Třinec – Liberec 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
K. Vary – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 13.09.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají přesilovou hru! Na konci celé přesilovkové akce stál MARTIN BARTEK, jenž přidává už čtvrtý puk do domácí sítě a Oceláři to budou mít už velmi těžké. Asistence: Tomáš Filippi, Michal Bulíř.
     
    37:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velice sporný moment teď přinesl Ocelářům první branku letošní sezóny! Třinečtí tlačili kotouč do brány ve velmi zhuštěném prostoru a Schwarzovi spadla maska. Liberečtí počítali s přerušenou hrou, ale touš nalezl ADAM RUFER, jenž do poloodkryté klece bez problémů zakončil. O tomto momentu, kdy rozhodčí nepřerušili hru a uznali branku se ještě bude určitě diskutovat. Asistence: Marek Růžička.
     
    29:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAL BULÍŘ si z pravé strany sjížděl před bránu, kde z mezikruží přesně zakončil k tyči.
     
    06:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další puk do třinecké sítě! Liberec ihned po buly nahodil puk na třineckou bránu, kde se MARTIN BARTEK dostal k vyraženému kotouči, který neměl problém zasunou do brány. Asistence: Michal Bulíř.
     
    00:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou velmi brzo do vedení! Talentovaný mladík PAVEL ZACHA sebral ve vlastním pásmu puk, který podél mantinelu zavezl až do útoku, odkud příklepem přesně zakončil k levé tyči. Asistence: Marek Schwarz.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 38. Rufer (Růžička Marek) – 1. Zacha (Schwarz), 7. Bartek (Bulíř), 29. Bulíř, 54. Bartek (Filippi, Bulíř)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kondrád) – Linhart, Hrabal, Galvas, Roth, Zíb, Lojek, Foltýn – Varaďa, Bonk, Růžička Martin – Adamský, Polanský, Gorškov – Rákos, Peterek, Ostřížek – Rufer, Růžička Marek, Matuš – Marosz.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Stejskal) – Derner, Hunkes, Výtisk, Kolamnn, Čakajík, Voráček, Čutta – Vampola, Nedvěd, Pospíšil – Víšek, Zacha, Jass – Bulíř, Filippi, Bartek – Špaček, Urban, Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 4097
    bahis siteleri