Kometa Brno – Olomouc 8:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 13:2 (kon.)
Letňany – Kladno 6:5 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 1:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 1:2 (0:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Slavia 2:1 (kon.) | Písek – Pardubice 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:6 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
13:2 (2:1, 5:1, 6:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 13.09.2013, 17:00 • ZS Poruba • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí si otevřeli střelnici. Autorem branky je TOMÁŠ GŘEŠ. Asistence: Martin Csomor.
     
    54:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Martin Csomor dnes předvádí své střelecké umění. Z jeho hole padla již dvanáctá branka. Dnes jich vstřelil celkem 5. Autorem branky je MARTIN CSOMOR.
     
    50:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    I přestože se vhazovalo před jejich klecí, dokázala trojice porubských útočníků ihned po vhazování ujet do útočného pásma, kde nakonec puk do brány dorazil Martin Csomor. Autorem branky je MARTIN CSOMOR. Asistence: Tomáš Gřeš a Jonáš Mládek.
     
    49:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SVATOPLUK HILL. Asistence: Radek Bartoň.
     
    46:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Csomor si přivlastnil puk a jel si pro další skórování. Ani tentokrát si Gottwald neuhlídal celé brankoviště. Autorem branky je MARTIN CSOMOR.
     
    45:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dvojice, která byla autorem poslední branky ve druhé třetině, si opět zajistila kanadské body další brankou. Za Gottwaldova záda se strefil Antonín Kurnik. Autorem branky je ANTONÍN KURNIK. Asistence: Patrik Gola.
     
    39:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se po úporných bojích opět dostali před Gottwalda, který nakonec neustál jednu ze střel. Po Golově neúspěchu poslal po ledě kotouč Antonín Kurnik. Autorem branky je ANTONÍN KURNIK. Asistence: Patrik Gola.
     
    35:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí ustálí přesilovku 5 na 3 a jen co se Csomor s Šípkem vrátili na led, dal jejich kolega Tomáš Gřeš další branku. Autorem branky je TOMÁŠ GŘEŠ.
     
    27:14
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ GRYGAR. Asistence: Josef Mikula.
     
    25:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gřeš poslal svému spoluhráči přesnou přihrávku do středního pásma. Csomor kotouč zachytil na hranici offsidu a ujížděl směrem na vsetínskou bránu, kde jej soupeř nemohl zastavit. Přesná střela skončila v síti. Autorem branky je MARTIN CSOMOR. Asistence: Tomáš Gřeš.
     
    22:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gottwald, který vystřídal svého kolegu, pustil za svá záda čtvrtou branku. Puk na něj vypálil porubský kapitán Tomáš Gřeš.
    Autorem branky je TOMÁŠ GŘEŠ. Asistence: Vojtěch Šípek.
     
    20:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MARTIN CSOMOR. Asistence: Vojtěch Šípek.
     
    15:34
    Poruba právě vstřelila branku!

    Po vhazování před Geržou sehráli domácí rychlou akci a po Golově nahrávce se do klece strefil Jonáš Mládek.Autorem branky je JONÁŠ MLÁDEK. Asistence: Patrik Gola.
     
    10:32
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!

    Grygar se pokusil dát gól backhandem, ale neuspěl. Odraženého kotouče se chopil Josef Mikula, který využil gólmanovy nepozornosti a vypálil do odkrytého prostoru. Autorem branky je JOSEF MIKULA. Asistence: Ondřej Grygar.
     
    5:06
    Poruba právě vstřelila branku!

    Domácí ihned po vhazování ve středním pásmu obsadili prostor před Geržou, který podlehl přesné střele Antonína Kurnika. Porubský hráč vyslal přesnou střelu nad gólmanovo rameno a puk tak skončil v rohu branky. Autorem branky je ANTONÍN KURNIK. Asistence: Petr Ščurek.

    Kateřina Procházková

    Branky a nahrávky: 6. Kurnik (Ščurek), 16. Mládek (Gola), 21. Csomor (Šípek), 23. Gřeš (Šípek), 26. Csomor (Gřeš), 36. Gřeš, 40. Kurnik (Gola), 46. Kurnik (Gola), 47. Csomor, 50. Hill (Bartoň), 51. Csomor (Gřeš, Mládek), 55. Csomor, 56. Gřeš (Csomor, Šípek) – 11. Mikula (Grygar), 28. Grygar (Mikula)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka (Filip) – Štěpán, Kovalyov, Šustala, Ščurek, Široký, Olšr, Hranoš, Šípek, Boháč, Gola, Kurnik, Bartoň, Gřeš, Csomor, Mládek, Nardelli, Bialoň, Csabala, Hill
    VHK ROBE Vsetín: Gottwald (Gerža) – Haničák, Lejska, Svozílek, Hohl, Rýpar, Hořanský, Světlík, Lainka, Mikula, Janošek, Tydlačka, Grygar, Dobiáš, Miko, Blahunek, Willert

    Rozhodčí: Fiala – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri