Inter – Parma 1:0 (kon.) | Neapol – Cagliari 3:2 (kon.) | Siena – Chievo 0:1 (kon.)
Catania – Palermo 1:1 (kon.) | AS Řím – Pescara 1:1 (kon.) | Bologna – Sampdoria 1:1 (kon.)
Fiorentina – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
4:3 (3:1)
Turín FC
Neděle 21.04.2013, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Turín kruté! Po přetahované na hranici velkého vápna se míč dostal k El Hamdaouiovi, který následně našel v dobré pozici ROMULA a ten byl v zakončení zcela chladnokrevný.
     
    77
    FC Turín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Nádherná střela z dvaadvaceti metru v podání ALESSIA CERCIHO zapadla k nelibosti domácích fanoušků až do sítě! Kdo by to byl za stavu 3:0 pro domácí čekal?
     
    56
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Je tu gól Turína a s ním i spojené drama! MARIO SANTANA se po přihrávce Meggioriniho z hranice šestnáctky nemýlil a snižuje na rozdíl jediné branky!
     
    45
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přeci jen udeřili. Gólem "do šatny" se prezentoval PAULO BARRETO, který zužitkoval přihrávku Santany a bez přípravy napálil míč z hranice velkého vápna přesně k pravé tyči. Viviano se po míči natahoval marně.
     
    33
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Nádherný fotbalový moment! ADEM LJAJIČ z následného přímého kopu vymetl pavučinky v levém horním růžku Gilletovy brány a zvyšuje již na 3:0 pro domácí!
     
    16
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A je to o dva góly! Po rozehrání rohového kopu se k míči dostal Valero, který přesným centrem posadil kulatý nesmysl přímo na hlavu ALBERTA AQUILANIHO. Také tentokrát si Gillet na míč sáhl, ale i v tomto případě inkasované brance zabránit nedokázal.
     
    8
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Nyní už jdou ale domácí borci do vedení! JUAN CUADRADO nasadil kličku Santanovi a poté vyslal vzduchem parádní technickou střelu, na kterou si brankář Gillet sice sáhl, avšak z její dráhy do sítě ji odklonit nedokázal!

    Filip Lefenda

    Branky: 8. Cuadrado, 16. Aquilani, 33. Ljajič, 86. Romulo – 45. Barreto, 56. Santana, 77. Cerci

    Karty:   50. Cuadrado (FIO) – 32. Darmian (TUI), 82. Vives (TUI), 83. Bianchi (TUI)   90+1. Darmian (TUI)


    ACF Fiorentina: Viviano – Savič, Compper, Rodriguez, Tomovič – Valero, Pizarro, Aquilani (73. Romulo) – Ljajič (63. Fernandez), Larrondo (81. El Hamdaoui), Cuadrado
    Turín FC: Gillet – Darmian, Glik, Ogbonna, D'Ambrosio – Cerci, Vives, Gazzi (46. Basha), Santana – Meggiorini (67. Bianchi), Barreto (71. Jonathas)
    bahis siteleri