně přesnou ranou Michala Gaga, jenž zakončoval z prostoru kruhů.
     
    54:30
    Až nyní tlak hostů ubral na své síle. Ke kotouči se mnohem častěji začínají dostávat i Havlíčkobrodští, ale k souvislejšímu tlaku je zatím hosté nepustili. Jedná se především o nárazové útoky.
     
    54:00
    S brodskou družinou to nevypadá dobře. mladí Rebelové by se potřebovali dostat alespoň ven z pásma a nechat odpočinout své obranné šiky v čele s gólmanem Vaněčkem.
     
    53:10
    Další dvě tvrdé rány ze zlínské dílny\. Nejdříve zahrozil z levého kruhu střelou nad Michl Hlaváč, potom neuspěl z opačné části pásma ani v pádu zakončující Martin Helešic, který rovněž přestřelil.
     
    52:15
    Zlín má na své straně stále velký tlak a gólman Vaněček musí každou chvíli zasahovat. Nyní přerušil hru, když nahozený kotouč po ledě schoval u své levé tyčky a přerušil hru.
     
    51:43
    Hosté teď pořádně sevřeli svého soka v hloubi jeho obranného pásma a výsledkem byly další nebezpečné rány. Od modré čáry střílel vysoko nad ledem Dominik Schmied a kotouč ještě zkoušel tečovat těsně před brankou Michal Gago. Vzduchem se však prolétla Vaněčkova lapačka. Nemůžu si pomoci, ale hosté to až přehánějí s důrazem. Do gólmana Vaněčka často sekají i poměrně dlouho po odpískání. Teď to předvedl například druhý jmenovaný zlínský útočník.
     
    50:20
    Až teď se to bojovníkům z Kotliny podařilo. Maskovaný muž ve zlínském brankovišti zmařil ránu, jež letěla k bližší tyčce ze skrumáže v prostoru levého kruhu.
     
    49:37
    Zlín stále pevně třímá otěže zápasu ve svých rukách. Rebelové se jen horko těžko probíjejí ke kotouči, natož aby se na souvislejší dobu usídlili v blízkosti Ondřeje Halody.
     
    49:00
    Gólman Vaněček si nemůže ani na chvíli odpočinout. Stále se musí mít na pozoru před zlínskými střelci, který jeho svatyni vydatně ostřelují ze všech možných pozic. teď si poradil s ranou Martina Helešice z pravého kruhu, když kotouč lapil do náruče.
     
    48:15
    Výtečný zákrok vytasil po dalším útoku hostů brankář Vaněček! Po nahrávce Patrika Balajky si vybruslil nikým neatakovaný až před branku Michal Stuchlík a bekhendem hledal z bezprostřední blízkosti mezírku mezi betony, ale marně!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Zaremba (Hladiš), 36. Vyoral (Helešic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - Cívka (A), Salát, Ficek, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, L. Vala, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    Berani Zlín: Haloda (Příhonský) - Kobylík, Stuchlík, Schmied, Váňa, Grygera, Procházka, Kužílek - Hlaváč (C), Werbik, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Helešic, Peška, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Hladiš.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jan Jeletz, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri