Žilina – Košice 0:7 (kon.) | Skalica – Zvolen 8:2 (kon.) | Martin – Poprad 2:5 (kon.)
Nitra – Piešťany 6:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 3:0 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HK Poprad
sk Neděle 03.03.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    42:31
    Poprad dal gól!
    PARKER STANFIELD strieľa puk k vzdialenejšej tyči z medzikružia po vyhratom vhadzovaní a náskok hostí sa zvyšuje ! Asistencie: Matúš Paločko, Samuel Takáč.
     
    40:55
    Poprad dal gól!
    DÁVID BUC dosiahol týmto momentom hetrik, keď z ľavého kruhu miesto prihrávky na voľného Petra Kloudu volil strelu po ľade, čím prekvapil presúvajúceho sa Šúreka a ten púšťa puk pomedzi svoje betóny. Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    33:08
    Poprad dal gól!
    Peter Klouda zakombinoval s Dávidom Bucom v útočnej tretine, Klouda prihrával z rohu ľadovej plochy na DÁVIDA BUCA pred bránku, Buc zakončuje do ľavého rohu bránky ponad rameno Šúreka. Asistencia: Peter Klouda.
     
    24:17
    Martin dal gól!
    ANDREJ THÉMAR sa dostal k odrazenému puku v pravom kruhu, za presúvania sa Sidora k pravej tyčke vystrelil Thémar k bližšej tyči do horného rohu a je z toho vyrovnávajúci a k tomu veľmi pekný gól. Asistencie: Tomáš Tupý, Michal Važan.
     
    11:39
    Poprad dal gól!
    ĽUBOMÍR VAIC bol na konci krásnej akcie hostí, keď si viac krát vymenil puk s Dávidom Bucom, ten ho našiel pred bránkou v dobrej pozícii, Vaic nakoniec blafákom prešiel za chrbát Šúreka a hostia vedú. Asistencie: Juris Stals, Dávid Buc.
     
    07:43
    Poprad dal gól!
    Peter Klouda vyhral vhadzovanie v útočnej tretine, následne DÁVID BUC z dobrej streleckej pozície vysiela puk na Šúreka v domácej bránke, strelu ale tečoval jeden z domácich obrancov a tak Šúrek nečakal, že puk zmení svoju trajektóriu, čo bolo dôvodom vyrovnania. Asistencia: Peter Klouda.
     
    04:11
    Martin dal gól!
    Matej Dírer dokázal vyhrať buly, puk poslal na modrú čiaru ANDREJOVI THÉMAROVI, ktorý vystrelil až z medzikružia, tak či tak brankára hostí prekonáva ! Asistencia: Matej Dírer.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 5. Thémar (Dírer), 25. Thémar (Tupý, Važan) - 8. Buc (Klouda), 12. Vaic (Stals, Buc), 34. Buc (Klouda), 41. Buc (Brejčák), 43. Stenfield (Paločko, Takáč)


    HK VITAR Martin: Šúrek (42. Volentier) - Tupý, Rusina, Pukalovič, Zošiak, Ejem, Grman - Thémar, Fujerík, Važan - Hollý, Vilkoits, Jurášek - Hús, Dírer
    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Kovačevič, Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic, Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč

    Rozhodčí: Jura - M.Korba, Bogdaň
    bahis siteleri