Myjava – Košice 1:0 (kon.) | Žilina – Prešov 0:1 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 0:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Nitra 4:0 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 5:0 (kon.)
konec
FK Senica
1:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Středa 22.05.2013, 17:30 • FK Senica • Niké liga
     
    Ja ďakujem za pozornosť, prajem príjemný zvyšok dňa a nezabúdajte, v nedeľu sme tu zas. Čaká nás posledné kolo Corgoň ligy! (19:24:40)
     
    V druhom polčase mohli diváci na štadióne vidieť presný opak toho, čo sa dialo v prvom polčase. Senica si strážila výsledok 1:0, nedovoľovala Moravciam skoro nič. Tie sa len bránili a prebudili sa až keď bolo neskoro, 5 minút pred hvizdom hlavného rozhodcu. Posledných 300 sekúnd bolo azda najzaujímavejších v celom polčase. V priemernom corgoňligovom zápase si Senica ustrážila tri body a výsledkom 1:0 sa priblížila k pohárovej Európe.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa nič neudialo, Senica si ustrážila tri body, Zlaté Moravce zapli v zlú chvílu, škoda. Mohlo to byť zaujímavejšie.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude len jedna minúta!
     
    90
    Orávik sa mohol rútiť sám na Švengera nebyť pozorného Pavlíka. Nepodarilo sa mu zbehnúť si zaňho a tak obranca Senice mohol pohodlne posunúť loptu na Švengera.
     
    89
    Švenger sa nikam neponáhľa, vyváľal si trávnik, poopaľoval sa a môže pokojne s kľudom Angličana posunúť loptu na najbližšieho spoluhráča.
     
    88
    Orávik si dobre pokryl loptu telom a udržal tak hostí pri lopte. Kombinujú však na vlastnej polovici a snažia sa vymyslieť niečo plnohodnotné. Niečo, čo by dokázalo vyrovnať.
     
    87
    Jirásek ostáva ležať na trávniku po súboji s Pintérom, keď sa črtalo nebezpečenstvo z protiútoku, keď sa spomínaná vysunutá obrana hostí nedokázala včas vrátiť. Je to ale bez faulu!
     
    86
    Moravce sa zobúdzajú, no možno je už neskoro. Dá sa povedať, že otvárajú obranu a snažia sa o vyrovnanie v hodine dvanástej. Pri lopte Kuciak, ktorý sa už takmer dostával na polku súpera, Senica hrá poriadne defenzívne.
     
    85
    Exekútor nepremeneného pokutového kopu Juraj Piroska strieda, nahrádza ho Milan Jirásek.
     
    84
    Z následného rohového kopu a mele pred Švengerom nič nehrozilo. Zlaté Moravce sa vďaka jedinému rohovému kopu v druhom polčase dostali do tlaku.
     
    83
    Orávik sa dostal z druhej vlny k skackajúcej lopte, ktorá poriadne vystrašila Seničanov. Keby padla pol metra nižšie je z toho exportný gól.
     
    83
    Faulovaný hráč Mészáros odchádza, nahrádza ho Ondrejka.
     
    82
    Opäť bol faulovaný Mészáros po tom, čo domáci kombinovali tesne pred Kuciakom. Za zákrok na Karola Mészárosa dostáva žltú kartu Pavlík.
     
    81
    Hostia striedajú, odchádza Bolinha, ktorého nahrádza Kováč.
     
    80
    Kalabiška odzbrojil Kóňu, črtalo sa prečíslenie 3 na 2, Ján počkal ale na najnevhodnejší moment, keď prihral nabiehajúcemu Brabecovi. Ten sa už k lopte nedostal, čo je škoda!
     
    79
    Center našiel len Bolihnu, ktorý sa dobre uvoľnil, vyslal center do osi ihriska, kde však stál skvelo postavený obranca domácich, ktorý zažehnáva nebezpečenstvo.
     
    78
    Blackburn na loptu nenaskakoval, myslel si že sa tam dostane niekto zo spoluhráčov. Senica o loptu prichádza, Moravce získavajú rýchlym prechodom loptu a podobnú situáciu ako na druhej strane zásluhou faulu na Mészárosa.
     
    77
    Senica bude mať možnosť zahrať zaujímavú štandardku po faule pri rohu šestnástky, vyzerá to poriadne zaujímavo!

    Jakub Mitter

    Branky: 9. Blackburn

    Karty:   82. Pavlík (SEN) – 60. Candrák (ZMO)   22. Majerník (ZMO)


    FK Senica: Švenger – Mráz, Pavlík, Krajčík, Kóňa, Blackburn, Brabec, Kalabiška, Štepanovský, Križko, Piroska
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Hodek, Pintér, Bernáth, Mészáros, Orávik, Majerník, Obročník, Ondráš, Bolinha

    Rozhodčí: Prešinský – Hrčka, Poláček
    bahis siteleri