Česko – Švédsko 1:0 (kon.) | USA – Norsko 7:0 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
J. Korea – Itálie 1:2 (kon.)
konec
Kanada
4:3 (4:1, 0:0, 0:2)
Rusko
Neděle 14.04.2013, 08:45MS sledge hokej
Partner:
     
    44:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Že by přeci jen drama na závěr? ILJA VOLKOV dostal nabito mezi kruhy od Petrova a z voleje zamířil přesně do protipohybu brankáře Kanady. Devatenáct sekund na další branku již však asi stačit nebude. Asistence: Jevgenij Petrov, Dimitrij Kuzněcov.
     
    36:15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A tu také využívají. Nejlepší ruský hráč DMITRIJ LISOV rychle vjel do útočného pásma a z pravého kruhu vyslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči marně se natahujícího St. Amanda. Lisov se trefil již podruhé v zápase a utkání ještě může být zajímavé. Asistence: Jevgenij Petrov.
     
    13:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Evropané poprvé odpovídají. DMITRIJ LISOV obral o kotouč posledního kanadského obránce, udělal několik temp směrem k brance a povedenou ránou poprvé v zápase překonal St. Amanda, který doposud neměl moc práce. Bez asistence.
     
    13:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané svého soka demolují. Westlake našel z pravého rohu útočného pásma mezi kruhy najetého BILLYHO BRIDGESE, jenž kousek potáhl puk a vypálil pod břevno branky Rusů. Asistence: Greg Westlake.
     
    11:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Avšak nyní se mohou hráči javorového listu potřetí radovat. V mlýnici před brankou přisunul Bridges puk BRADLEYMU BOWDENOVI, který jej zadovkou umístil po ledě do odkryté části branky. Kanada zatím jasně dominuje. Asistence: Billy Bridges, Derek Whitson.
     
    05:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Podařená individuální akce kanadského kapitána vede ke zdvojnásobení vedení zámořského týmu. GREG WESTLAKE se dostal ke kotouči ve středním pásmu, po pravém křídle si dojel až před Lobanova a střelou k bližší tyči mu nedal šanci. Asistence: Bradley Bowden, Derek Whitson.
     
    03:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Kanaďané radují. Dixonovu střelu od modré čáry dokázal před Lobanovem šikovně tečovat BRADLEY BOWDEN a ruský gólman už nestačil zareagovat. Kanada tak využívá početní převahu. Asistence: Adam Dixon, Billy Bridges.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 4. Bowden (Dixon, Bridges), 6. Westlake (Bowden, Whitson), 12. Bowden (Bridges, Whitson), 14. Bridges (Westlake) – 14. Lisov, 37. Lisov (Petrov), 45. Volkov (Petrov, Kuzněcov)


    Kanada: St. Amand (Watson) – Whitson, Dixon, Arsenault, Murray – Rempel, Dorion, McGregor, Gale, Westlake, Bridges, Ludwig, Larocque, Bowden.
    Rusko: Lobanov od 16. Ivanov – Lysov, Varlakov, Seljukin, Kuzněcov, Popov – Lisov, Tušin, Amosov, Šikov, Sokolov, Petrov, Terentěv, Volkov.
    bahis siteleri