Bastia – Lille 1:2 (kon.) | Nancy – Évian TG 3:1 (kon.) | Sochaux – Bordeaux 2:2 (kon.)
Remeš – Valenciennes 0:1 (kon.) | Toulouse – Lorient 0:1 (kon.) | PSG – Nice 3:0 (kon.)
konec
AS Nancy-Lorraine
3:1 (1:1)
Évian Thonon Gaillard
Neděle 21.04.2013, 17:00 • Stade Marcel Picot, Tomblaine • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    81
    Nancy právě vstřelilo branku!
    Centr opět mířil na zadní tyč, kde si opět nabíhal BENJAMIN MOUKANDJO a opět jsme viděli vykopnutí míče zpoza brankové čáry. Mongongu se sice snažil, ale příliš pozdě. Asistent na pomezí ukázal, že míč přešel brankovou čáru.
     
    65
    Nancy právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou! Rohový kop se dostal až na zadní tyč, kde byl zcela osamocený BENJAMIN MOUKANDJO a v naprostém poklidu uklidil míč k tyči!
     
    33
    Évian právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! SABER KHELIFA dostal skvělý pas za obranu, šel sám na Gregoriniho, udělal mu kličku a poté zakončil do prázdné branky. Je to jeho letošní desátá branka.
     
    21
    Nancy právě vstřelilo branku!
    Další útok Nancy už ale končí gólem! Z pravé strany skvěle nacentroval Moukandjo, ve vápně si na tento míč naběhl PAUL ALO'O EFOULOU a i s trochou štěstí jej dostal za brankovou čáru. Gólman ho sice dokázal ztlumit a jeden z obránců i vykopnout, asistent rozhodčího však jasně ukázal, že byl balon za brankovou čárou.

    Aleš Pur

    Branky: 21. Alo'o Efoulou, 65. Moukandjo, 81. Moukandjo – 33. Khelifa

    Karty:   62. Zitte (NAN), 63. Sané (NAN) – 60. Rabiu (EVA)


    AS Nancy-Lorraine: Gregorini – Karaboué, Loties, Puygrenier, Jebbour – Mangani, Sané, Grange (54. Zitte) – Moukandjo (88. Coulibaly), Alo'o Efoulou, Bakar. Trenér: Patrick Gabriel.
    Évian Thonon Gaillard: Laquait – Dja Djé Djé, Betão, Mongongu, Wass – Barbosa (73. N'Sikulu), Sorlin, Rabiu (73. M'Barki), Ninković – Bérigaud (64. Segbo), Khelifa. Trenér: Pascal Dupraz.

    Rozhodčí: Stéphane Lannoy – Alexandre Viala, Eric Dansault
    bahis siteleri