Mönchengladbach – W. Brémy 4:1 (kon.) | Hannover – Mohuč 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.)
Norimberk – Augsburg 0:1 (kon.) | Hamburg – Braunschweig 4:0 (kon.) | Schalke – Leverkusen 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:1 (1:0)
Werder Brémy
Sobota 31.08.2013, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    PATRICK HERRMANN oslavuje svůj stý zápas v bundeslize gólem. Dostal krásný pás za obranu, obešel vyběhnuvšího brankáře Mielitze a pak pádil sám na opuštěné zařízení. Snadná práce a výsledek je už pro Werder Brémy pořádně krutý. Ale je to celkové vyúštění celého zápasu, které zaslouženě ovládá Borussia.
     
    74
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak ne, je asi hotovo. Rychlá reakce na inkasovaný gól je zde. Herrmann krásně obalamutil obránce i brankáře, když se neukvapil a přihrál na kopačku neobsazeného MAXE KRUSEHO, který donesl míč téměř až do kuchyně. To už bude mít Werder hodně složité.
     
    69
    Werder právě vstřelil branku!
    Co se však děje, je snížení Werderu a hodně smolná branka v síti Mielitze. Nedávno střídající HAVARD NORDTVEIT chtěl zablokovat centr z pravé strany, avšak jeho hlavička přeletěla brankáře Stegena a zapadla nešťastně do branky – 2:1.
     
    53
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tomu se říká být ve správný čas na správném místě. Domácí tak zaslouženě využívájí svou herní převahu a vedou již 2:0. Z dvaceti metrů vypálil Jantschke, gólman Mielitz vyrazil balon pouze před sebe, kde byl všudybyl Brazilec RAFFAEL. Pro něj už nebyl problém pouze doklepnout kulatý nesmysl do sítě. Gól jde i na vroubek obránce Fritze, který nedokázal míč rázně odklidit a nechal autora branky dorážet.
     
    37
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Nádherná akce švýcarského fotbalisty Xhaka. Kolmicí našel rozběhutného JUANA ARANGA, který se natlačil až před brankáře Mielitze a přízemní střelou jej dokázal překonat. Ta rána byla dostatečně prudká a těžko chytatelná. Borussia tak vede 1:0 a pro fotbal jen dobře, že padl gól. Do této chvíle to byla průměrná kopaná. Nyní se to doufejme zlepší.

    Roman Zajíček

    Branky: 37. Arango (Xhaka), 53. Raffael (Jantschke), 74. Kruse (Herrmann), 85. Herrmann – 69. Nordtveit (vla.)

    Karty:   30. Jantschke (MNC), 45. Xhaka (MNC), 77. Kramer (MNC)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems, Domínguez, Jantschke, Stranzl – Herrmann (86. Hrgota), Kruse, Raffael, Arango (88. Wendt), Kramer – Xhaka (59. Nordtveit)
    Werder Brémy: Mielitz – Caldirola, Fritz, Prödl, Gebre Selassie – Makiadi, Elia (31. di Santo), Hunt – Junuzović (76. Yıldırım), Kroos, Petersen (70. Arnautović)

    Rozhodčí: Perl – Schalk, Emmer.

    Diváci: 54010 (vyprodáno)
    bahis siteleri