CSKA Moskva – Perm 2:1 (kon.) | Groznyj – Machačkala 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Volga Novgorod 3:0 (kon.)
konec
FK Krasnodar
3:0 (3:0)
FK Volga Nižnij Novgorod
Sobota 31.08.2013, 19:00 • Kuban Stadium, Krasnodar • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    45
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden gól do šatny pro domácí Krasnodar. Po chybě jednoho ze stoperů propadl balon ve vápně až k JOÃOZINHOVI, který se vůbec nerozpakoval a s chladnou hlavou dloubl balon mimo dosah Komarova na vzdálenější tyč. 3:0
     
    32
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Joãozinho dostal na levé straně výborný balon do běhu a téměř z brankové čáry jej dokázal přesným přízemním centrem vrátit do vápna přímo na nohu WANDERSONA, který se ani tentokráte nemýlil a bez potíží prostřelil Komarova na bližší tyči.
     
    11
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Po rychlém přechodu do útoku se dostal k balonu ve vápně WANDERSON a placírkou na zadní tyč prostřelil brankáře Komarova. Výborná střela po rychlém protiútoku znamená první gól utkání. 1:0!

    Marek Kratochvíl

    Branky: 11. Wanderson, 32. Wanderson, 45. Joãozinho

    Karty:   40. Gazinskij (KRS), 86. Jędrzejczyk (KRS) – 19. Karjaka (NNO), 31. Kowalczyk (NNO), 35. Ropotan (NNO), 42. Polczak (NNO)   87. Kowalczyk (NNO)


    FK Krasnodar: Filcov – Jędrzejczyk, Granqvist, Martynovic, Anđelković – Šipicin, Pereyra (70. Isael), Mamajev – Gazinskij, Wanderson (62. Ari), Joãozinho (82. Laborde)
    FK Volga Nižnij Novgorod: Komarov – Bulgaru, Kowalczyk, Polczak, Kolodin (46. Bordijan) – Konceladov, Karjaka (71. Bibilov) – Shelton (46. Mukendi), Ropotan, Pucila – Syčev

    Rozhodčí: Kuzněcov – Kalugin, Čelcov
    bahis siteleri