Novosibirsk – Omsk 3:0 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 5:4 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 03.03.2013, 12:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Astana právě vstřelila branku!
    Prázdnou branku trefuje NIGEL DAWES. O dnešním vítězi je tak rozhodnuto. Bez asistence.
     
    59:45
    Ale už je Traktor usazen v útočném pásmu a hraje v šesti. Domácí vyhodili na zakázané uvolnění a berou si oddechový čas.
     
    53:19
    Bochenski mohl zvýšit náskok, když na něj číhala odkrytá část pravé strany branky, vypadalo to ale, že byl hákovaný a nedokázal nastavit hůl, která by jisté dopomohla ke kotouči, který by zamířil do prázdné branky, ale nepíská se.
     
    47:49
    Po vstřelené brance jsou domácí na koni a hrozí před Garnettem. Mají velký tlak.
     
    46:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Krasnoslabocev dokonalou zadovkou přihrál do jízdy FEDOROVI POLIŠČUKOVI, který naznačil střelu, čímž zmátl Garnetta. Ten se totiž roztáhl podél branky na záda a nechal tak odkrytou horní část branky. Toho Poliščuk využil skvěle, když puk nadzvedl a bez potíží je poslal do odkryté části nad bezmocného brankaře. Asistence: Talgat Zhaijauov, Vadim Krasnoslabocev.
     
    42:10
    Domácí se mohli dostat do vedení! Krasnoslabocev vypálil z ostrého úhlu, Garnettovi kotouč proklouzl pod vyrážečkou a málem proklouzl za brankovou čáru, naštěstí pro něj ale jen prolétl těsně vedle levé tyče.
     
    37:41
    A další šance hostů! Panov byl rychlejší, než jeho protivník, dostal se přes něj a ve velké blízkosti napálil puk těsně nad branku Polujektova.
     
    36:42
    Nicméně z chyb se většinou stávají velké šance protějšího celku, To dokázal Bulis, který sebral kotouč nepozornému obránci a dostal se brejku! Kličkou do bekhendu ale domácího brankaře nepřekonal!
     
    33:29
    Velkých zmatků využil Chistov. Ten totiž zůstal osamocený za obranou a když dostal přesnou přihrávkou tváří tvář se vydal vstříc brance Polujektova. Zvolil kličku do forhendu, jenže mu puk sjel z čepele a k zakončení se nedostal.
     
    32:17
    Po dlouhé době se bude vylučovat. Za nedovolené bránění vyloučen Upper.
     
    31:07
    Čeljabinsk se dostal do přečíslení 2 na 1. Kontiola přihrál do jízdy najíždějícímu Panovi, ten ale svou dobrou příležitostí pohrdl, když zamířil vysoko nad branku Polujektova.
     
    27:15
    Astana právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Výborná práce Boyda, která dohnal za hostujícího brankou Nesterova. Ostrým, ale čistým zákrokem ho srazil. Nesterov nešťastně v pádu poslal kotouč na NIGELA DAWESE, jenž na nic nečekal a ihned se do puku opřel s velkou razancí. Jeho dělovka našla malou mezírku u pravé tyče, kterou nestihl Garnett pokrýt. Asistence: Dustin Boyd.
     
    23:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět vedení. Traktor těží z výborné práce před Polujektovem, kterému hráči Čeljabinsku znovu bránili ve výhledu. ALEXANDR ŠININ si zpracoval kotouč u mantinelu, napřáhl až ke stropu a dělovkou k levé tyči propálil domácího gólmana. Asistence: Vladimir Antipov, Nikita Nesterov
     
    17:58
    Astana právě vstřelila branku!
    A početní převahu domácí rychle využívají. Po rychlé kombinační souhře se k puku dostal Savčenko, který obdržel přihrávku na střed od Zhajluova. Prvně zmiňovaný napálil kotouč na branku, kde jej tečoval FJODOR POLIŠČUK nad vyrážečku Garnetta. Asistence: Filipp Savčenko, Talgat Zhajlauov.
     
    17:51
    Domácí budou mít dvojnásobnou přesilovku! Garnett vyhodil kotouč za mantinel. Trest půjde odsedět Vasilčenko.
     
    17:10
    Jenže vylučovat se bude znovu, tentokrát na straně hostů. Razin dostává menší trest za podražení.
     
    14:25
    A pro domácí bude ještě hůře. Za sekání vyloučen Poliščuk.
     
    06:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PETRI KONTIOLA se dostal k puku a od modré vyslal tažnou ránu na Garnetta, která pro překvapení všech končí v síti. Hostující brankař měl s největší pravděpodobností zakrytý výhled, protože na střelu vůbec nereagoval. Asistence: Vjačeslav Bělov.
     
    12:59
    Boyd vypálil z prostoru pravého kruhu. Jeho střela mířila do odkrytého levého růžku, jenže Garnett jeho projektil zlikvidoval skvělým atletickým zákrokem.
     
    12:08
    Po závaru před Garnettem vznikla menší roztržka, která končí vyloučením Romanova a Nesterova. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    08:01
    Krasnoslabocev odvedl výbornou práci, když za brankou na sebe natáhl dva obránce a následnou přihrávkou uvolnil Fadejeva, který se obtočil kolem brány s cílem zakončit k bližší tyči. Garnett se ale stihl přemístit a tyčku pokryl betony.
     
    05:03
    Ale na na dlouho. Za krosček odchází na trestnou Bochenski.
     
    02:39
    Hutchinson dostává menší trest a může být rád, že je to jen za dvě minuty.
     
    00:58
    Dawes má puk za svou branku a vyčkává příchodů spoluhráčů ze třetí formace.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 18. Poliščuk (Savčenko, Zhajlauov), 28. Dawes (Boyd), 47. Poliščuk (Zhajluaov,, Krasnoslabocev), 60. Dawes - 7. Kontiola (Bělov), 24. Šinin (Antipov, Nesterov)


    Barys Nur-Sultan: Polujektov (Jeremejev) – Trončinsky, Rachmanov, Solarjov, Puškarov, Romanov –Mnatnsjan, Grigorev, Rudenko, Upper, Starčenko – Hutchinson, Beljakov, Dawes, Bochenski, Boyd – Savčenko, Fajeve, Zhajluov, Poliščuk, Krastnoslabocev.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Ouint, Rjabjkin, Chistov, Bulis, Kuzněcov – Vasilčenko, Belov, Kontiola, Jakuntsenja, Panov – Katičev, Razin, Popov, Kostitčin, Antipov – Šinin, Nesterov, Dugin, Nišuškin, Karpov.

    Rozhodčí: Kulakov, Sčenjov – Metalnikov, Siročkin.
    bahis siteleri