Nové Zámky – Ferencvárosi TC_dup 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
5:4 (3:1, 1:3, 0:0 - 1:0)
Ferencvárosi TC_dup
sk Pátek 18.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    60:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci už po pár sekundách ukončujú zápas. Presne sa trafil od modrej čiary obranca MARTIN KRÁL. Asistencie: Pavel Kowalczyk, Erik Weissmann.
     
    27:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci už po pár sekundách využívajú početnú výhodu. Weissmann sa ocitol sám pred Budaiom, spravil mu kľučku a prihral pred bránu, kde bol osamotený ERIK ČALÁDI. Asistencie: Miroslav Stefanka, Erik Weissmann.
     
    24:00
    Ferencvároš dal gól!
    Tak na toto už nemám slov. Tretí gól, behom pár sekúnd a opäť do vinkla Krajčovičovej brány. Tento krát to výborne trafil od modrej GERGELY GÉCZI. Asistencie: Csanád Fodor, Arnold Feil.
     
    23:21
    Ferencvároš dal gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, puk dostal na modrú čiaru JERE OLANDER a nechytateľnou delovkou pomiešal Krajčovičovi nápoj. Asistencie: Ákos Berta, Norbert Dansfalvi.
     
    20:51
    Ferencvároš dal gól!
    Hosťom síce presilovka nevychádzala podĺa ich predstáv, no všetko zobral na seba ANDREAS LINDQUIST a tvrdou strelou vymietol pravý horný roh Krajčovičovej brány. Asistencie: Jere Olander, Ákos Berta.
     
    15:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hosťujúci obranca urobil školácku chybu, keď ako posledný hráč išiel robiť kľučku, no proti nemu bol ALBÍN PODSTAVEK, ktorý mu puk vypichol a rutinérsky prekonal Budaia medzi nohy. Bez asistencie.
     
    05:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    A razom je to veselšie na domácej tribúne. MATÚŠ PÚCHOVSKÝ vybojoval puk v rohu súperovej tretiny, vykorčuľoval s ním na stred, odkiaľ vystrelil a puk prešiel Budaiovi popod vyrážačku. Asistencia: Ondrej Štefanka
     
    01:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci vyrovnávajú! Od modrej to skúšal PAVEL KOWALCZYK, jeho dve strely boli zblokované, no do tretej sa oprel, zavrel oči a puk skončil v sieti hosťujúcej brány. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    00:24
    Ferencvároš dal gól!
    Opäť sa potvrdilo, nedáš-dostaneš. Krajčovič ľahký puk vyrazil iba pred seba, kde číhal NORBERT DANCFALVI. Asistencie: Mikael Potila, Ákos Berta.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 2. Kowalczyk (Podstavek), 6. Púchovský (Štefanka O.), 16. Podstavek, 28. Čaládi (M., Weissmann), 61. Král (Kowalczyk, Weissmann) – 1. Dancsfalvi (Potila, Berta), 21. Lindquist (Olander, Berta), 24. Olander (Berta, Dancsfalvi), 24. Géczi (Fodos, Feil)


    HC MIKRON Nové Zámky: Krajcovic (Váczlav) – Král, Kowalczyk, Podstavek, Dubec(A), Frolík – Šiška, Balla, Čaládi, Weissman(A), Štefanka M.(C) – Pavešic, Zajac, Púchovský, Korýtko, Štefanka O. – Hlinka, Ružička, Cseres, Uhnák.
    Ferencvárosi TC_dup: Budai (Meravy) – Ölander, Géczi, Dancsfalvi, Berta (C), Potila – Lindquist, Mestyán, Pál(A), Fodor, Feil – Lencsés (A), Nagy L., Vaszjunyin, Sijka, Horváth.

    Rozhodčí: Kincses, Halassy – Moravec, Scensny.
    bahis siteleri