Vladivostok – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzněck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 3:4 (po pr.)
Viťaz – Doněck 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Záhřeb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
3:4 (0:0, 3:1, 0:2 – 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 19.10.2013, 15:00 • Trade Union Sport Palace, Nižnij Novgorod. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté dokonali svůj obrat v prodloužení a berou bod navíc. VJAČESLAV KOZLOV si v pravý čas sjel před brankoviště a přesný pas Junkova usměrnil za brankáře Kovala. Asistence: Michail Junkov – 3:4.
     
    46:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    ALEXANDR NIKULIN vyrovnává na 3:3! Hosté využili druhou přesilovku a zápas za nerozhodného stavu v podstatě začíná znovu. Gólman Koval teď rozhodně nemá čisté svědomí, Nikulin uspěl střelou z velkého úhlu. Brankář si nepokryl bližší tyč. Asistence: Vjačeslav Kozlov.
     
    42:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak končí gólem. Hosté při početní převaze ostřelovali brankáře ze všech stran a nakonec se dočkali zasloužené trefy. Quint vypálil od modré čáry a Koval vyrazil puk jen před sebe. Z dorážky poté uspěl MATT ANDERSON, jenž ťukl do kotouče na hranici brankoviště. Asistence: Deron Quint, Rastislav Špirko – 3:2.
     
    36:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď v podání moskevského výběru. ALEXEJ KRUTOV zajišťuje svému mužstvu naději, útočník sebral volný puk ve středním pásmu a dostal se do samostatného úniku. Kovala si dobře rozhýbal a kotouč poslal do sítě. Asistence: Jevgenij Kulik – 3:1.
     
    35:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod vede už 3:0 a je na dobré cestě k vítězství. SAKARI SALMINEN nyní názorně předvedl, že si v zakončení věří a nezastaví ho ani atakující obránci. Salminen byl na kruhu faulovaný, ale zvedl se, přiklouzl k brance a perfektně provedenou fintou do bekhendu pokořil Glasse. Asistence: Denis Paršin, Jarkko Immonen.
     
    25:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Glass loví kotouč ze své sítě podruhé! Spartak sice po obdržené brance přidal a toužil po bleskové odpovědi, jenže místo toho podruhé inkasuje. Velký kus práce odvedl u hrazení Galuzin, který ustál těžký souboj a křížnou přihrávkou oslovil PAVLA VALENTĚNKA. Obránce pálil z poměrně velkého úhlu, brankáře ale přesto prostřelil. Asistence: Vladimir Galuzin, Vjačeslav Kuljomin – 2:0.
     
    23:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřiadvacáté minutě se poprvé mění skóre, Novgorod vyřešil útočnou akci na výbornou a jde do vedení. Salminen po přejetí modré čáry dobře podržel puk a počkal, až mu před branku sjede DENIS PARŠIN. Ten už měl jednoduchou úlohu, přesouvajícího se gólmana neměl problém pokořit. Asistence: Sakari Salminen, Alexandr Makarov – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 24. Paršin (Salminen, Makarov), 26. Valentěnko (Galuzin, Kuljomin), 36. Salminen (Paršin, Immonen) – 37. Krutov (Kulik), 43. Anderson (Quint, Špirko), 47. Nikulin (Kozlov), 64. Kozlov (Junkov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maškovcev) – Hietanen, Makarov, Valentěnko, Chomickij, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Brent, Krasnoslobodcev – Kuljomin, M. Potapov, Galuzin – A. Potapov, Sčastlivyj, Žarkov.
    Spartak Moskva: Glass (Šesterkin) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Mamkin, Megalinskij, Několenko – Špirko, Anderson, Wandell – Žerděv, Něsterov, Nikulin – Kozlov, Junkov, Krutov – Voronin, Bobrov, Volkov.

    Diváci: 5 100
    bahis siteleri