Košice – Polsko 6:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Polsko
sk Pátek 23.08.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina dnešného stretnutia ukázala, kto je lepší. V úvodnej desaťminútovke poslednej dvadsaťminútovky sme mohli vidieť pomerne nudný hokej na oboch stranách, keď sa hráči Poľska snažili ešte niečo vymyslieť, no napokon už nedokázali nájsť ten správny recept na košického gólmana Hyláka. Naopak v 50. minúte podruhýkrát v zápase gólovo udrel Tomáš Marcinko, ktorý prekonal gólmana Odrobneho delovkou z medzikružia po odrazení puku na jeho hokejku. V 60. minúte sa napokon Košičania dokázali gólovo presadiť ešte raz, keď po skvelej prihrávke od Petra Bartoša rozvlnil sieť v košickej bráne Tomáš Hrnka. Poľskí reprezentanti sa počas celej tretiny snažili presadiť, no Košičanov výrazne podržal pozorný gólman Hylák.

    V pozápasových samostatných nájazdoch boli však úspešnejší hokejisti poľskej reprezentácie, ktorí vyslali na ľad trojicu hráčov Laszkiewicz, Zapala a Malasinski. Tí dokázali vsietiť jeden gól v znení Laszkiewicza. Na košickej strane bola na ľad poslaná trojica Pašek, Matis a Hrnka, no ani jeden z nich nedokázal prekonať gólmana Odrobneho.

    Košičania si teda po výhre 6:1 (2:1, 2:0, 2:0) do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a v hre o zisk Tatranského pohára sa to poriadne zamotalo!

    Za najlepších hráčov zápasu bola vyhlásená dvojica Mikolaj Lopuski (Poľsko) a Dušan Pašek (Košice).

    Dovidenia pri štvrtom zápase Tatranského pohára, v ktorom sa od 18:00 stretne domáci tím HK Poprad, ktorý privíta Graz 99ers.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:26:13)
     
    Poľskí hokejisti aspoň dominovali v samostatných nájazdoch o zisk pomocného bodu výsledkom 1:0!
     
    Ako posledný exekútor v samostatných nájazdoch nastúpil na ľad Poliak Malasinski, no jeho projektil skončil len mimo košickej brány. (0:1)
     
    Košičania poslali na ľad Tomáša Hrnku, no ten nedokázal prekonať gólmana Odrobneho, ktorý sa dobre roztiahol na bránkovisku. (0:1)
     
    Zapala to skúšal za poľskú reprezentáciu, no napokon trafil len Hylákov pravý betón. (0:1)
     
    Za Košičanov išiel na nájazd Matis, no ten nedokázal prekonať Odrobneho. (0:1)
     
    Na druhej strane vycvičil gólmana Hyláka Laszkiewicz, ktorý poriadne zavesil a posiela Poľsko do vedenia. (0:1)
     
    Dušan Pašek chcel prekvapiť gólmana Odrobneho strelou z ľavej strany, no napokon bol neúspešný a minul poľskú bránu. (0:0)
     
    Na rade sú samostatné nájazdy o zisk pomocného bodu do konečnej tabuľky (3 na každej strane)!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Košice dali gól!
    Košičania napokon zvyšujú svoj gólový náskok už na rozdiel piatich gólov! Marek Slovák vysunul dopredu Petra Bartoša, ktorý sa dobre presúval po ľavom krídle a následne našiel na pravej strane nebráneného TOMÁŠA HRNKU, ktorý nedal gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Peter Bartoš a Marek Slovák.
     
    59:02
    Dziubinski získal puk na ľavom krídle, následne si obkorčuľoval košickú bránu a zakončoval z medzikružia, no jeho projektil bol zblokovaný len do bezpečného rohu klziska.
     
    58:34
    Laszkiewicz chcel puk potiahnuť po pravej strane až ku košickej bráne, no napokon ho od stavil pozorný Martin Chovan, ktorý rozohráva ďalšiu akciu Košičanov.
     
    57:58
    Hokejisti Poľska hrajú už v plnom počte, no musia sa brániť. Hráči Košíc sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú.
     
    57:29
    Štrbák napriahol svoju hokejku za pravým kruhom a tvrdo vystrelil, no gólman Odrobny puk videl a napokon ho ukryl vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    56:58
    Momentálne majú Košičania obrovský problém s prechodom pred gólmana Odrobneho, keďže poľský forčeking je aj v oklieštenom počte veľmi efektívny.
     
    56:11
    Bicek nekompromisne pálil z ľavej strany, no gólman Odrobny bol v strehu a puk vyrazil svojimi betónmi do bezpečia. Následne sa Poliaci oslobodili vyhodením puku.
     
    55:58
    Na rad prichádza presilová hra pre Košice. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Wanacki.
     
    55:45
    Po presnej prihrávke od Lopuskeho z medzikružia tvrdo pálil Danieluk, no gólman Hylák bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil na svojej dobre osadenej výstroji. Následne ho stihol aj rozohrať.
     
    55:24
    Z pravého krídla tentokrát pálil Lopuski, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný len na ochrannej sieti. Následne sa bude vhadzovať pred Hylákom.
     
    54:53
    Momentálne sa puk presúva zo strany na stranu, no ani jeden z tímov sa nedokáže gólovo presadiť. Vidíme síce strelecké pokusy, no ich presnosť je len mizerná.
     
    54:29
    Hokejisti Poľska sa opäť previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme. Uvidíme, čo sa podarí vymyslieť poľským reprezentantom v ďalšom priebehu tretej tretiny.
     
    53:51
    Laszkiewicz získal puk v medzikruží a ihneď tvrdo pálil, no gólman Hylák bol úspešný aj tentokrát a puk zachytil na svojej hrudnej výstroji.
     
    53:21
    Ciura tvrdo pálil už zo stredného pásma, no napokon minul priestor košickej brány. K puku sa dostali pozorní obrancovia slovenského vicemajstra.
     
    52:58
    Galant zaviezol puk po pravej strane až ku košickej bráne, no napokon bol neúspešný, keďže sa neodhodlal vystreliť a následne ho odstavil pozorný Novák.
     
    52:21
    Hokejisti Košíc sa snažili preniknúť cez stredné pásmo, no napokon sa previnili ofsajdom, po ktorom sa bude vhadzovať opäť v strednej tretine ľadovej plochy.
     
    51:49
    Po skvelej prihrávke od Baginskeho sa k puku v medzikruží dostal Pasiut, ktorý tvrdo pálil z prvej, no jeho následná delovka skončila len v lapačke pozorného gólmana Hyláka!
     
    51:18
    Pasiut našiel prihrávkou za pravý kruh nebráneného Gorneho, no jeho následná delovka bola len veľmi nepresná a skončila na pleksiskle nad košickou bránou.
     
    50:34
    Z pravej strany tvrdo pálil Boltun, no jeho delovka napokon neohrozila gólmana Odrobneho. Puk letel len tesne vedľa jeho brány.
     
    49:52
    Košičania sa nevzdávajú a stále sa snažia niečo vymyslieť. Po včerajšej nepríjemnej prehre 2:5 proti Grazu si chcú svoju hernú reputáciu očividne napraviť.
     
    49:16
    Košice dali gól!
    Košičania po jednoducho vyzerajúcej akcii zvýšili svoj gólový náskok už na rozdiel štyroch gólov! Po tvrdej strele z ľavej strany od Biceka gólman Odrobny puk ešte vyrazil do medzikružia, no na nekompromisnú delovku od TOMÁŠA MARCINKA z tejto pozície už nemal nárok! Asistencie si pripisujú hráči Jiří Bicek a Peter Sojčík.
     
    48:42
    Pred košickú bránu sa z ľavej strany natlačil Pasiut, ktorý sa snažil zakončovať, no napokon cez pozorného Štrbáka už nedokázal ohroziť gólmana Hyláka.
     
    48:03
    Poľskí hokejisti zachytili puk po nepresnej rozohrávke Košíc a následne ho vyhodili cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Odrobnym,
     
    47:45
    Z pravej strany tvrdo pálil Konečný, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná betónmi pozorného gólmana Odrobneho, ktorý zanechal chladnú hlavu aj tentokrát.
     
    47:23
    Bartoš si potiahol puk na hranicu pravého kruhu a odtiaľ jemne vystrelil. Gólman Odrobny bol však v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    47:02
    O puk sa tvrdo bojovalo v útočnom pásme Košíc, no následne sa košickí hokejisti previnili priestupkom, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    46:35
    Lopuski preveril silu svojej hokejky strelou z pravej strany, no gólman Hylák bol v strehu a puk aj tentokrát zachytil na svojich betónoch.
     
    46:01
    Košičania sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke z ľavej strany od Hrnku sa k puku na pravom krídle dostal nebránený Chovan, ktorý však svojou delovkou trafil len chrániče gólmana Odrobneho.
     
    45:40
    Poliaci zachytili puk po nepresnej košickej rozohrávke, no následne sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať po ľavici gólmana Odrobneho.
     
    45:15
    Gólmana Odrobneho tentokrát strelou z ľavej strany preveril Richard Jenčík, no jeho delovka napokon bola neúspešná a skočila len na výstroji dobre postaveného poľského gólmana.
     
    44:57
    Peter Boltun poslal puk smerom na poľskú bránu z ľavej strany, no napokon bol neúspešný. Jeden z obrancov poľskej reprezentácie puk zachytil na svojich chráničoch.
     
    44:28
    Hokejisti Košíc stratili puk v strednom pásme a následne sa k nemu dostali Poliaci. Tí sa však previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    43:53
    Dziubinski sa ocitol osamotený v medzikruží a následne chcel vsietiť gól, no pri svojom natlačení sa pred Hyláka posunul bránu a zrámoval k ľadu aj samotného košického gólmana. Hra sa teda ihneď prerušila.
     
    43:38
    Z ľavej strany preveril gólmana Hyláka poľský útočník Danieluk, no pozorný košický gólman bol v strehu a puk zachytil na svojej dobre osadenej hrudnej výstroji.
     
    43:08
    Pašek sa s pukom natlačil pred poľskú bránu a už chcel zakončovať, no pozorný Bepierszcz ho so svojou hokejkou odstavil, keď puk odpálil do bezpečia.
     
    42:36
    Kolusz tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka sa napokon uvelebila len v mäkkučkej lapačke gólmana Hyláka. Ten následne prerušil plynulosť hry.
     
    42:18
    Košičania sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine, no zatiaľ sa im nedarí dostať sa odtiaľto smerom do stredného pásma. Poliaci veľmi dobre forčekujú.
     
    41:45
    Galant nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka bola napokon len veľmi neúspešná, keďže gólman Hylák puk vyrazil do bezpečia svojou vyrážačkou.
     
    41:28
    Poliaci sa s pukom natlačili pred košickú bránu, no následne si mierne nerozumeli v rozohrávke a puk posunuli na hokejky svojich protihráčov. Tí sa previnili zakázaným uvoľnením.
     
    40:59
    Gólmana Odrobneho tentokrát strelou z ľavej strany preveril Bicek, no jeho projektil napokon pozorný ochranca poľskej svätyne s veľkým prehľadom zachytil vo svojej výstroji.
     
    40:35
    Richard Jenčík tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa poľskej brány. Odrobny teda zasahovať nemusel.
     
    40:01
    V úvode tretej tretiny sa k puku dostali hráči poľskej reprezentácie, ktorí sa ihneď snažia prekvapiť košickú defenzívu. Uvidíme, či sa im to podarí.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine stretnutia boli Košičania oveľa aktívnejší ako ich súperi z poľskej reprezentácie, čo sa odzrkadlilo aj na ďalších dvoch góloch v sieti gólmana Odrobneho. Ešte pred oboma gólmi Košíc (v 26. minúte) sa však nepríjemne zranil košický obranca Radek Deyl, ktorý si pri svojom faule kolenom zranil ľavú nohu a po krátkom ošetrení putoval do kabín. Následne však košickí "oceliari" zabrali na plné obrátky a poriadne zaskočili poľský reprezentačný výber. Najskôr na 3:1 zvyšoval už svojim druhým gólom v dnešnom zápase Peter Sojčík, ktorý si po skvelej prijhrávkovej kombinácii vychutnal bezmocného gólmana Odrobneho. Následne v 40. minúte pridal štvrtý gól Košíc Tomáš Marcinko, ktorý bol skvelou prihrávkou od Biceka vysunutý dopredu a pekným švihom z ľavej strany si vychutnal poľského gólmana Odrobneho. Výrazne však treba pochváliť oboch brankárov a najmä Alexandra Hyláka, ktorý výrazne podržal svoj tím nad vodou.

    Podarí sa Poliakom zdramatizovať tento zápas alebo už jasne vyhrajú Košičania?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:56
    Z ľavého kruhu ešte tvrdo pálil Tomáš Hrnka, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná a skončila zblokovaná na ochrannej sieti. To je už posledná bodka zápasu.
     
    39:25
    Košice dali gól!
    Košickí "oceliari" sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Bicek sa k puku na ľavom krídle dostal TOMÁŠ MARCINKO, ktorý si ho popri mantineli potiahol až ku poľskej bráne a dobrým švihom prekonal bezmocného gólmana Odrobneho! Asistencie si pripisujú hráči Jiří Bicek a Martin Štrbák.
     
    39:08
    Hokejisti Košíc hrajú už v plnom počte, a tak môžu naplno konkurovať svojim poľským protihráčom.
     
    39:01
    Hokejisti Poľska sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po prihrávke z pravej strany od Lopuskeho získal puk na ľavom krídle Danieluk! Jeho delovku však gólman Hylák videl a reflexívne zasiahol lapačkovým semafórom!
     
    38:42
    Od modrej čiary rezko pálil poľský obranca Pociecha, no jeho delovku napokon gólman Hylák úspešne zachytil na svojej hrudi.
     
    38:21
    Poliaci sú pri puku v útočnom pásme, no zatiaľ sa im veľmi nedarí presadiť sa. Košičania sa veľmi dobre bránia a ich obranný štvorec je zatiaľ účinný.
     
    37:41
    Po peknej prihrávke od Bryka sa k puku dostal Lopuski, ktorý chcel z medzikružia prekonať gólmana Hyláka tvrdou strelou, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný košický gólman úspešne zovrel svoje betóny a puk vyrazil.
     
    37:08
    Michal Šeda sa previnil podrazením, za ktoré si odpyká dvojminútový trest. Je tu teda presilová hra pre Poľsko.
     
    36:59
    Hokejisti Poľska hrajú už v plnom počte, takže Košičanom sa nepodarilo skórovať v tejto početnej výhode. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Hylákom.
     
    36:24
    Hokejisti Poľska sa snažili dostať sa pred gólmana Hyláka, no napokon sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    35:47
    Spoza kruhov tvrdo pálil Novák, no jeho delovka napokon skončila len v náručí gólmana Odrobneho, ktorý však puk stihol ešte rozohrať. Následne hrajú Košičania presilovú hru už v znení 5 na 4.
     
    35:15
    Z medzikružia tvrdo pálil Sojčík, no jeho projektil napokon gólman Odrobny zblokoval svojimi betónmi a následne puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    Mimo zápasu:
    Do Popradu dnes zavítala aj početná skupina košických fanúšikov (je ich asi 25), ktorí si na tribúne B robia vlastný domov (samozrejme slušnou a športovou formou, aká by mala byť na každom štadióne)!
     
    34:59
    Hokejisti Košíc si zahrajú v početnej výhode štyroch na troch! Poľský hráč Witecki sa previnil podrazením napravo od brány na Košičana Sojčíka.
     
    34:35
    Michal Kotlorz nahodil puk na košickú bránu spoza ľavého kruhu, no košický gólman Hylák pre istotu neváhal a puk zachytil pod svojou dobre osadenou lapačkou.
     
    34:08
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Martin Štrbák, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len tesne vedľa poľskej brány. Následne sa k puku dostávajú Poliaci.
     
    33:47
    Po treťom góle Košičanov sa bude vylučovať na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odpyká dvojica Martin Chovan a Adam Baginski. Poliak Baginski si k svojmu menšiemu trestu pripíše aj desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
    Pokračujeme v hre štyroch na štyroch.
     
    33:28
    Košice dali gól!
    Košičania pridávajú do poľskej siete aj tretí gólový kúsok! Po skvelej prihrávke od Marcinka spoza brány sa k puku na ľavej strane dostal Bicek, ktorý ho krížne poslal na pravú stranu pred PETRA SOJČÍKA! Ten nedal rozhodenému gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu. Asistencie si pripísali hráči Jiří Bicek a Tomáš Marcinko.
     
    33:08
    Poliaci zachytili puk po nepresnej košickej rozohrávke, no následne ho poslali cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia! Vhadzovať sa bude opäť pred Odrobnym.
     
    32:48
    Odrobneho z ľavej strany tentokrát preveril Pašek, no gólman Poľska dokázal postaviť svoje betóny priam ideálne a puk následne zachytil pod svojou lapačkou.
     
    32:38
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil Matúš Matis, no jeho delovka napokon nerobila gólmanovi Odrobnemu žiadne problémy. Pozorný poľský gólman puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    32:15
    Galant sa s pukom presúval po ľavej strane, no jeho následný strelecký pokus skončil len na výstroji gólmana Hyláka. Košickí obrancovia následne puk vyhodili do bezpečia.
     
    31:40
    Po prerušení hry kvôli postaveniu mimo hry v znení Košíc sme mohli vidieť ako cez trestnú lavicu putoval smerom do kabín pravdepodobne zranený Radek Deyl!
     
    31:16
    Štrbák to od modrej skúšal opäť, no ani tentokrát nebol úspešný, keďže jeho tvrdé zakončenie neúmyselne zastavil jeho spoluhráč Sojčík, ktorý poslal puk na hokejky poľských hráčov.
     
    30:50
    Martin Štrbák po dobrej prihrávke od Slováka pálil od modrej čiary, no svojou prízemnou strelou nedokázal trafiť priestor poľskej svätyne.
     
    30:08
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Michal Šeda, no jeho delovka napokon prešla popri Slovákovi len tesne vedľa poľskej brány. Odrobny teda zasahovať nemusel. Následne sa Poliaci oslobodzujú.
     
    29:37
    Na rad prichádza ďalšia košická presilová hra. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jakub Wanacki.
     
    29:21
    Na druhej strane si úspešný zákrok pripísal gólman Hylák, ktorý zlikvidoval strelu Baginskeho, ktorý chcel prekvapiť košického brankára strelou z hranice ľavého kruhu.
     
    28:52
    Boltun pálil z pravého kruhu, no jeho projektil napokon bol zblokovaná len tesne vedľa poľskej brány. Gólman Odrobny teda nemusel zasahovať ani tentokrát.
     
    28:21
    Z ľavej strany tvrdo pálil Malasinski, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná jedným z Košičanov až na ochrannej sieti za košickou bránou. Na rade je vhadzovanie po Hylákovej pravici.
     
    27:52
    Košičania svoju presilovú hru v menej ako polovičnom časovom úseku nedokázali využiť a Poliaci hrajú už v plnom počte. Momentálne sú reprezentanti Poľska aj pri puku.
     
    27:11
    Košičania hrajú už v plnom počte a začína sa tak ich presilová hra, ktorá bude trvať necelú minútku. Pri puku sú košickí "oceliari".
     
    26:55
    Košičania sú v hre štyroch na štyroch oveľa aktívnejší a snažia sa niečo vymyslieť. Pozorná poľská defenzíva je však zjavne proti a bráni sa veľmi dobre.
     
    26:25
    Z pravej strany tvrdo pálil Tomáš Marcinko, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa poľskej brány. Následne sa Košičania opäť dostávajú k puku.
     
    25:52
    Na dve minúty si za úmyselné posunutie brány v podaní gólmana Odrobneho odchádza sadnúť Poliak Malasinski. Sily sa na ľade sa teda vyrovnajú.
     
    25:52
    Košičania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď sa do prečíslenia dostala dvojica Jenčík – Pašek, no druhý menovaný napokon puk poslal len na bránkovú čiaru!
     
    25:40
    V oslabení sa do fantastickej gólovej šance dostal Košičan Dušan Pašek, no jeho delovka po samostatnom úniku napokon skončila zblokovaná pravým ramenom poľského gólmana Odrobneho!
     
    25:11
    Radek Deyl bol nepríjemne zložený k ľadu jedným z poľských obrancov. Napokon si to však pravdepodobne urobil sám, keďže bol vylúčený za faul kolenom. Obdržala to jeho ľavá noha.
     
    24:53
    Košičania majú puk vo svojej moci za vlastnou bránou a snažia sa dostať pred gólmana Odrobneho. Poliaci však výborne forčekujú a snažia sa získať puk.
     
    24:20
    Hokejisti Košíc sa snažia ofenzívne presadiť a dostať sa do dvojgólového vedenia, no pozorná poľská defenzíva je zatiaľ poriadne proti.
     
    23:53
    Michal Novák napriahol svoju hokejku za pravým kruhom a následne tvrdo zakončil. Jeho delovka však skončila len na chráničoch jedného z brániacich sa Poliakov.
     
    23:26
    Hokejisti Poľska hrajú už v plnom počte a snažia sa niečo vymyslieť. Momentálne sa Košičania previnili hrou so zdvihnutou hokejkou. Nasleduje teda vhadzovanie v strednom pásme.
     
    22:49
    Od modrej čiary tvrdo pálil Štrbák, no jeho nekompromisná delovka napokon gólmana Odrobneho nezastrašila. Poľský brankár tentokrát dobre zasiahol svojimi betónmi.
     
    22:02
    Po peknej prihrávke od Marcinka sa k puku dostal Bartoš, no jeho delovka z medzikružia napokon smerovala len na hruď gólmana Odrobneho. Poliaci sa následne oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    21:40
    Marek Slovák si potiahol puk zo stredného pásma až na územie pravého kruhu a tvrdo vypálil. Gólman Odrobny bol však v strehu a puk svojim pravým betónom vyrazil na hokejky svojich obrancov.
     
    21:24
    Košickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Pociecha.
     
    20:47
    Malasinski chcel prienikovou prihrávkou z pravej strany vysunúť dopredu poľského kapitána Kolusza, no ten napokon bol postavený už mimo hry. Na rad prichádza vhadzovanie v strednom pásme.
     
    20:04
    V úvode druhej tretiny sa po úvodnom vhadzovaní dostali k puku Košičania, ktorí sa po pár sekundách strávených vo vlastnom obrannom pásme vydali do útoku.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Prvá tretina tohto stretnutia bola už od úvodných chvíľ veľmi zaujímavá, keď sa oba tímy snažili niečo vymyslieť, no až do 8. minúty to ostalo len pri streleckých zakončeniach. Vtedy vsietil prvý gól stretnutia košický Peter Sojčík, ktorý prekonal gólmana Odrobneho strelou spoza jedného z poľských hráčov, keď umiestnil puk ponad jeho pravé rameno. Poliaci však nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať už v 11. minúte, keď sa k puku v medzikruží dostal Mikolaj Lopuski, ktorý nadruhýkrát dokázal puk umiestniť nechytateľne ponad ľavé rameno gólmana Hyláka. V 14. minúte však poľský tím oslabil Bartlomiej Pociecha, ktorý sa previnil faulom kolenom. Túto početnú výhodu hneď v 15. minúte využil košický kanoniec Richard Jenčík, ktorý nedal gólmanovi Odrobnemu svojim príklepom z pravej strany žiadnu šancu. Následne sa Poliaci snažili vyrovnať výsledok prvej tretiny na 2:2, no už sa im to proti pozornému Hylákovi nepodarilo.

    Podarí sa hokejistom Poľska zabrať a ukázať svoje herné kvality naplno v druhej tretine?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:55
    Marcinko tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka sa napokon od zadného mantinelu odrazila na pravé krídlo, kde korčuľoval Bicek. Ten však už nedokázal doraziť puk do odkrytej poľskej brány.
     
    19:24
    Košičania sa dostali k puku v útočnom pásme, kde si ho zatiaľ veľmi dobre prihrávajú. Poliaci sú však v strehu a veľmi dobre vykrývajú rpiestor pred svojou bránou.
     
    18:54
    Z ľavej strany nepríjemne pálil Matis, no jeho projektil napokon skončil len v náručí gólmana Odrobneho, ktorý svojim dobrým zákrokom prerušil plynulosť hry.
     
    18:25
    Jenčík spolu s Pašekom nahodili puk do útočného pásma, no tam sa k nemu dostali len pozorní Poliaci, ktorí zakladajú ďalší rýchly protiútok.
     
    17:45
    Radek Deyl nahodil puk z prave strany smerom na poľskú bránu, no napokon bol neúspešný. Poľský gólman puk videl veľmi dobre a vyrážačkou ho zblokoval na zadný mantinel.
     
    17:20
    Spoza ľavého kruhu tentokrát zakončoval Šeda, no jeho strelu gólman Odrobny s prehľadom vyrazil do bezpečia. Následne sa Poliaci previnili zakázaným uvoľnením.
     
    16:58
    Bicek získal puk na pravej strane a následne naslepo prihrával na stred, čo sa mu stalo osudným. Pozorný Gruszka puk zachytil a posiela do útoku svojich spoluhráčov.
     
    16:22
    Malasinski chcel prihrávkou spoza košickej brány nájsť v medzikruží Kolusza, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Hylák puk stečoval na hokejky svojich pozorných obrancov.
     
    15:56
    Poliaci chceli prejsť s pukom do útočného pásma, no mierne im to nevyšlo. Previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    15:40
    Lopuski tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Hylák bol v strehu a puk úspešne zachytil na svojej dobre osadenej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    15:23
    Košičania sa dostali do útočného pásma, no po nepresnej prihrávke od Macejka sa k puku dostali opäť len poľskí reprezentanti, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    14:52
    Galant tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho nekompromisný príklep napokon smeroval len asi 20 centrimetrov nad košickú bránu. Hylák teda nemusel ani tentokrát zasahovať.
     
    14:13
    Košice dali gól!
    Košičania sa v presilovej hre dostávajú do opätovného vedenia! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od sa k puku na pravom krídle dostal RICHARD JENČÍk, ktorý si svoju strelu namieril a príklepom vymietol pavučinku medzi Odrobneho betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Matúš Matis.
     
    13:47
    Ako prvý chcel v presilovej hre ohroziť gólmana Odrobneho strelou od modrej Košičan Cebák. Jeho projektil však poľský gólman úspešne vyrazil svojimi betónmi.
     
    13:31
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť poľský Pociecha.
     
    13:12
    Po skvelej prihrávke od Zapalu sa k puku v medzikruží dostal Kolusz, ktorý pálil z prvej, no jeho nedôrazné zakončenie napokon smerovalo len tesne vedľa košickej brány!
     
    12:40
    Presná prihrávka z pravej strany od Baginskeho poslala puk na hokejku Kotlorza, ktorý tvrdo pálil od modrej čiary, no gólman Hylák zasahovať nemusel, keďže puk letel len tesne nad jeho bránu. Následne sa Košičania dokázali oslobodiť.
     
    12:02
    Po peknej prihrávke od Kolusza z pravého krídla tvrdo pálil Zapala, no gólman Hylák puk zachytil na svojej hrudi. Následne mu síce na chvíľu vypadol, no Poliaci, ktorí chceli dorážať už nemali šancu.
     
    11:35
    V úvode poľskej presilovej hry sa po nepresnej prihrávke od Malasinskeho dostal k puku Dušan Pašek, ktorý ho vyhodil až za poľskú bránu.
     
    11:20
    Hokejisti Poľska si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odcchádza sadnúť Košičan Richard Jenčík.
     
    10:55
    Košičanoms a očividne nepáči, že Poliaci vyrovnali a snažia sa dostať opäť do vedenia! Po skvelej prihrávke od Šedu sa k puku dostal Marcinko, ktorý bekhendovo zakončoval z medzikružia, no jeho projektil napokon skončil len na betónoch gólmana Odrobneho.
     
    10:11
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať! MIKOLAJ LOPUSKI sa s pukom natlačil do medzikružia, najskôr vystrelil, no jeho projektil bol zblokovaný. Následne to z medzikružia skúsil opäť, no tentokrát už dokázal puk umiestniť do ľavého horného rohu košickej brány ponad ľavé rameno gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Krystian Dziubinski a Dariusz Gruszka.
     
    09:42
    Pasiut tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu a jeho strela síce smerovala mimo košickej brány, no gólman Hylák puk pre istotu zachytil vo svojej lapačke a hru prerušil. Následne sa do potýčky pustil spomínaný Pasiut, proti ktorému sa postavil Slovák. Čiarový rozhodca Šoltés však celú situáciu upokojil.
     
    09:06
    Marek Slovák sa v prečíslení natlačil s pukom pred gólmana Odrobneho po pravom krídle, no napokon bol neúspešný, keďže dobre vykorčuľovaného poľského gólmana trafil len do jeho výstroje.
     
    08:59
    Z ľavej strany pálil poľský Witecki, no jeho projektil nerobil gólmanovi Hylákovi žiadne problémy. Pozorný ochranca košickej svätyne puk vyrazil do rohu klziska svojim pravým betónom.
     
    08:21
    Hokejisti Košíc sú pri ofenzívnej chuti a momentálne sa snažia niečo vymyslieť pred gólmanom Odrobnym. Pozorní Poliaci sú však v strehu a veľmi dobre sa bránia. Tentokrát odstavili útočiaceho Marcinka.
     
    07:39
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Pašeka z ľavej strany sa k puku na pravom kruhu dostal PETER SOJČÍK, ktorý spoza jedného z poľských hráčov tvrdo vystrelil a puk napokon skončil nechytateľne nad ramenom gólmana Odrobneho. Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Martin Štrbák.
     
    06:55
    Milan Takáč tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no gólman Odrobny predviedol skvelý zákrok, keď delovku košického obrancu s jednoduchosťou ukrylvo svojej lapačke!
     
    06:24
    Boltun sa s pukom natlačil až pred gólmana Odrobneho, no napokon puk stratil v súboji s dvojicou poľských obrancov, ktorí sa snažia založiť ďalší útok.
     
    05:52
    Košickí hráči sú pri puku, no momentálne si ho prihrávajú len v okolí vlastnej brány, keďže Poliaci veľmi dobre forčekujú a očividne nechcú, aby sa ich súperi dostali do vedenia.
     
    05:17
    Poliaci sa opäť snažili prejsť pred gólmna Hyláka zo stredného pásma, no aj tentokrát sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    04:56
    Hokejisti Košíc sa snažili ofenzívne presadiť, no ich nepresná prihrávka napokon skončila až za poľskou bránou. Čiaroví rozhodcovia avízovali jasné zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať po Hylákovej pravici.
     
    04:14
    Po peknej prihrávke od Pašeka spoza poľskej brány sa k puku v medzikruží dostal Jenčík, no jeho delovku napokon gólman Odrobny s prehľadom zachytil vo svojej dobre osadenej hrudnej výstroji.
     
    03:52
    Spoza pravého kruhu rezko pálil Michal Novák, no gólman Odrobny bol v strehu a puk s prehľadom vyrazil do bezpečia svojimi betónmi.
     
    03:25
    Poľskí hokejisti sa chceli dostať pred gólmana Hyláka únikom zo stredného pásma, no napokon sa im to nepodarilo, keďže sa previnili postavením mimo hry. Po ňom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    02:45
    Od modrej pálil tentokrát Wajda, no jeho delovka nerobila betónom gólmana Hyláka žiadne problémy. Následne sa hra prerušuje kvôli hre so zdvihnutou hokejkou na strane Poľska.
     
    02:15
    Po peknej prihrávke od Pociechu z ľavej strany zakončoval Witecki, no jeho projektil napokon gólman Hylák skrotil svojo hrudnou výstrojou. Následe však Poliaci ostávajú v pásme.
     
    01:57
    Z ľavej strany nadvakrát tvrdo pálil Slovák, no jeho zakončenia pozorný gólman Odrobny skrotil svojimi betónmi a následne puk zblokoval na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    01:15
    Na druhej strane sa do skvelej gólovej šance dostala dvojica Laszkiewicz a Baginski, no ani jeden z menovaných nedokázal prekonať dobre sa presúvajúceho gólmana Hyláka, ktorý puk vyrazil do bezpečia!
     
    00:47
    Cebák tvrdo pálil z pravej strany, no jeho tvrdá delovka napokon gólmana Odrobneho nedokázala zastrašiť. Pozorný poľský brankár puk vyrazil svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    00:10
    V úvode prvej tretiny vyhrali úvodné vhadzovanie Poliaci, ktorí sa nakrátko stiahli pred svoju bránu a následne nepresne vyhodili puk na hokejky Košičanov.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Košičania sa v dnešnom zápase prevedú v tmavomodrých dresoch pod taktovkou trénera Antona Tomka.

    Poliaci budú hrať v bieločervenej kombinácii a koučovať ich bude tréner Igor Zacharkin.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M. Takáč – Matis, Pašek ("A"), Jenčík – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Slovák, Hrnka, Bartoš – R. Konečný, Češík, Boltun.

    Poľsko: Odrobny (Szczerba) – Pociecha, Ciura, Gorny, Bryk, Kotlorz, Wanacki, Wajda, Bepierszcz – Kolusz, Zapala, Malasinski – Laszkiewicz, Pasiut, Baginski – Danieluk, Dziubinski, Lopuski – Gruszka, Galant, Witecki.

    Rozhodca: Miroslav Štefik – Roman Bednár, René Šoltés.
     
    Tabuľka Tatranského pohára po prvom hracom dni:
    1. Graz 99ers – 3 body (skóre 5:2) – výhra v s.n. – 2:1
    2. Poľská reprezentácia – 3 body (skóre 5:2) – prehra v s.n. – 0:1
    3. HK Poprad – 0 bodov (skóre 2:5) – výhra v s.n. – 1:0
    4. HC Košice – 0 bodov (skóre 2:5) – prehra v s.n. – 1:2
     
    2. zápas Tatranského pohára – HK Poprad vs. Poľsko

    Úvodná dvadsaťminútovka tohto zápasu bola v úvodných sekundách len veľmi opatrná, no Poliaci dokázali prekvapivo gólovo udrieť už po 80 sekundách zápasu, keď domáci Kamzíci nechali veľa priestoru na ľavej strane. Tam si s pukom nakorčuľoval Leszek Laszkiewicz, ktorý nedal gólmanovi Sidorovi svojou delovkou žiadnu šancu. Popradskí hráči sa síce snažili vyrovnať a najväčšiu šancu mal po nepresnej rozohrávke gólmana Odrobneho domáci Samuel Mlynarovič, no ten napokon v 14. minúte trafil len hornú žŕdku poľskej svätyne, od nej sa puk odrazil len tesne pred bránkovú čiaru. Popradčanom ich ofenzívna snaha nepriniesla gólové ovocie, tak hosťujúci Leszek Laszkiewicz neváhal a prišiel na gólovú scénu opäť, keď si v 16. minúte vychutnal gólmana Sidora fantastickým bekhendovým blafákom z ľavej strany. Popradským Kamzíkom sa napokon podarilo vsietiť aspoň kontaktný gól na 2:1, keď sa v presilovej hre o jedného muža v 19. minúte gólovo presadil Arné Kroták, ktorý nedal gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu.

    Už od úvodu druhej tretiny sa popradskí hokejisti snažili niečo vymyslieť, no nedarilo sa im nájsť ten správny recept na pozorného gólmana Odrobneho a jeho dobre rozmiestnených obrancov. V 29. minúte stretnutia prišla pre Popradčanov studená sprcha v znení gólu Jakuba Witeckeho, ktorý využil mierne zaváhanie v popradskej defenzíve a po skvelej prihrávke od Dariusza Gruszku pálil nekompromisne z medzikružia. Gólman Sidor nemal v tomto prípade žiadnu šancu na úspešný zákrok, keďže mu puk pomedzi jeho betóny prešiel do popradskej brány. Popradskí Kamzíci však bojovali aj ďalej a stále sa nevzdávali, no napokon utrpeli ďalšiu ranu (38. minúta), keď sa po chybe v popradskej obrane dostal do samostatného nájazdu Marcin Kolusz, ktorý ťažil z prihrávky Tomasza Malasinskeho a napokon prekonal bezmocného gólmana Sidora. Oba tímy mali k dispozícii aj presilové hry, no tie napokon nedokázali využiť vďaka (kvôli) pozorným gólmanom na oboch stranách.

    V prvej desaťminútovke tretej tretiny sa na ľade nič vážne nedialo, no aktívnejší boli hráči Popradu, ktorí sa snažili vsietiť ešte nejaké góly a zdramatizovať tak tento zápas. V 53. minúte sa gólovo presadil Samuel Mlynarovič, ktorý prekonal gólmana Odrobneho nekompromisnou delovkou po prihrávke Arného Krotáka. O desať sekúnd neskôr sa však tvrdým faulom na hosťujúceho Patryka Wajdu previnil domáci Tomáš Sýkora, ktorý obdržal trest 5 minút plus do konca zápasu a poriadne oslabil popradský tím. Túto presilovú hru dokázali hráči Poľska využiť, keď sa v 55. minúte gólovo presadil Mikolaj Lopuski, ktorý dorážal puk do odkrytej popradskej brány a zvyšoval náskok Poľska už na 5:2. V posledných sekundách tretej tretiny hrali Popradčania v početnej výhode, no už nedokázali prekonať gólmana Odrobneho.

    Pozápasové samostatné nájazdy v hre o zisk pomocného bodu do konečnej tabuľky našli len jedného úspešného exekútora, ktorým bol domáci Samuel Takáč. Na strane Popradu to skúšali ešte dvaja hráči – Dávid Buc a Matúš Paločko, no tí nedokázali prekonať gólmana Odrobneho. Na druhej strane gólmana Sidora nezastrašil ani jeden z trojice Leszek Laszkiewicz, Grzegorz Pasiut a Krystian Dziubinski, a tak si Dušan Sidor pripísal aspoň tu čisté konto.

    Popradčania síce prehrali svoj úvodný zápas v Tatranskom pohári výsledkom 2:5 (1:2, 0:2, 1:1), no napokon aspoň dominovali v pozápasových samostatných nájazdoch najtesnejším rozdielom – 1:0.
     
    1. zápas Tatranského pohára – Graz 99ers vs. HC Košice

    Už v úvode prvej tretiny boli oveľa aktívnejší hokejisti Grazu, ktorí poriadne hrozili pred košickou bránou. Práve vďaka tomu vsietili prvý gól po zakončení Grega Daya, ktorý zneškodnil gólmana Hyláka po poskytnutom trestnom strieľaní (za hákovanie od jedného z Košičanov). Následne sme mohli vidieť na strane Košíc niekoľko skvelých šancí, ktoré “smrdeli” gólom, no gólman Dany Sabourin má skvelú formu a zneškodnil aj najväčšie gólové príležitosti Košičanov. Po obrovskej chybe Košičanov v presilovej hre udrel Graz opäť. V 16. minúte sa po skvelej prihrávke od Wogera dostal až pred bránu Košíc Guillaume Lefebvre, ktorý nedal Hylákovi žiadnu šancu a zvýšil už na 2:0 z pohľadu Grazu. V závere úvodnej dvadsaťminútovky mohol vsietiť kontaktný gól Marek Slovák, ktorý mal k dispozícii trestné strieľanie po seknutí jedného z hráčov Grazu, no tento košický útočník nedokázal prekonať pozorného Sabourina.

    Aj úvodu druhej dvadsaťminútovky dominovali hokejisti Grazu, ktorí svoj náskok zvýšili na dvojgólový už v 23. minúte stretnutia, keď sa strelecky presadil Patrick Coulombe, ktorý si vychutnal gólmana Hyláka strelou do protismeru. V 29. minúte však Košičania dokázali pozviechať svoje sily a po peknej prihrávkovej kombinácii znížili na 1:3 po góle Dušana Pašeka, ktorý vymietol ľavý horný roh grazskej brány. Ešte v závere druhej tretiny (20. minúta) však hostia vsietili svoj štvrtý gól, keď sa po prihrávke od Lemieuxa ocitol v medzikruží osamotený Ryan Kinasewich, ktorý v presilovej hre bez problémov prekonal bezmocného gólmana Hyláka. Košičania mali k dispozícii aj veľa početných výhod, no tie napokon nedokázali využiť, keďže pozorná defenzíva Grazu na čele s gólmanom Danym Sabourinom bola v druhej tretine naozaj skvelá.

    V tretej tretine chceli košickí “oceliari” poriadne “pritlačiť na pílu”, no napokon sa im to mierne vypomstilo a v 50. minúte zápasu sa potvrdilo staré známe nepísané pravidlo – “nedáš – dostaneš!”. Po rýchlom grazskom protiútoku sa do útoku dostal Olivier Labelle, ktorý tvrdou delovkou z pravej strany prekonal gólmana Sabourina a týmto gólom zvýšil náskok Grazu už na 5:1. Poslednú gólovú bodku zápasu pridal v 54. minúte košický kanonier Richard Jenčík, ktorý získal skvelú prienikovú prihrávku na útočnú modrú čiaru od Mareka Slováka a následne si vychutnal gólmana Sabourina strelou do jeho protipohybu. V závere zápasu sa Košičania snažili ešte niečo vymyslieť, no napokon boli už neúspešní a často vylučovaní, čo im na ich hernom prejave nepridalo.

    Po riadnom hracom čase prišli na rad samostatné nájazdy (séria troch na každej strane), v ktorých sa rozhodovalo o zisku pomocného bodu do konečnej tabuľky. Napokon aj v tejto činnosti boli úspešnejší hokejisti Grazu, ktorí prekonali Hyláka dvakrát (Lemieux a Latendresse), zatiaľčo Košičania položili na ľad gólmana Sabourina len raz (gól Biceka).
    Graz v pozápasových samostatných nájazdoch vyhral výsledkom 2:1.

    Rakúsky tím Graz 99ers jasne dominoval v úvodnom stretnutí Tatranského pohára výsledkom 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) a následne vyhral aj v pozápasových samostatných nájazdoch v pomere 2:1.
     
    Srdečne Vás vítam pri prvom hracom dni v poradí už 66. ročníka Turnaja o Tatranský pohár!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde si v poradí už treťom zápase Tatranského pohára zmerajú sily dva tímy – slovenský vicemajster HC Košice a reprezentačný výber Poľska.

    Turnaj o Tatranský pohár patrí medzi najstaršie a najvýznamnejšie podujatia športového charakteru na Slovensku – hrá sa v Poprade už od roku 1929. Je druhým najstarším turnajom v ľadovom hokeji v Európe (najstarší je Spenglerov pohár) a najstarším turnajom v ľadovom hokeji na Slovensku.

    66. ročník Turnaja o Tatranský pohár priniesol na popradský ľad štyri tímy:
    1. domáci tím HK Poprad (slovenská Tipsport extraliga)
    2. HC Košice (slovenská Tipsport extraliga)
    3. reprezentácia Poľska (Majstrovstvá sveta – divízia I.)
    4. rakúsky tím Moser Medical Graz 99ers (Erste Bank Eishockey Liga)

    HC Košice – slovenský hokejový tím založený v roku 1962 účinkuje v slovenskej Tipsport extralige a v minulej sezóne sa stal už druhý rok za sebou vicemajstrom. V základnej časti nazbierali Košičania 109 bodov a usadili sa na druhej priečke. Vo štvrťfinále Košičanov poriadne potrápili hráči Popradu, no "oceliari" napokon zdolali "kamzíkov" v sérii výsledkom 4:3 na zápasy. V semifinále hráči Košíc vyradili nitrianskych "corgoňov" v sérii výsledkom 4:1 na zápasy. Až vo finále boli hokejisti Košíc vyradení z hry o titul, keďže ich Zvolen v sérii suverénne zdolal – 4:1 na zápasy.
    Košičania sa síce stali vicemajstrami, no vsietili najviac gólov v celej sezóne – 522 a z ich radov pochádza aj najproduktívnejší hráč uplynulej sezóny Richard Jenčík – 84 bodov (36 gólov + 48 asistencií).

    Reprezentácia Poľska bola založená v roku 1926 a už niekoľkokrát sa predstavila na Turnaji o Tatranský pohár. Poliaci momentálne účinkujú v 1. divízii Majstrovstiev Sveta – skupina B, kde v sezónach 2011/2012 a 2012/2013 obsadili striebornú priečku, ktorá však na postup nestačila (v predminulej sezóne bola pred Poľskom Južná Kórea a v minulej sezóne reprezentačný výber Ukrajiny).
    Poliaci prišli tentokrát do Popradu zabojovať o zisk prestížnej trofeje, no čaká ich pomerne silná konkurencia.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Branky a nahrávky: 8. Sojčík (Pašek, Štrbák), 15. Jenčík (Pašek, Matis), 34. Sojčík (Bicek, Marcinko), 40. Marcinko (Bicek, Štrbák), 50. Marcinko (Bicek, Sojčík), 60. Hrnka (Bartoš, Slovák) – 11. Lopuski (Dziubinski, Gruszka)


    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M. Takáč – Matis, Pašek ("A"), Jenčík – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Slovák, Hrnka, Bartoš – R. Konečný, Češík, Boltun.
    Polsko: Odrobny (Szczerba) – Pociecha, Ciura, Gorny, Bryk, Kotlorz, Wanacki, Wajda, Bepierszcz – Kolusz ("C"), Zapala, Malasinski – Laszkiewicz ("A"), Pasiut, Baginski ("A") – Danieluk, Dziubinski, Lopuski – Gruszka, Galant, Witecki.

    Rozhodčí: Miroslav Štefik – Roman Bednár, René Šoltés
    bahis siteleri