Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:1 (kon.)
Kladno – Pardubice 1:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 01.11.2013, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti mladíčka Dolejše. Domácí opět sevřeli hosty v pásmu, od pravého mantinelu nahodil puk Jozef Kováčik, který před Dolejšem tečoval šikovně JAKUB KOREIS. Brněnský centr tak oslavil svůj návrat po zranění tím nejlepším způsobem. Asistence: Jozef Kováčik.
     
    50:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovou hru ve hře a znovu odskakuje na tříbrankový rozdíl. Po vyhraném buly napřáhl na modré čáře PETR KUBOŠ a nechytatelnou ránou trefil přesně k levé tyči hostující brány. Dolejš byl na tuhle dělovku krátký. Asistence: Tomáš Žižka, Vojtěch Němec.
     
    36:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. Na chvíli osamocený VLADIMÍR SVAČINA dostal na modré čáře perfektní přihrávku, rozjel se sám na Čiliaka, kterého šikovnou kličkou do bekhendu překonal. Asistence: Karol Sloboda, Tomáš Kudělka.
     
    29:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani dvacet vteřin od druhé branky a Kometa přidává třetí branku v utkání. Brněnský Jan Káňa nahodil puk od levého mantinelu, před Dolejšem stál dobře postavený VOJTĚCH NĚMEC, který puk šikovně tečoval za záda hostujícího brankáře. Asistence: Jan Káňa, Petr Kuboš.
     
    29:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a přidává druhou branku do sítě Dolejše. Po přihrávce od Zohorny se puk dostal na modrou čáru k JOZEFU KOVÁČIKOVI, který napřáhl a svoji pověstnou dělovku poslal přesně k tyči vítkovické brány. Dobrou práci před Dolejšem dovedl Jakub Svoboda, který bránil vítkovickému mladíkovi ve výhledu. Asistence: Hynek Zohorna, Leoš Čermák.
     
    08:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa úročí svůj aktuální tlak a střílí první branku duelu. Jakub Svoboda vybojoval na levém křídle puk, místo střely ho však posunul na pravé křídlo, kde si najel z druhé vlny TOMÁŠ SVOBODA a ten se již mezi betony Dolejše nemýlil. Asistence: Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda T. (Svoboda J.), 30. Kováčik (Zohorna, Čermák), 30. Němec (Káňa, Kuboš), 51. Kuboš (Žižka, Němec), 52. Koreis (Kováčik) – 37. Svačina (Sloboda, Kudělka)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Dujsík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Svoboda J., Čermák (C), Zohorna H. – Káňa, Němec, Svoboda T. – Burian, Hruška J., Dočekal – Holec, Koreis, Mrázek.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Málek) – Barinka, Hruška M., Kovář, Sloboda, Kudělka, Štencel, Bail, Dudáš – Húževka, Burger (C), Káňa – Svačina, Roman, Huna – Szturc, Hlinka, Strapáč – Kolouch, Valčák, Vandas.

    Rozhodčí: Hradil, Polák – Jindra, Skopal

    Diváci: 7 200
    bahis siteleri