Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:1 (kon.)
Kladno – Pardubice 1:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Pátek 01.11.2013, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Osm vteřin před koncem přichází snížení. Důrazná hra se hostům vvyvedla, avšak k vyrovnání to už asi stači nebude. JAROSLAV MRÁZEK dostal nabito k pravé straně a tvrdou ranou propálil Francouze. Asistence: Jan Rutta, Jaroslav Svoboda.
     
    49:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Verva se z přesilové hry prosazuje. PETER JÁNSKÝ si sjel k brankovišti soupeře, kde obdržel přihrávku od Ručínského. Prvně zmiňovaný měl poměrně lehkou práci a tváří v tváří hostujícímu gólmanovi poslal kotouč za jeho záda. Asistence: Martin Ručinský, Viktor Hübl.
     
    14:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže krátce na to se Verva prosazuje a jde do vedení. Hostům se nepodařilo vyhodit kotouč z pásma, načež se k puku probojoval ROSTISLAV MARTYNEK, který zůstal trestuhodně osamocený v prostoru mezikruží. Následně vypálil a svůj projektil zavěsil přesně mezi betony hostujícího muže v masce. Jakub Černý, Juraj Majdan.
    Marken.cz

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 15. Martynek (Černý, Majdán), 50. Jánský (Ručinský, Hübl) – 60. Mrázel (Rutta, Svoboda)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Zeman, Pavlík, Gula, Šlégr, Posmyk, Sklenička, Kokeš – Zeman, Jánský, Hübl, Lukeš – Rosa, Hanzl, Ručinský – Majdan, Černý, Martynek – Písařík, Jurčík, Pšurný.
    Piráti Chomutov: Kostúr – Malec, Krstev, Pulpán, Mrázek, Kučný, Šulák, Bartejs, Rutta – Bartečko, Svoboda, Balej, Kubinčák, Divíšek, Hruška – Šagát, Sikora, Hřebejk – Račuk, Kampf, Kaše.
    bahis siteleri