Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Carolina – Boston 4:2 (kon.)
Washington – Tampa 6:5 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Minnesota – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:1 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 0:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 3:1 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
6:5 (3:0, 2:2, 0:3 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 14.04.2013, 01:05 • Verizon Center, Washington D. C. (kapacita 18672 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Přeci jen domácí dnes vyhrají! MIKE GREEN si opět vzal puk, napřáhl a trefil přesně prostor u tyče, kam Garon nedosáhl! Asistence: Mike Ribeiro a Eric Fehr.
     
    57:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    To vyrovnání viselo dlouho ve vzduchu a nakonec opravdu přichází! Po dalším obrovském tlaku se puk od hrazení dostal k volnému TEDDYMU PURCELLOVI, který se jednou dlouhou kličkou zbavil dvou protihráčů a brankáře navzájem a do prázdné branky srovnává na 5:5! Asistence: Tom Pyatt a Richard Pánik.
     
    48:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku a rázem je to jednu branku! Hedmanovu ránu Holtby dokázal pouze ztlumit, puk spadl na brankoviště, kde si ho jako první všiml pohotový MARTIN ST. LOUIS, který snižuje na 4:5! Asistence: Victor Hedman a Tom Pyatt.
     
    44:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zafungovala česko-slovenská spolupráce v barvách Lightning, Gudas nevěděl, co s pukem na modré čáře, tak ho jednoduše nahodil na branku, kde ho jemně tečoval RICHARD PÁNIK, který tak svým druhým gólem v zápase snižuje na rozdíl dvou branek! Asistence: Radko Gudas a Keith Aulie.
     
    38:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme tu další snížení, Stamkos našel od levého mantinelu na vrcholu levého kruhu volného MATINA ST. LOUISE, který se střelou z první prosazuje, když trefil přesně prostor nad Holtbyho lapačkou! Asistence: Steven Stamkos a Benoit Pouliot.
     
    25:26
    Washington právě vstřelil branku!
    A další branka a opět v síti Tampy Bay! Perreault se skvěle uvolnil a i když se vyhnal ze střelecké pozice, dokázal vrátit puk před branku volnému ERICU FEHROVI, který měl snadnou pozici! Asistence: Mathieu Perreault.
     
    23:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Prosazují se ale také hosté! RICHARD PÁNIK se prohnal po pravé straně, pláchl RIbeirovi a povedeným blafákem do bekhendu překonává Holtbyho svým třetím gólem v sezóně! Asistence: Tom Pyatt a Teddy Purcell.
     
    22:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí vyrazili do přečíslení dva na jednoho, nádherná souhra mezi Perreaultem a zakončujícím JASONEM CHIMEROU končí gólem do prázdné branky! Asistence: Mathieu Perreault a Steve Oleksy.
     
    19:23
    Washington právě vstřelil branku!
    A další branka! Po Bäckströmově lobu za obranu Hedman trochu zaváhal s bráněním, ALEXANDER OVEČKIN se kolem něj prohnal, poté dotáhl svou kličku do zdárného konce a posílá svůj tým do tříbrankového vedení! Asistence: Nicklas Bäckström.
     
    18:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Málo vídaná situace, kdy domácí vyrazili do přečíslení 4 na 2, Beagle nabídl puk sjíždějícímu JACKU HILLENOVI, který střelou z mezikruží nedal Bishopovi žádnou šanci! Asistence: Jay Beagle a Steve Oleksy.
     
    13:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního zápasu! Domácí potvrzují svou 25% úspěšnost využití přesilovek, svou čtvrtou dnešní přesilovku využívá TROY BROUWER, který z prostoru pravého kruhu využil přihrávky od Ribeira! Asistence: Mike Ribeiro a Alexander Ovečkin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 14. Brouwer (Ribeiro, Ovečkin), 19. Hillen (Beagle, Oleksy), 20. Ovečkin (Bäckström), 23. Chimera (Perreault, Oleksy), 26. Fehr (Perreault), 63. Green (Ribeiro, Fehr) – 24. Pánik (Pyatt, Purcell), 39. St. Louis (Stamkos, Pouliot), 45. Pánik (Gudas, Aulie), 49. St. Louis (Hedman, Pyatt), 58. Purcell (Pyatt, Pánik)


    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Green, Alzner, Carlson, Erskine, Oleksy, Hillen – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Brouwer, Ribeiro, Erat – Fehr, Perreault, Chimera – Hendricks, Beagle, Volpatti
    Tampa Bay Lightning: Bishop (od 21. Garon) – Salo, Carle, Brewer, Aulie, Gudas, Hedman – St. Louis, Stamkos, Malone – Purcell, Lecavalier, Killorn – Crombeen, Pyatt, Pouliot – Pánik, Thompson, Tyrell

    Rozhodčí: Vanmassenhoven, Sutherland – Kovachik, Murphy

    Diváci: 18506
    bahis siteleri