Kometa Brno – HC Plzeň 6:2 (kon.) | Zlín – Chomutov 3:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 1:2 (kon.)
Olomouc – Kladno 6:2 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 4:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:2 (4:0, 1:2, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 18.10.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Domácí hokejisté po jasném průběhu utkání, kdy svého soupeře zlomili již v první části, vítězí vysoko 6:2. Děkujeme za pozornost. (19:52:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:56
    V samém závěru zápasu si domácí zahrají ještě jednu početní výhodu. Za hru v šesti odchází na trestnou Křepelka (KLA).
     
    56:52
    Domácí přežili dvouminutovou hru ve čtyřech. Beták je zpět na ledě.
     
    54:52
    Beták (OLO) inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění, kterým se provinil ve středním pásmu.
     
    54:38
    Olomoučtí hokejisté se nikam neženou a nechávají hrát spíše svého soupeře. Hraje se také více do těla, hlavní sudí před chvílí domlouval oběma kapitánům.
     
    52:58
    Domácí během početní výhody nic složitého nevymýšleli, hosté jsou kompletní.
     
    50:58
    Hostující tým jde do čtyř. Křepelka (KLA) se provinil sekáním.
     
    49:15
    Kladno je také kompletní.
     
    48:48
    Domácí jsou kompletní, Mora si zahraje chvíli v přesilové hře.
     
    47:15
    Křepelka (KLA) si vyšlápl u mantinelu na domácího Nesvadbu, kterého po odehrání puku poslal k ledu. Dvě minuty za napadení, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    46:48
    Ve středním pásmu podrazil Fibrich (OLO) pronikajícího protihráče a inkasuje dvě minuty trestu.
     
    45:47
    Před domácí klecí se semlela další menší šarvátka, sudí ale ani tentokrát nevylučuje. Je to tak alespoň počtvrté v utkání, kdy se hráči do sebe pustili, ovšem rozhodčí nijak netrestá.
     
    45:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté odskakují do čtyřbrankového vedení. Rajnoch v rohu kluziště vybojoval kotouč, který následně poslal na neobsazeného JOSEFA FIBRICHA stojícího před bránou. Olomoucký útočník zasunul puk mezi betony gólmana. Asistence: Michal Rajnoch.
     
    45:00
    Hostující hráči se marně snaží něco vymyslet. Olomoucká obrana je na rozdíl od druhé třetiny důslednější a soupeře k ničemu nepouští.
     
    41:34
    Před domácí brankou se do sebe pustili Bauer s Habrdou. Menší roztržku rozhodčí okamžitě vyřešili, hlavní vylučovat nebude.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:31
    Na ledě začínají plát emoce. Před oběma bránami se nyní v krátkém sledu do sebe hráči pustili. Větší šarvátce zabránili aktivní sudí.
     
    33:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši svou výhodu jednoho muže v poli využívají. Po nepřehledné situaci před domácím brankovištěm se kotouč odrazil na hůl JIŘÍHO KALLY, který jej dopravil do horní poloviny branky. Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    32:57
    První početní výhoda pro hostující celek. Beták (OLO) si pomohl nedovoleným zákrokem, soupeři znemožnil zakončit pádem pod nohy.
     
    32:45
    Bauer dostal ideální pas do jízdy, v samostatném nájezdu zkoušel zakončit bekhendem, branku ale netrefil.
     
    31:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl čtyř branek. DOMINIK HABRDLA napřáhl ještě ve středním pásmu, a přestože domácí brankář na jeho ránu dobře viděl, zaplul kotouč k pravé tyči. Asistence: Aleš Hájek.
     
    30:34
    Šilhavý měl obrovskou příležitost zkorigovat nepříznivý výsledek. Sám před brankou poslal kotouč do ramene Kochty.
     
    29:02
    Hra se o něco zklidnila, Hanáci už tolik do soupeře nebuší, přesto mají více ze hry. Na druhé straně Kochta musel řešit několik situací.
     
    27:15
    Středočeši se marně snaží dobýt olomoucké pásmo, domácí hokejisté se dobře brání, navíc vyrážejí do nebezpečných protiútoků.
     
    23:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté využívají druhou početní výhodu v utkání. V rychlém protiútoku putoval kotouč po ose Ostřanský – Jergl – LUKÁŠ KRÁLÍK, který si vychutnal soupeřova brankáře a zakončil bekhendem. Asistence: Aleš Jergl, Milan Ostřanský.
     
    22:45
    Olomoučtí hokejisté tlačí na svého soupeře, který se musel bránit nedovoleným zákrokem. Jmenovitě to byl Hovsepyan (KLA), jenž se provinil hákováním.
     
    20:01
    Hosté do druhé části vstupují s náhradním gólmanem. Kaňku vystřídal Švihálek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá část začne přibližně v 18:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se chvíli před první přestávkou ujímají vedení o čtyři branky. Hánl vybídl ke skórování DOMINIKA BAUERA, který se nemýlil. Asistence: Martin Hánl, Šimon Beták.
     
    15:27
    Ve velké příležitosti se octl Habrdla, který zůstal u pravé tyče nikým neobsazený, přesunujícího se Kochtu však nepřekonal.
     
    13:28
    Kladenští se ubránili, na ledě jsou v kompletním složení.
     
    12:10
    Středočeši tentokrát přežili, nyní hra pokračuje standardní početní výhodou.
     
    11:24
    Jelikož byli hosté předtím potrestáni čtyřmi minutami, po inkasované brance se jim zkrátil tento trest na polovinu. Hra tedy pokračuje v poměru 5 na 3.
     
    11:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají dvojnásobnou početní výhodu a rázem vedou již o tři branky. Po rychlé kombinaci za brankou soupeře se puk dostal na hůl DAVIDA NESVADBY, který vymetl pravou šibenici hostující klece. Asistence: Aleš Jergl, Lukáš Králík.
     
    10:10
    Domácí si zahrají proti třem. Za podražení inkasuje dvě minuty Veselý (KLA).
     
    09:28
    Větrovec (KLA) v rohu obranného pásma sestřelil Ostřanského, který následně zůstal na ledové ploše ležet. Sudí vyměřil hostujícímu bekovi čtyři minuty, neboť se objevila krev.
     
    08:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti během necelé minuty střílí druhou branku. V rychlém protiútoku nabídl Rajnoch kotouč před bránu TADEÁŠI KOCIÁNOVI, kterému stačilo jen nastavit hůl. Asistence: Michal Rajnoch, Josef Fibrich.
     
    07:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se po necelých osmi minutách hry ujímají vedení. Ostřanský nahodil kotouč do brankoviště, kde se puk ve skrumáži odrazil za záda hostujícího gólmana. Jako poslední se puk dotkl LUKÁŠ KRÁLÍK. Asistence: Milan Ostřanský, David Škůrek.
     
    04:44
    Po zaváhání hostující defenzivy se do zakončení dostal Hánl. Jeho první střelu z mezikruží brankář Kladna vyrazil před sebe, dorážka z hole téhož hráče skončila na pravém betonu gólmana.
     
    03:34
    Domácí hokejisté jsou v úvodních minutách o něco lepší než jejich soupeř, k výraznějšímu zakončení se ani jeden z týmu zatím nedostal. Gólmani na obou stranách mohou být v klidu.
     
    00:45
    Škůrek z vlastní obranné třetiny hledal mezi obránci soupeře rozjetého Jergla. Domácí útočník na modré byl sice sám, pas byl pro něj ale příliš prudký, a tak jej nezpracoval ideálně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Kraigher, Brančík, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočiřík, Králík, Ostřanský (C), Konečný, Beták, Zezula, Nedopil, Hánl.

    Rytíři Kladno: Kaňka (Švihálek) – Větrovec, Hájek, Bunda, Gutwald, Špaček, Šmíd, Rajter – Šilhavý (C), Macháček, Kobes, Doležal, Kalla, Habrdla, Kuzďas, Novák, Veselý, Hovsepyan, Křepelka.

    Rozhodčí: Fiedler – Lukš, Novák.
     
    Favoritem duelu jsou hráči domácího celku, který se po devíti odehraných zápasech drží na šestém místě tabulky v závěsu za nejlepšími juniorskými celky. Středočeši mají momentálně úplně jiné starosti, s devíti body jsou totiž předposlední. Oba celky mají však oproti většině nevýhodu, neboť sehráli o několik zápasů méně. Kladenští stejně jako Kohouti nastoupili jen k devíti zápasům.
     
    Třinácté kolo juniorské NOEN extraligy svede do vzájemného souboje hokejisty Olomouce a Kladna. Utkání startuje od 17:30.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 8. Ostřanský (Králík, Škůrek), 9. Kocián (Rajnoch, Fibrich), 12. Nesvadba (Jergl, Králík), 20. Bauer (Hánl, Beták), 24. Králík (Jergl, Ostřanský), 46. Fibrich (Rajnoch) – 32. Habrdla (Hájek), 34. Kalla (Šilhavý)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Kraigher, Brančík, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočiřík, Králík, Ostřanský (C), Konečný, Beták, Zezula, Nedopil, Hánl.
    Rytíři Kladno: Kaňka (21. Švihálek) – Větrovec, Hájek, Bunda, Gutwald, Špaček, Šmíd, Rajter – Šilhavý (C), Macháček, Kobes, Doležal, Kalla, Habrdla, Kuzďas, Novák, Veselý, Hovsepyan, Křepelka.

    Rozhodčí: Fiedler – Lukš, Novák
    bahis siteleri