Mali – Ghana 3:1 (kon.)
konec
Mali
3:1 (1:0)
Ghana
Sobota 09.02.2013, 19:00 • Nelson Mandela Bay Stadium, Port Elizabeth, JAR • Africký pohár národů
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Mali právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, třetí místo získají hráči Mali! Dlouhý nákop z pravé strany propadl až k číhajícímu SIGAMARYMU DIARROVI, který křižnou střelou propálil Daudu - 3:1!
     
    82
    Ghana právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky a zadělali na pořádné drama! KWADWO ASAMOAH vyslal na branku Mali nepříjemný projektil, který ve vzduchu ještě zaplaval a naprosto zmátl Diakiteho, který míč pustil lacině za svá záda - 2:1!
     
    48
    Mali právě vstřelilo branku!
    Nedáš - dostaneš, osvědčené fotbalové pravidlo se opět potvrdilo. Rychlý brejk Mali táhl Diabaté, který naservíroval míč na penaltu, kam si naběhl SEYDOU KÉITA a zkušeně uklidil míč k tyči - 2:0!
     
    21
    Mali právě vstřelilo branku!
    Domácí se po krásné akci ujímají vedení. Tamboura utekl po levé straně a stříleným centrem hledal nabíhající spoluhráče. Do centru se rybičkou položil MAMADOU SAMASSA a poprvé rozvlnil síť za bezmocným Daudou - 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 21. M. Samassa, 48. Kéita, 90+4. Diarra - 82. Asamoah

    Karty:   46. Tamboura (MLI) - 25. Mubarak (GHA), 33. Vorsah (GHA), 90+1. Asante (GHA)


    Mali: S. Diakite - F. Diawara, A. Coulibaly, O. Coulibaly, S. Coulibaly, A. Tamboura - K. Traoré, S. Kéita, M. Traoré - C. Tidiane Diabaté, M. Samassa (78. S. Diarra)
    Ghana: F. Dauda - R. Kissi Boateng, I. Vorsah, J. Boye (46. J. Mensah), H. Afful - M. Awal, S. Asante, K. Asamoah, C. Atsu (70. A. Adomah) - W. Mubarak, A. Gyan (76. E. Clottey)

    Rozhodčí: Otogo-Castane (Gabon) - Menkouande (Kamerun), Marwa (Keňa) - Sikazwe (Zambie)