Havířov – Třinec 3:1 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:5 (kon.)
Vítkovice – Zlín 1:6 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:0 (2:1 po s.n.) | Písek – Pardubice 2:6 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 4:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 6:0 (kon.) | Sparta – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:6 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
HC Litvínov
Pondělí 21.10.2013, 17:00 • Zlatopramen Arena, Ústí nad Labem • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    53:57
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A je asi hotovo. Drama odmítl JINŘICH SKLENIČKA, který z blízkosti prostřelil Kosinu. Velkou zásluhu na brance mají i asistence Dunko a Jícha, kteří celou akci založili. Asistence: David Dunko, Josef Jícha.
     
    33:01
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!

    ROMAN "ČÍČA" NAVARRA získal puk ve středním pásmu. Najel si okolo levého mantinelu, vybruslil si před branku a ukázkovým blafákem snižuje stav zápasu na 3:4. Asistence: Martin Tůma.
     
    28:44
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Lvíčata si nepokryla soupeře, v tom byl hlavní problém. Po kombinaci Jonáka s Kučerou dostal puk volný VLASTIMIL POSPÍŠI, který střílel do prázdné branky.
     
    18:44
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Rychle využitá přesilová hra. Nedůslednost domácí obrany. Tomáš Kučera našel před brankou stojícího VLASTIMILA POSPÍŠILA, který střílel do prázdné branky. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    17:56
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!

    Domácí se prosazují v podstatě z ničeho. Navarra zavezl kotouč do útočného pásma a MARTIN TŮMA přesnou střelou poslal puk do branky. Asistence: Roman Navarra.
     
    09:23
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!

    Vše začal Melichar, který vyvezl puk z obranného pásma. Ve středním pásmu ho získal Kašek. FAMIL AMIROV přesnou střelou poslal kotouč do branky. Asistence: Matyáš Kašek.
     
    07:06
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Pohledná akce hostů. Pospíšil našel křížnou přihrávkou JOSEFA STŘÍBRNÉHO, který v brejku pohodlně překonal domácího brankáře střelou do horní části branky. Asistence: Vlastimil Pospíšil, Tomáš Kučera.
     
    02:21
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Moravec našel před brankou stojícího JOSEFA JÍCHU, který skóroval mezi betony brankáře Kosiny. Asistence: Filip Moravec.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Amirov (Kašek), 18. Tůma (Navarra), 34. Navarra (Tůma) – 3. Jícha (Moravec), 8. Stříbrný (Pospíšil, Kučera), 19. Pospíšil (Kučera), 29. Pospíšil (Kučera, Jonák), 54. Sklenička (Dunko, Jícha)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina, Zvědělík – Hucek, Loukota, Melichar, Michajličenko, Zdvořáček – Drha, Navarra, Kopta, Tůma, Amirov, Kašek, Rubeš, Koval, Techl, Ozom
    HC Litvínov: Spěšný, Uher – Jonák, Šíp, Vostárek, Brzek, Najman, Moravec, Stříbrný, Pospíšil, Kučera, Chmelař, Sládek, Bárdoš, Sklenička, Jícha, Dunko

    Rozhodčí: Orlický, Ptáček, Ševic

    Diváci: 137
    bahis siteleri