Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 2:3 (kon.)
Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Inter – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (0:1)
AC Milán
Neděle 24.02.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Palacio se po straně velmi rychle řítil vpřed a tak jej musel zastavit Zapata a jeho skluz byl oceněn žlutou kartou.
     
    49
    V úvodu druhé půle se nám znovu žlutí. Před pokutovým územím zastavil nedovoleně Montolivo (ACM) Palacia a sudí Mazzoleni bez váhání vytáhl žlutou kartu. Inter navíc zahraje přímý kop z nadějné pozice.
     
    43
    Další žlutá karta. Juan Jesus (INM) ve středu hřiště fauloval pronikajícího Boatenga, který je po zápase s Barcelonou v dobrém rozmaru, což dokazuje i dnes a domácímu stoperovi nezbývalo nic moc jiného než jej poslat na zem. Nepříjemná situace pro Inter, který má oba své stopery již ohodnocené žlutým kartónkem.
     
    34
    Žlutí se nám poprvé i na straně domácího týmu. Stoper Interu Ranocchia (INM) ve středu hřiště fauloval a sudí Mazzoleni neváhal a ukázal mu žlutý kartónek.
     
    31
    Inter měl možnost protiútoku, který zbrzdil skluzem Muntari (ACM), jenž poslal k zemi Gargana, protiútok Interu i tak pokračoval, ale domácí hráči před brankou po nepřesném centru poslal míč jen za brankovou čáru na odkop od brány pro Abbiatiho. Vzápětí obdržel Muntari právě za svůj předešlý skluz žlutou kartu.
     
    12
    Nepříjemnost z kraje utkání pro stopera AC Milán, jmenovitě Mexése (ACM), který fauloval Cassana a za svůj zákrok vidí zaslouženou žlutou kartu. Navíc má Inter velmi dobrou příležitost přímého kopu.

    Filip Bazala

    Branky: 71. Schelotto - 21. El Shaarawy

    Karty:   34. Ranocchia (INM), 43. Jesus (INM) - 12. Mexés (ACM), 31. Muntari (ACM), 49. Montolivo (ACM), 89. Zapata (ACM)


    Inter Milán: Handanovič – Zanetti, Ranocchia, Juan Jesus, Nagatomo (77. Chivu) – Gargano, Cambiasso (69. Schelotto), Álvarez (74. Kuzmanovič) – Guarín – Palacio, Cassano.
    AC Milán: Abbiati – Abate, Zapata, Mexés, De Sciglio – Nocerino, Montolivo, Muntari (90. Ambrosini) – Boateng (81. Naing), Balotelli, El Shaarawy (87. Bojan).

    Rozhodčí: Mazzoleni – Niccolai, Giordano – Maggiani (brankoví: Banti, Gervasoni)

    Diváci: 80000
    bahis siteleri