Chabarovsk – Omsk 2:5 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.)
Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 3:0 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Doněck 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Lev – Riga 2:1 (4:3 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:5 (0:3, 1:2, 1:0)
Avangard Omsk
Pondělí 21.10.2013, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:59
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Z takové nenápadné akce domácí snižují, dokončili úspěšně krátkou přesilovku. Do konce utkání je ještě hodně času, aby se s výsledkem něco udělalo. Ježov z levého kruhu vystřelil a TIMOFEJ ŠIŠKANOV před Garonem chytře tečoval. Asistence: Denis Ježov, Jevgenij Korotkov.
     
    28:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přece jenom prosazují. ANDREJ STĚPANOV vyslal skvělou ránu z pravého kruhu, která byla tvrdá a hlavně přesná. Garon neměl úplně dobrý výhled a puk mu skončil přesně nad špičkou jeho hokejky. Bez asistence.
     
    21:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Amur dostává pověstného búra. Tohle není vůbec dobrý vstup do druhého dějství. Blaťák přihrál od mantinelu lépe postavenému DENISU KAZIONOVOVI, který vystřelil mezi betony Jerjomina, a protože Kazakov mu dobře clonil, neměl domácí brankář nárok. Asistence: Miroslav Blaťák, Aleksandr Popov.
     
    21:12
    Avangard právě vstřelil branku!
    Na sklonku přesilovky se hosté prosazují počtvrté. Frolov má dnes skvělý den, vymyslel uže třetí gólovou přesilovku. Jeho mistrná přihrávka prošla brankovištěm až ke druhé tyčce, kde se osamocený ANDREJ KOSTICYN v klidu prosazuje. Asistence: Aleksandr Frolov.
     
    07:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádná rána pro domácí fanoušky, Omsk využívá i svou druhou přesilovku v této třetině. Frolov nabil na modrou KIRILLU LJAMINOVI, který tvrdou střelou zamířil nad lapačku Järvinena. Asistence: Aleksandr Frolov, Sergej Kosticyn.
     
    06:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard se ujímá dvougólového vedení! Invididuální akci nyní předvedl ANDREJ IVANOV, který si sjel zpoza brány směrem před Järvinena, zamíchal pukem a ležícího gólmana forhendem z otočky překonal. Asistence: Oleg Kvaša.
     
    01:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je skvělý vstup Avangardu do tohoto utkání. Využitá přesilovka po skoro deseti sekundách. Frolov našel svou přihrávkou SERGEJE KOSTICYNA, který si před Järvinem dokázal poradit. Asistence: Aleksandr Frolov.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 29. Stěpanov, 49. Šiškanov (Ježov, Korotkov) – 2. Kosticyn (Frolov), 7. Ivanov (Kvaša), 8. Ljamin (Frolov, Kosticyn), 22. Kosticyn (Frolov), 22. Kazionov (Blaťák, Popov)


    Amur Chabarovsk: Järvinen (8. Jerjomin) – Reese, Salcido, Bykov, Těrjajev, Ježov, J. Loginov, Bilalov – Petružálek, Korotkov, Junkov – Muršak, Šiškanov, Stěpanov – Lugin, Tarasov, Litovčenko – Dubinin, Klimčuk, Smurov
    Avangard Omsk: Garon (Kostin) – Pivcakin, Ljamin, Blaťák, Baranka, Jegoršev, Vorobjov, Lukjančikov, Děrvuk – Sjomin, Frolov, Kosticyn – Kazakov, Popov, Kazionov – Ivanov, Kvaša, Kalinin – Pjanov, Berdnikov, Machanovskyj

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Kučava, Novikov

    Diváci: 7100
    bahis siteleri