Havířov – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.) | Šumperk – Olomouc 1:4 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 5:6 (0:1 po s.n.)
Třebíč – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Beroun – Most 1:0 (kon.)
Jihlava – Benátky n/J 4:1 (kon.)
po prodl.
AZ Havířov
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 14.09.2013, 17:00 • K&K Pneu aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Azet sevřel svého soupeře v pásmu a dočkal se zasloužené branky. PETER BEZUŠKA dostal přihrávku z poza branky na modrou čáru a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence Lubomír Vosátko.
     
    41:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ENDÁL ukázal své šikovné ruce a vyrovnává na 2:2. Prokličkoval se až před Danečka, položil si ho a zazunul puk do branky. Asistence Ladislav Rytnauer a Jan Berger.
     
    28:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ si bere vedení rychle zpět. Po Komově střele dorážela na Dolejše dvojice havířovských a MICHAL SZTEFEK puk dotlačil za brankovou čáru. Asistence Antonín Pechanec a Jaroslav Koma.
     
    27:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to Rebelům vyšlo. Hosté vyrovnávají poté, co se puk u havířovské branky několikrát odrazil k JANU BERGEROVI, a ten neměl problém doklepnout jej do odkryté branky. Asistence Lukáš Endál a Ladislav Rytnauer.
     
    10:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí po buly rychle vnikli do útočného pásma a MARTIN JAKŮBEK přesnou přihrávku posílá z mezikruží do Dolejšovy šibenice. Asistence Jakub Šlahař.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 11. Jakůbek (Šlahař), 29. Sztefek (Pechanec, Koma), 63. Bezuška (Vosátko) – 28. Berger (Rytnauer, Endál), 42. Endál (Rytnauer, Berger)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Vosátko, Bezuška, Krisl, P.Rimmel, Graca, Koma, Deutsch – Kolařík, Haas, Kanko – Šlahař, Jakúbek, Daneček – Štefek, Pechanec, Škumát – Maruna, Říčka, Klimša – M.Rimmel
    Trenéři: Jan Daneček, Stanislav Sztefek

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Novotný, Vágner, Drtina, Semrád, Korim, Zítka – Semorád, Polodna, Havel – Berger, Endál, Rytnauer – Maliník, Dvořáček, Štěpánek – Milfait, Stehlík, Chlubna
    Trenér: Jiří Mička

    Rozhodčí: Přikryl – Poruba, Novák

    Diváci: 2.253
    bahis siteleri