Košice – Polsko 6:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Polsko
sk Pátek 23.08.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    Poľskí hokejisti aspoň dominovali v samostatných nájazdoch o zisk pomocného bodu výsledkom 1:0!
     
    Na druhej strane vycvičil gólmana Hyláka Laszkiewicz, ktorý poriadne zavesil a posiela Poľsko do vedenia. (0:1)
     
    Na rade sú samostatné nájazdy o zisk pomocného bodu do konečnej tabuľky (3 na každej strane)!
     
    59:46
    Košice dali gól!
    Košičania napokon zvyšujú svoj gólový náskok už na rozdiel piatich gólov! Marek Slovák vysunul dopredu Petra Bartoša, ktorý sa dobre presúval po ľavom krídle a následne našiel na pravej strane nebráneného TOMÁŠA HRNKU, ktorý nedal gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Peter Bartoš a Marek Slovák.
     
    55:58
    Na rad prichádza presilová hra pre Košice. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Wanacki.
     
    51:49
    Po skvelej prihrávke od Baginskeho sa k puku v medzikruží dostal Pasiut, ktorý tvrdo pálil z prvej, no jeho následná delovka skončila len v lapačke pozorného gólmana Hyláka!
     
    49:16
    Košice dali gól!
    Košičania po jednoducho vyzerajúcej akcii zvýšili svoj gólový náskok už na rozdiel štyroch gólov! Po tvrdej strele z ľavej strany od Biceka gólman Odrobny puk ešte vyrazil do medzikružia, no na nekompromisnú delovku od TOMÁŠA MARCINKA z tejto pozície už nemal nárok! Asistencie si pripisujú hráči Jiří Bicek a Peter Sojčík.
     
    46:01
    Košičania sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke z ľavej strany od Hrnku sa k puku na pravom krídle dostal nebránený Chovan, ktorý však svojou delovkou trafil len chrániče gólmana Odrobneho.
     
    43:53
    Dziubinski sa ocitol osamotený v medzikruží a následne chcel vsietiť gól, no pri svojom natlačení sa pred Hyláka posunul bránu a zrámoval k ľadu aj samotného košického gólmana. Hra sa teda ihneď prerušila.
     
    39:25
    Košice dali gól!
    Košickí "oceliari" sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Bicek sa k puku na ľavom krídle dostal TOMÁŠ MARCINKO, ktorý si ho popri mantineli potiahol až ku poľskej bráne a dobrým švihom prekonal bezmocného gólmana Odrobneho! Asistencie si pripisujú hráči Jiří Bicek a Martin Štrbák.
     
    39:01
    Hokejisti Poľska sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po prihrávke z pravej strany od Lopuskeho získal puk na ľavom krídle Danieluk! Jeho delovku však gólman Hylák videl a reflexívne zasiahol lapačkovým semafórom!
     
    37:08
    Michal Šeda sa previnil podrazením, za ktoré si odpyká dvojminútový trest. Je tu teda presilová hra pre Poľsko.
     
    Mimo zápasu:
    Do Popradu dnes zavítala aj početná skupina košických fanúšikov (je ich asi 25), ktorí si na tribúne B robia vlastný domov (samozrejme slušnou a športovou formou, aká by mala byť na každom štadióne)!
     
    34:59
    Hokejisti Košíc si zahrajú v početnej výhode štyroch na troch! Poľský hráč Witecki sa previnil podrazením napravo od brány na Košičana Sojčíka.
     
    33:47
    Po treťom góle Košičanov sa bude vylučovať na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odpyká dvojica Martin Chovan a Adam Baginski. Poliak Baginski si k svojmu menšiemu trestu pripíše aj desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
    Pokračujeme v hre štyroch na štyroch.
     
    33:28
    Košice dali gól!
    Košičania pridávajú do poľskej siete aj tretí gólový kúsok! Po skvelej prihrávke od Marcinka spoza brány sa k puku na ľavej strane dostal Bicek, ktorý ho krížne poslal na pravú stranu pred PETRA SOJČÍKA! Ten nedal rozhodenému gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu. Asistencie si pripísali hráči Jiří Bicek a Tomáš Marcinko.
     
    31:40
    Po prerušení hry kvôli postaveniu mimo hry v znení Košíc sme mohli vidieť ako cez trestnú lavicu putoval smerom do kabín pravdepodobne zranený Radek Deyl!
     
    29:37
    Na rad prichádza ďalšia košická presilová hra. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jakub Wanacki.
     
    25:52
    Na dve minúty si za úmyselné posunutie brány v podaní gólmana Odrobneho odchádza sadnúť Poliak Malasinski. Sily sa na ľade sa teda vyrovnajú.
     
    25:52
    Košičania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď sa do prečíslenia dostala dvojica Jenčík – Pašek, no druhý menovaný napokon puk poslal len na bránkovú čiaru!
     
    25:40
    V oslabení sa do fantastickej gólovej šance dostal Košičan Dušan Pašek, no jeho delovka po samostatnom úniku napokon skončila zblokovaná pravým ramenom poľského gólmana Odrobneho!
     
    25:11
    Radek Deyl bol nepríjemne zložený k ľadu jedným z poľských obrancov. Napokon si to však pravdepodobne urobil sám, keďže bol vylúčený za faul kolenom. Obdržala to jeho ľavá noha.
     
    21:24
    Košickí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Pociecha.
     
    14:13
    Košice dali gól!
    Košičania sa v presilovej hre dostávajú do opätovného vedenia! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od sa k puku na pravom krídle dostal RICHARD JENČÍk, ktorý si svoju strelu namieril a príklepom vymietol pavučinku medzi Odrobneho betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Matúš Matis.
     
    13:31
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť poľský Pociecha.
     
    13:12
    Po skvelej prihrávke od Zapalu sa k puku v medzikruží dostal Kolusz, ktorý pálil z prvej, no jeho nedôrazné zakončenie napokon smerovalo len tesne vedľa košickej brány!
     
    11:20
    Hokejisti Poľska si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odcchádza sadnúť Košičan Richard Jenčík.
     
    10:11
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať! MIKOLAJ LOPUSKI sa s pukom natlačil do medzikružia, najskôr vystrelil, no jeho projektil bol zblokovaný. Následne to z medzikružia skúsil opäť, no tentokrát už dokázal puk umiestniť do ľavého horného rohu košickej brány ponad ľavé rameno gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Krystian Dziubinski a Dariusz Gruszka.
     
    07:39
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Pašeka z ľavej strany sa k puku na pravom kruhu dostal PETER SOJČÍK, ktorý spoza jedného z poľských hráčov tvrdo vystrelil a puk napokon skončil nechytateľne nad ramenom gólmana Odrobneho. Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Martin Štrbák.
     
    06:55
    Milan Takáč tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no gólman Odrobny predviedol skvelý zákrok, keď delovku košického obrancu s jednoduchosťou ukrylvo svojej lapačke!
     
    01:15
    Na druhej strane sa do skvelej gólovej šance dostala dvojica Laszkiewicz a Baginski, no ani jeden z menovaných nedokázal prekonať dobre sa presúvajúceho gólmana Hyláka, ktorý puk vyrazil do bezpečia!

    Branky a nahrávky: 8. Sojčík (Pašek, Štrbák), 15. Jenčík (Pašek, Matis), 34. Sojčík (Bicek, Marcinko), 40. Marcinko (Bicek, Štrbák), 50. Marcinko (Bicek, Sojčík), 60. Hrnka (Bartoš, Slovák) – 11. Lopuski (Dziubinski, Gruszka)


    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M. Takáč – Matis, Pašek ("A"), Jenčík – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Slovák, Hrnka, Bartoš – R. Konečný, Češík, Boltun.
    Polsko: Odrobny (Szczerba) – Pociecha, Ciura, Gorny, Bryk, Kotlorz, Wanacki, Wajda, Bepierszcz – Kolusz ("C"), Zapala, Malasinski – Laszkiewicz ("A"), Pasiut, Baginski ("A") – Danieluk, Dziubinski, Lopuski – Gruszka, Galant, Witecki.

    Rozhodčí: Miroslav Štefik – Roman Bednár, René Šoltés
    bahis siteleri