Třinec – Zlín 3:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:5 (1:0 po s.n.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 20.09.2013, 18:00 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    O vítězi zápasu je pravděpodobně rozhodnuto. Po buly ve středním pásmu nahodil po levém mantinelu puk do útočného pásma Žižka. Hanuljak vyjel za branku čekat, až k němu kotouč doputuje, jenomže neposedná pryž se od mantinelu nečekaně odrazila na střed hřiště k VILÉMU BURIANOVI, kterému už jen zbývalo trefit prázdnou branku. Asistence: Tomáš Žižka, Petr Kuboš.
     
    33:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    A výhodu Brňané využívají, Kaše za faul na Koreise sedět nepůjde. Střelu TOMÁŠE ŽIŽKY vyrazil Hanuljak před sebe směrem k Dočekalovi, který ale jenom promáchl. Jenomže k puku se opět dostal Žižka a na jeho dorážku už byl Miroslav Hanuljak krátký. Asistence: Martin Dočekal.
     
    30:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Těsně po polovině základní hrací doby otevírá Kometa skóre zápasu. Jozef Kováčik si všiml, že TOMÁŠ SVOBODA zůstal zapomenut za obranou hostí a poslal mu kolmici přímo do jízdy. Brněnský forvard v nájezdu nic nevymýšlel už z mezikruží poslal puk k pravé tyči chomutovské branky. Snad gól zápasu dodá šťávu. Asistence: Jozef Kováčik.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 31. Svoboda T. (Kováčik), 34. Žižka, 56. Burian (Žižka, Kuboš)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) – Hanzlík,Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dujsík – Káňa, Čermák (C), Zohorna H. – Svoboda Jakub, Hruška Jan, Svoboda Tomáš – Burian, Koreis, Dočekal – Mrázek, Němec, Jenyš.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kostúr) – Malec, Lakos, Pulpán, Šulák, Bartejs, Kučný, Mazanec, Stehlík – Bartečko (C), Svoboda Jaroslav, Balej – Hromas, Divíšek, Hruška David – Šagát, Sikora, Hřebejk – Račuk, Kämpf, Kaše.
    Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Husička, Polák – Bryška, Lučan

    Diváci: 6923
    bahis siteleri