Mladá Boleslav – Vsetín 2:6 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:2 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:4 (po s.n.)
Motor ČB – Vítkovice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Zlín 0:2 (kon.) | HC Kladno – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
Slavia – Hr. Králové 6:1 (kon.) | Písek – Třinec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Přerov 7:2 (kon.)
HC Plzeň – Jihlava 5:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    40:22
    Jeden z obránců, zřejmě to byl Jan Krajcigr, chyboval na obranné modré čáře a rázem z toho bylo přečíslení 2 na 1, při němž Vladimír Váňa (ZLN) přiťukl puk na hůl volného Dominika Hladiše, který zblízka tvrdě pálil pod horní tyčku, ale ztroskotal na výtečném Vítku Vaněčkovi! Prvně jmenovaný potom ještě sekal, za což vyfasoval 2 minuty.
     
    31:36
    Dominik Cívka (HBR) nejdříve vypálil od modré čáry, ale našel jen hruď gólmana Halody, od kterého se puk dostal na hůl zlínských hráčů. Do nájezdu se pak dostal Pavel Bumbál, ale ztroskotal na dobře postaveném Vítkovi Vaněčkovi. Z dorážky neuspěl ani Vladimír Váňa. Brodský bek si při bránění pomohl hákováním.
     
    26:06
    Na ledě zůstal ležet ve středním pásmu při útoku Rebelů otřesený Daniel Salát. Rozhodčí však přerušili hru až s notným časovým odstupem. Martin Helešic (ZLN) vyfasoval dvouminutový trest za sekání.
     
    20:15
    Rebelové se vydali kupředu po úvodním vhazování, jenže nahozený kotouč chytil do lapačky Ondřej Haloda a rychle rozehrál na své obránce. Na modré čáře potom nezachytil kotouč Jan Krajcigr (HBR) a kvůli hrozícímu přečíslení 2 na 1 musel podrazit soupeře.
     
    14:23
    Zlín se znovu ujal dirigentské taktovky a kombinoval v prostoru havlíčkobrodského pásma. Hra se dostala až do jeho rohu, kde se domácí dopustili faulu. Pavel Bumbál (ZLN) dostal OT na 10 minut za nesportovní chování, David Vala (HBR) 2 minuty za hákování.
     
    07:40
    Na ledě zůstal ležet jeden ze zlínských při útoku hostů. Lavička Zlína tak vehementně protestovala, až dostal trest za nesportovní chování jeden z funkcionářů hostů. Trest odsedí David Peška (ZLN).
     
    01:17
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a jeho aktivita vyústila v přesilovou hru. Hákování se dopustil Jan Grygera (ZLN).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Zaremba (Hladiš), 36. Vyoral (Helešic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - Cívka (A), Salát, Ficek, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, L. Vala, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    Berani Zlín: Haloda (Příhonský) - Kobylík, Stuchlík, Schmied, Váňa, Grygera, Procházka, Kužílek - Hlaváč (C), Werbik, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Helešic, Peška, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Hladiš.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jan Jeletz, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri