Žižkov – Karviná 3:1 (kon.) | Čáslav – Zlín 1:3 (kon.) | Varnsdorf – Opava 2:0 (kon.)
konec
FK Čáslav
1:3 (1:2)
FC Zlín
Neděle 21.04.2013, 17:00 • Pod Hrádkem • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský Martin HRUŠKA se dostal do brejku. Před brankářem domácích si míč potáhl do strany a poté z úhlu skóroval do prázdné brány. Zlín se ujímá vedení 1-3. O vítězi dnešního utkání je tedy rozhodnuto.
     
    22
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Ale Čáslav vzápětí snižuje stav na 1-2! Na Davida FIKEJZE směřovala přihrávka, která se už zdála být nedostižitelná, ale tento hráč převedl bojovnost. Dostal se k míči, který si pod sebe zasekl a vypálil přizemní střelu na zlínského brankáře, jenž byl na střelu krátký.
     
    18
    Zlín právě vstřelil branku!
    A v rychlém časovém sledu skórují hosté podruhé! Po chybě čáslavského zadáka úspěšně zavěsil míč do brány Pavel MALCHAREK.
     
    13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení 0-1! Velmi pohledná akce hostů, na jejímž konci přihrávka patičkou uvolnila Tomáše POZNARA, který si naběhl až před samotného brankáře Duchečka a přesnou střelou k pravé tyči ho překonal.

    Štěpán Pipek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 22. Fikejz – 13. Poznar, 18. Malcharek, 90. Hruška

    Karty:   86. Vasilakos (CAS) – 33. Ruskovský (ZLN), 45. Poznar (ZLN), 55. Motal (ZLN), 90. Matějov (ZLN), 90. Kořínek (ZLN)


    FK Čáslav: Ducheček – Achemaistos, Karal, Efthymiadis, Fikejz – Krmenčík, Diuf (62. Pollalis), Charuza (69. Vasilakos), Ujec (82. Sklenář) – Šandera, Hippias
    FC Zlín: Kořínek – Malý, Hruška, Kroča, Ruskovský (73. Matějov) – Poznar, Elšík, Červenka, Pazdera (16. Motal) – Polách, Malcharek (82. Holík)

    Rozhodčí: HOUDEK Jiří – Jiřík Jiří, Hrabovský Jakub
    bahis siteleri