Olomouc – Mladá Boleslav 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Dukla Praha 0:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:3 (0:0)
FK Dukla Praha
Neděle 21.04.2013, 17:00 • Všesportovní stadion v Hradci Králové • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Dukla právě vstřelila branku!
    A domácí už jsou zralí na ručník. Hosté si dělají s Hradeckými přesně to, co chtějí. Dukla teď předvedla další pohlednou akci, na jejímž konci byla hlavička ZBYŇKA POSPĚCHA. Tomáš Koubek neměl nárok.
     
    75
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté dnes dávají Hradeckým pořádnou lekci z produktivity. Střídající VOJTĚCH PŘEUČIL se nevídaným způsobem obtočil ve vápně kolem dvou protihráčů a technickou střelou překonává Tomáše Koubka.
     
    65
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí doslova šok! V posledních deseti minutách Královéhradečtí téměř nepůjčili Pražanům míč, jenže domácí pokazili rozehrávku těsně za půlkou. Balónu se tak ujal TOMÁŠ BOREK, který našlápl k mohutném sprintu a těsně před pokutovým územím vyslal ze své kopačky řádně utaženou přízemní střelu, která zapadla přímo ke vzdálenější tyčce Koubkovy branky. Ten se sice snažil, na míč už ale nedokázal dosáhnout.

    Sanny Muharem

    Branky: 65. Borek (Pospěch), 75. Přeučil (Borek), 82. Pospěch (Přeučil)


    FC Hradec Králové: Koubek – Plašil (68. Hadaščok), Hájek, Fukal, Poděbradský – Štěpán (74. Strnad), Šisler, Hochmeister, Harba – Kulič (58. Klapka), Uškovič
    FK Dukla Praha: Rada – Romera, Štětina, Vorel, Vrzal – Malý (78. Kalouda), Gedeon, Borek – Hašek (70. Přeučil), Pospěch, Albiach Roger (84. Engelmann)

    Rozhodčí: Jech – Filípek, Vlasjuk

    Diváci: 3490
    bahis siteleri