Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 2:3 (kon.)
Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Inter – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (0:1)
AC Milán
Neděle 24.02.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Poslední střídání zápasu. Ze hřiště jde Muntari, kterého nahrazuje na trávníku pro poslední minuty Ambrosini.
     
    89
    Palacio se po straně velmi rychle řítil vpřed a tak jej musel zastavit Zapata a jeho skluz byl oceněn žlutou kartou.
     
    87
    Druhé střídání na straně AC. Ze hry jde Stephan El Shaarawy, kterého nahrazuje Bojan Krkič.
     
    81
    Tak Rossoneri až nyní střídají. Dnes velmi dobře hrající Boateng je nahrazen mladíkem Niangem.
     
    77
    Nagatomo má toho dnes už plné zuby a musí být střídán. Na jeho místo nastupuje Chivu.
     
    74
    Druhé střídaní na straně domácího Interu. Ricky Álvarez má dnes odpracováno a na hřišti jej nahradí Kuzmanovič.
     
    71
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Druhá velká šance Interu končí v síti a nyní AC mrzí ty neproměněné akce, je srovnáno 1:1! Jednoduchou akci domácích založil Nagatomo, který poslal míč před bránu Abbiatiho, kde si nejlépe na míč vyskočil nový muž na hřišti EZEQUIEL SCHELOTTO a hlavou poslal míč k tyči, kde brankář Rossoneri neměl šanci být.
     
    69
    První střídání v zápase je tady. Domácí Cambiasso je střídán Schelottem.
     
    65
    AC v další velké šanci! Rychlý protiútok po pravé straně skončil na kopačce Nocerina, který ihned po převzetí míče poslal míč před Handanoviče, který ihned po přihrávce skočil, ale ve stejnou chvíli se před domácím brankářem nachomýtl Balotelli, který chtěl zakončovat, ale s domácím brankářem se jen srazil a Handanovič musí být nyní na chvíli ošetřován, protože je po střetu mírně otřesen.
     
    54
    Jen perfektní zákrok Abbiatiho nyní zachránil AC od inkasované branky ! Rychlý protiútok Interu zakončoval v pokutovém území Fredy Guarín, jenž perfektně zamířil ke vzdálenější tyči Abbiatiho brány, dobrou ranou po zemi, ale hostující brankář AC tygřím skokem vytáhl míč mimo svou klec a uhájil tak vedení svého týmu.
     
    49
    V úvodu druhé půle se nám znovu žlutí. Před pokutovým územím zastavil nedovoleně Montolivo (ACM) Palacia a sudí Mazzoleni bez váhání vytáhl žlutou kartu. Inter navíc zahraje přímý kop z nadějné pozice.
     
    48
    Velmi dobrý centr Montoliva před Handanoviče na hlavu Boatenga, který těsně minul bránu Interu! Další šťastný okamžik pro Inter!
     
    43
    Další žlutá karta. Juan Jesus (INM) ve středu hřiště fauloval pronikajícího Boatenga, který je po zápase s Barcelonou v dobrém rozmaru, což dokazuje i dnes a domácímu stoperovi nezbývalo nic moc jiného než jej poslat na zem. Nepříjemná situace pro Inter, který má oba své stopery již ohodnocené žlutým kartónkem.
     
    40
    No a kopl to parádně! Handanovič se prolétl v brance ke své tyči, kam se střela útočníka AC nepříjemně zatočila a na poslední chvíli ji vyboxoval na rohový kop.
     
    34
    Žlutí se nám poprvé i na straně domácího týmu. Stoper Interu Ranocchia (INM) ve středu hřiště fauloval a sudí Mazzoleni neváhal a ukázal mu žlutý kartónek.
     
    31
    Inter měl možnost protiútoku, který zbrzdil skluzem Muntari (ACM), jenž poslal k zemi Gargana, protiútok Interu i tak pokračoval, ale domácí hráči před brankou po nepřesném centru poslal míč jen za brankovou čáru na odkop od brány pro Abbiatiho. Vzápětí obdržel Muntari právě za svůj předešlý skluz žlutou kartu.
     
    29
    A další branková šance Balotelliho! Ten má proti bývalému klubu evidentně velkou chuť vstřelit branku. Nyní odmítl skórovat po perfektním centru Munteriho, který dopadl přesně na nohu Balotelliho před Handanovičem, ale Balotelli míč trefil tak, že se ze vzduchu odrazil do země a od ní přímo do náruče Handanoviče. Domácí gólman zatím drží svůj tým nad vodou!
     
    27
    Mario Balotelli hlavou poslal míč do domácí brány a Handanovič na čáře vyrazil míč do břevna, poté na brankové čáře zachraňoval tým před druhou inkasovanou brankou!
     
    21
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Ale ne na dlouho! Boateng u středového kruhu obral o míč domácího hráče a obrátil směr hry na branku Interu, když si perfektně všiml nabíhajícího STEPHANA EL SHAARAWYHO, jemuž ihned adresoval perfektní pas do běhu do pokutového území a mladičký útočník s šancí naložil tak, jak jemu je to vlastní, střelou na bližší tyč do horní části branky nedal Handanovičovi šanci a posílá Rossoneri do vedení 0:1!
     
    17
    Na druhé straně perfektní centr za obranu Rossoneri, na který si seběhl Palacio a v pokutovém území pálil levačkou na vzdálenější tyč, ale jeho pokus nebyl přesný a Abbiati nakonec nemusel zasahovat.
     
    15
    První šance s přídavným jménem obrovská! De Sciglio z levé strany perfektně nacentroval před Handanoviče, kde se míč odrazil k nabíhajícímu Balotellimu, ale ten to opravdu nečekal a míč zasáhl jen svým břichem, následně na kluzkém terénu ve snaze zakončit upadl.
     
    12
    Nepříjemnost z kraje utkání pro stopera AC Milán, jmenovitě Mexése (ACM), který fauloval Cassana a za svůj zákrok vidí zaslouženou žlutou kartu. Navíc má Inter velmi dobrou příležitost přímého kopu.

    Filip Bazala

    Branky: 71. Schelotto - 21. El Shaarawy

    Karty:   34. Ranocchia (INM), 43. Jesus (INM) - 12. Mexés (ACM), 31. Muntari (ACM), 49. Montolivo (ACM), 89. Zapata (ACM)


    Inter Milán: Handanovič – Zanetti, Ranocchia, Juan Jesus, Nagatomo (77. Chivu) – Gargano, Cambiasso (69. Schelotto), Álvarez (74. Kuzmanovič) – Guarín – Palacio, Cassano.
    AC Milán: Abbiati – Abate, Zapata, Mexés, De Sciglio – Nocerino, Montolivo, Muntari (90. Ambrosini) – Boateng (81. Naing), Balotelli, El Shaarawy (87. Bojan).

    Rozhodčí: Mazzoleni – Niccolai, Giordano – Maggiani (brankoví: Banti, Gervasoni)

    Diváci: 80000
    bahis siteleri