Šamorín – Trnava B 2:1 (kon.) | Šaľa – Michalovce 0:0 (kon.) | Dubnica – Bardejov 1:1 (kon.)
R. Sobota – Senec 2:1 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 1:2 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:1 (1:0)
FC Spartak Trnava B
sk Sobota 28.09.2013, 15:00 • Šamorín - Pomlé • MONACObet liga
     
    Šamorín sa bodovo dotiahol na Juniorov Spartaka, ktorý nedokázal na pôde Šamorína bodovat. Videli sme veľmi priemerný duel. Na jednej tej domácej strane z množstvom mepremenených šancí, na druhej strane odovzdaný výkon Spartakovcov. Viťazstvo domácich je po dlhom čase zaslúžené. Všetkým vám fanúšikom textových prenosov prajem prijemný podvečer a dočítania priatelia. (16:47:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    V Šamoríne sa bude nadstavovať jedna minúta k riadnemu hraciemu času.
     
    87
    Na striedanie je pripravený Cvejič Lazar, ktorý vystrieda Mezovského. Ten za potlesku schádza z hracej plochy.
     
    84
    Mezovský a Gligorov opäť v tutovke zlyhali. Domáci Gligorov sa rútil sám na brankára Hrivnáka, pred velkým vápnom priťukol loptu Mezovskému, ktorý nedokázal z núkajúcej sa šance ani na dva krát prekonať Hrivnáka, domáci získali "iba" rohový kop, po ktorom sa skóre nemenilo.
     
    80
    Na jednej i druhej strane po jednom vylúčenom, na trávniku viac preistoru pre kombináciu, hostia sa dostali do šance ale Ciprys zbrklo prišiel o loptu.
     
    76
    Po druhej ŽK videl hosťujúci GREGORA červenú kartu po ktorej opúšťa hraciu plochu a stretnutie sa pre neho skončilo.
     
    73
    Aj keď bol MARUŠÍN, častým strelcom gól sa mu nepodarilo dať, zato však videl dve Žlté kary po ktorej videl zákonite kartu ČERVENÚ.
     
    72
    Domáci sa dokážu dostať na dostrel brány, skúšajú to z každej možnej situácie no gól nie a nie dať. Koncovka by si zaslúžila repasovať.
     
    68
    Domáci po inkasovanom góle na 1:1 sa zchopili, sú lepším mužstvom a nakoniec sa im podarilo dať gól na 2:1, po hrubej chybe hosťujúcej obrany, ktorá nechala autor gólu úplne volného v priestore malého vápna.
     
    66
    Marušín z veľkej dialky oproboval, a Hrivnák mal problém s lkoptou, ktorá pred nim zaplávala a nakoniec a skočila tesne pred ním, Nakoniec loptu vytlačil na rohový kop. Po ktorom nezapršalo.
     
    57
    Šamorín mal výhodu rohového kopu. Z pravej strany ho zahrával filištínksky Mezovský , ktorý našiel hlavu DENISA JAVORINU, ktorého nechali trestuhodne hostia úplne volného na päťke. Loptu hlavou poslal do siete bezmocného Hrináka, ktorý zostal v role štatistu.
     
    56
    Domáci tréner sa rozhodol z hry stahnúť Jančoviča, pre ktorého je to koniec v dnešnom stretnutí, na trávnik naskočil Čemba.
     
    54
    Z ničoho nič a je vyrovnané. K strele z dobrých 20 metrov sa odhodlal hosťujúci RICHNÁK RÓBERT, ktorý to nádherne trafil a nedal šancu domácemu brankárovi ktorý na loptu nedočiahol.
     
    49
    To sa jednoducho nedá opísať aký slabý futbal sa hrá v Šamoríne, možno sa to časom zlepší...
     
    46
    Druhý polčas v Šamoríne je realitou... Pri lopte hostia, ktorí získali výhodu rohového kopu, odišiel ho zahrávať Mečiar, na bližšiu tyč na hlavu Klabnika, ktorý loptu posúval hlavou ďalej, lopta si však nenašla spoluhráča.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Hlavný rozhodca ukončil porvý polčas duelu 11. kola Ligy bez motívu. Domáci v ňom vedú o jeden gól. Tréner hostí bol nútený dva krát striedať, na hre hostí sa to však neprejavilo. Domáci sú lepším mužstvom aspoň o ten jedinný gól, aj napriek sľubne vyzerajúcimi šancami v prvom polčase.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    44
    Sekundová ručička na ciferníku odrátava posledné sekundy v prvom polčase v ktorom domáci vedú o jeden gól, ktorý dal 27 minúte duelu Pončák.

    Jozef Fajták

    Branky: 27. Pončák, 57. Javorina – 54. Richnák

    Karty:   10. Gligorov (SAM) – 34. Banovič (TTB)   73. Marušín (SAM) – 76. Gregora (TTB)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Julius, 3 Pončák Vladimír, 4 Marušín Tomáš, 5 Cmarko Michal, 6 Mezovský Ľubomír, 7 Vaško Peter, 9 Javorina Miloš, 10 Jančovič Denis, 11 Gligorov Filip, 13 Kliment Andrew, 17 Stojanovič Andrev
    Náhradníci: Lavička náhradníkov: 1. Jamroškovič Lukáš, 2 Gregora Patrik, 8 Čemba Lukáš, 12 Seybou Sidibe, 14 Cvejič Lazar, 19 Špánik Andrej, 21 Fulmek Ernest.

    FC Spartak Trnava B: 22 Hrivnák Michal, 2 Banovič Patrik, 3 Klabník Martin, 5 Mečiar Martin, 7 Tomovič Filip, 8 Richnák Róbert, 12 Zvolenský Peter "K", 15 Rehák Matej, 17 Bališ Boris, 25 Deket Filip, 29 Ciprys Radoslav
    Náhradníci: Lavička náhradníkov: 9 Bočko Martin, 16 Kočiš Martin, 20 Solár Marek, 27 Peševski Dejan

    Rozhodčí: JONÁŠ, Mikulaj, Pozor
    bahis siteleri