Třinec – Zlín 3:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:5 (1:0 po s.n.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 20.09.2013, 18:00 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Pirátská šance na zkorigování stavu. Tomáš Žižka je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    57:20
    Právě Hynek Zohorna je vyloučen na deset minut za nesportovní chování. Jedná se samozřejmě o osobní trest, hraje se v pěti na obou stranách.
     
    53:26
    Lukáš Pulpán zbytečně oslabuje svůj tým. Mimo hru si počkal na Vojtěcha Němce a jsou z toho dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:03
    Kometa má šanci na zasazení finálního úderu. Šagát vyhodil z obranného pásma puk mimo ledovou plochu a to znamená jediné – dvě minuty na trestné lavici za zdržování hry.
     
    39:30
    Kempný skočil projíždějícímu Šagátovi pod nohy a bude vyloučen za podražení. Samotnému mu ale při faulu spadla helma a chvíli zůstal ležet na ledě. Už ale míří na trestnou lavici, může pokračovat.
     
    35:12
    Už to začíná být monotónní. Po Koreisově natlačení se do branky je tu další strkanice. A jejím výsledkem je vyloučení právě Jakuba Koreise, za sekání.
     
    34:51
    Trestán je nakonec jenom Karel Hromas, a to na dvě minuty za držení.
     
    34:31
    A výsledek jejich diskuse? Jaroslav Svoboda dvě minuty hrubost, pět minut plus trest do konce utkání také za hrubost. V zápase končí i střelec první branky Komety Tomáš. Akorát namísto dvou minut za hrubost dostal trest za sekání. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    15:12
    Vylučuje se na obou stranách. Hynek Zohorna podrazil Jozefa Baleje, který ale svůj pád hodně přihrál a je za to vyloučen také. Hraje se tedy ve čtyřech bruslařích na obou stranách.
     
    11:36
    Hosté jdou opět do čtyř. Za nedovolené bránění Jenyše je vyloučen Ondřej Kaše. Kvůli icingu ale Kometa začne přesilovku mezi modrými čarami.
     
    07:39
    Šance pro Kometu. Sedmnáct sekund bude hrát proti třem. Tomáš Malec je totiž vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    05:56
    Vojtěch Němec našlápl u levého mantinelu a byl nedovoleně zastaven Andre Lakosem. Potrestán je na dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 31. Svoboda T. (Kováčik), 34. Žižka, 56. Burian (Žižka, Kuboš)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) – Hanzlík,Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dujsík – Káňa, Čermák (C), Zohorna H. – Svoboda Jakub, Hruška Jan, Svoboda Tomáš – Burian, Koreis, Dočekal – Mrázek, Němec, Jenyš.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kostúr) – Malec, Lakos, Pulpán, Šulák, Bartejs, Kučný, Mazanec, Stehlík – Bartečko (C), Svoboda Jaroslav, Balej – Hromas, Divíšek, Hruška David – Šagát, Sikora, Hřebejk – Račuk, Kämpf, Kaše.
    Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Husička, Polák – Bryška, Lučan

    Diváci: 6923
    bahis siteleri