Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:1 (kon.)
Kladno – Pardubice 1:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 01.11.2013, 18:20 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie okopírovala od Zlína gólové situace a opět téměř jako přes kopírák stál na vzdálenější tyči MAREK HOVORKA, který opět snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Roman Vlach.
     
    33:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Branka jako přes kopírák. Téměř všechny branky, co Zlín dal, byly ze střely na vzdálenější tyči do odkryté branky. Střelcem této branky je ANTONÍN HONEJSEK. Asistence: Petr Čajánek, Petr Holík.
     
    30:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další přesilová hra a další branka! Tentokrát na straně domácích, kteří se opět přiblížili o něco blíže k možnému srovnání. MAREK HOVORKA našel v brankovišti kotouč a svojí dorážkou mířenou do horní části branky snižuje. Asistence: Martin Látal, Michal Gulaši.
     
    28:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    V brankovišti byla velká skrumáž a to proto, že celý útok Zlína se snažil vydolovat kotouč zpoza Závorky a zasunout ho do branky. To se nakonec povedlo PETRU HOLÍKOVI. Asistence: Petr Čajánek.
     
    14:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nejdříve dlouhé vyčkávání na střelu Petra Pohla, poté samotná střela, vyražení Horčičkou puku přímo k MARTINU ZAŤOVIČOVI, který následně po kličce vsítil snižující branku! Aistence: Petr Pohl.
     
    11:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG právě zvyšuje! JAROSLAV BALAŠTÍK dostal skvělou křižující přihrávku do pohybu na vzdálenější tyč od Lešky a s proměněním už neměl do odkryté branky žádný problém. Asistence: Petr Leška.
     
    05:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku večera. Tu na vzdálenější tyči po přihrávce zpoza branky střílí ONDŘEJ VESELÝ. Asistence: Jaroslav Balaštík, Petr Leška.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 15. Zaťovič (Pohl), 31. Hovorka (Látal, Gulaši), 40. Hovorka (Vlach) – 6. Veselý (Balaštík, Leška), 12. Balaštík (Leška), 29. Holík (Čajánek), 34. Honejsek (Čajánek, Holík)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Schusser, Drtina J., Kubka, Gulaši, Parýzek – Zaťovič, Hruška R., Pohl – Dlouhý, Vachovec, Zucker – Doležal, Vlach, Hovorka – Kytnár, Kverka J., Látal – Tomeček.
    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Řezníček, Marušák, Urbanec, Zámorský, Horák, Tesařík – Valenta, Veselý, Leška – Balaštík, Kubiš, Čajánek – Honejsek, Ondráček, Melenovský – Holík, Okál, Sedláček.

    Rozhodčí: Kalivoda, Šindler – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 3385
    bahis siteleri