Mladá Boleslav – Vsetín 2:6 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:2 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:4 (po s.n.)
Motor ČB – Vítkovice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Zlín 0:2 (kon.) | HC Kladno – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
Slavia – Hr. Králové 6:1 (kon.) | Písek – Třinec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Přerov 7:2 (kon.)
HC Plzeň – Jihlava 5:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:15
    Už v poslední minutě střílel jeden z host, zřejmě to byl Martin Helešic, z mezikruží. Jeho rána pod horní tyčku však nedoplachtila, protože ji vyrazilo do bezpečí Vaněčkovo rameno!
     
    48:15
    Výtečný zákrok vytasil po dalším útoku hostů brankář Vaněček! Po nahrávce Patrika Balajky si vybruslil nikým neatakovaný až před branku Michal Stuchlík a bekhendem hledal z bezprostřední blízkosti mezírku mezi betony, ale marně!
     
    41:40
    Až teď se gólman Haloda pořádně zapotil, když hned několik Rebelů střílelo z bezprostřední blízkosti. Talentovaný zlínský muž s maskou ale vždy pohotově zasáhl, přičemž si pomohl především svými betony!
     
    40:22
    Jeden z obránců, zřejmě to byl Jan Krajcigr, chyboval na obranné modré čáře a rázem z toho bylo přečíslení 2 na 1, při němž Vladimír Váňa (ZLN) přiťukl puk na hůl volného Dominika Hladiše, který zblízka tvrdě pálil pod horní tyčku, ale ztroskotal na výtečném Vítku Vaněčkovi! Prvně jmenovaný potom ještě sekal, za což vyfasoval 2 minuty.
     
    36:00
    Zlín právě vstřelil branku!

    Tak tohle je hodně studená sprcha pro rebely, kteří už nabrali dvoubrankové manko! Po nahrávce Martina Helešice se ujal kotouče JAN VYORAL, který svižnou a hlavně přesnou ranou zblízka, jíž ještě poslal do sítě odrazem o tyčku, rozjásal svůj tým podruhé! Asistence: Martin Helešic.
     
    35:52
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hosté nakonec přetavili svůj tlak přetavili v gólový úspěch a ujímají se těsného vedení! Obrovský závar před brodským brankovištěm vyústil v několik nebezpečných střel, přičemž Vítek Vaněček si poradil i s tou z hole Dominika Hladiše, ale k dorážce do úplně odkryté brány se zblízka probil MIROSLAV ZAREMBA! Asistence: Dominik Hladiš.
     
    32:27
    Sérii skvělých zákroků teď předvedl Vítek Vaněček! Od modré čáry na něj přiletěla střela, jíž dokázal vyrazit. Před jeho brankovištěm se potom seběhla velká a nepřehledná mela o puk, při níž hosté několikrát stříleli z několika kroků, ale maskovaná opora domácích znovu předvedla svou kvalitu!'
     
    31:36
    Dominik Cívka (HBR) nejdříve vypálil od modré čáry, ale našel jen hruď gólmana Halody, od kterého se puk dostal na hůl zlínských hráčů. Do nájezdu se pak dostal Pavel Bumbál, ale ztroskotal na dobře postaveném Vítkovi Vaněčkovi. Z dorážky neuspěl ani Vladimír Váňa. Brodský bek si při bránění pomohl hákováním.
     
    29:00
    Hodně nebezpečný útok teď předvedli Rebelové. Nejdříve pálil z dobré pozice mezi kruhy těsně vedle Martin Polák, který mohl ještě střílet po nahrávce Davida Krajhanzla zpoza brány, jež však byla příliš prudká. Kotouč však zachytil na modré čáře David Vala a prověřil svižnou ranou Halodovy betony!
     
    26:06
    Na ledě zůstal ležet ve středním pásmu při útoku Rebelů otřesený Daniel Salát. Rozhodčí však přerušili hru až s notným časovým odstupem. Martin Helešic (ZLN) vyfasoval dvouminutový trest za sekání.
     
    23:20
    Gólman Vaněček teď předvedl prvotřídní zákrok, když zneškodnil hodně nebezpečnou střelu z bezprostřední blízkosti! Bohužel kvůli zastrčenému dresu nevidím číslo střelce.
     
    20:15
    Rebelové se vydali kupředu po úvodním vhazování, jenže nahozený kotouč chytil do lapačky Ondřej Haloda a rychle rozehrál na své obránce. Na modré čáře potom nezachytil kotouč Jan Krajcigr (HBR) a kvůli hrozícímu přečíslení 2 na 1 musel podrazit soupeře.
     
    14:23
    Zlín se znovu ujal dirigentské taktovky a kombinoval v prostoru havlíčkobrodského pásma. Hra se dostala až do jeho rohu, kde se domácí dopustili faulu. Pavel Bumbál (ZLN) dostal OT na 10 minut za nesportovní chování, David Vala (HBR) 2 minuty za hákování.
     
    07:40
    Na ledě zůstal ležet jeden ze zlínských při útoku hostů. Lavička Zlína tak vehementně protestovala, až dostal trest za nesportovní chování jeden z funkcionářů hostů. Trest odsedí David Peška (ZLN).
     
    01:17
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a jeho aktivita vyústila v přesilovou hru. Hákování se dopustil Jan Grygera (ZLN).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Zaremba (Hladiš), 36. Vyoral (Helešic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - Cívka (A), Salát, Ficek, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, L. Vala, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    Berani Zlín: Haloda (Příhonský) - Kobylík, Stuchlík, Schmied, Váňa, Grygera, Procházka, Kužílek - Hlaváč (C), Werbik, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Helešic, Peška, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Hladiš.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jan Jeletz, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri