Schalke – Fürth 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Augsburg 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Freiburg 2:1 (kon.)
Mohuč – Bayern 0:3 (kon.) | Düsseldorf – Stuttgart 3:1 (kon.) | Hamburg – Frankfurt 0:2 (kon.)
konec
Fortuna Düsseldorf
3:1 (2:0)
VfB Stuttgart
Sobota 02.02.2013, 15:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    76
    Düsseldorf právě vstřelil branku!

    I Fortuna dobře vystřídala. Nejprve vypadalo, že OLIVER FINK (3) bude přihrávat, to se však nestalo. Fink si posunul ještě kousek míč před sebe na střelu a poté se trefil přesně k levé tyči zhruba z dvaceti metrů. Brankář Ulreich si sice na míč sáhl, ale brance nezabránil.
     
    60
    Stuttgart právě vstřelil branku!

    Nasazení Traoreho se jeví jako velmi dobrý tah. Ibrahima Traore totiž opět přešel na levé straně přes dva protihráče a svým centrem našel u vzdálenější tyče CHRISTIANA GENTNERA (3) a ten z první uklidil míč do sítě. Bude to ještě zajímavé.
     
    36
    Düsseldorf právě vstřelil branku!

    ROBBIE KRUSE (4) zatím střelcem utkání. Na pravé straně byl úplně volný právě Kruse, který si naběhl za obranu a ocitl se v šanci. Šel sám na brankáře Ulreicha a dokázal ho prostřelit.
     
    10
    Düsseldorf právě vstřelil branku!

    Domácí zahrávali rohový kop. Míč se dostal za velké vápno, kde přišla zblokovaná střela a přímý kop. Ten se sice Düsseldorfu nepovedl a mířil do zdi. Fortuna však zůstala u míče a ROBBIE KRUSE (3) si naběhl na oblouček za obranu a svoji střelou otevřel skóre dnešního utkání.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 10. Kruse, 36. Kruse, 76. Fink - 60. Gentner

    Karty:   12. Malezas (DSF), 55. Kruse (DSF) - 39. Sakai (STU), 66. Kvist (STU), 80. Felipe (STU)


    Fortuna Düsseldorf: (4 - 2 - 2 - 1 - 1) Giefer - Balogun, Latka, Malezas, van den Bergh - Bodzek, Tesche - Reisinger (80. Schahin), Lambertz (K) - Ilsö (67. Fink) - Kruse (90. Bellinghausen).
    Trenér: Norbert Meier.

    VfB Stuttgart: (4 - 2 - 3 - 1) Ulreich - Sakai, Tasci (K), Felipe, Molinaro - Gentner, Kvist - Torun (71. Okazaki), Hajnal (46. I. Traore), Holzhauser (46. Macheda) - Ibiševič.
    Trenér: Bruno Labbadia.

    Rozhodčí: Stark - Christ, Pickel - Voss

    Diváci: 44153