Chabarovsk – Omsk 2:5 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.)
Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 3:0 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Doněck 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Lev – Riga 2:1 (4:3 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 21.10.2013, 11:00 • Admiral Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Odpočinek a time-out hostům zřejmě prospěl. Nebyli v této části lepší, spíše se jen bránili. Jenže ve svém kádru mají výbornou útočnou formaci vedenou DMITRIM UPPEREM, kterému namazal na střelu Puškajrov a stav je již 1:3. Asistence: Konstantin Puškajrov, Konstantin Ruděnko.
     
    30:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Místo toho však přichází trest. Domácí nevyužili tutovku a tak hosté po delší době zahrozili. Uprostřed modré čáry si vzal kotouč Rachmanov, který si najel před bránu a zakončil jen do Lundströma. Jenže od něj se puk odrazil přímo na hůl MICHAILA PANŠINA, který dopravil opuštený touš do poloprázdné brány. Asistence: Michail Rachmanov.
     
    23:03
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Už se hrálo v plném počtu a domácí využili svůj velký tlak. IGOR BORTNIKOV našel poskakující puk před Ahonenovou bránou a dokázal tak využít nahození, respektive přihrávku Drugova. Dává tedy první branku svého týmu a hraje se zase od začátku. Asistence: Viktor Drugov.
     
    06:54
    Astana právě vstřelila branku!
    Je zde první branka a zasloužila se o ní doposud výtečně hrající druhá hostující formace. Puškajrov poslal zadovkou zpoza brány přihrávku na DMITRIHO UPPERA a ten bekhendem zamířil přesně do šibenice Lundströmovy svatyně. To kazachstánskému hokejistovi vyšlo naprosto s přehledem, perfektní zakončení a Barys vede. Asistence: Konstantin Puškajrov, Konstantin Ruděnko.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 24. Bortnikov (Drugov) – 7. Upper (Puškajrov, Ruděnko), 31. Panšin (Rachmanov), 49. Upper (Puškajrov, Ruděnko)


    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, J. Antropov, Porseland, Těrnavskij, Poleščuk, Zemčjonok, Kostromitin – Lisin, Bergfors, Schütz – Gynge, Nikitěnko, Ugarov – Drugov, Bortnikov, Gračjov – Kuzněcov, Barbašev, Pervušin.
    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Litviněnko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Kolesnikov, Grebešnikov – Bochenski, Dawes, Boyd – Ruděnko, Upper, Puškajrov – Starčenko, N. Antropov, Žajlauov – Rachmanov, Panšin, Poliščuk.

    Rozhodčí: Kiseljov, Kulakov – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri