Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhřeb – Novokuzněck 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 01.11.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Další závar před slovenskou brankou se snažil ukončit Ponikarovskij, brankář Janus ale znovu dokázal udržet kotouč před brankovou čarou!
     
    56:09
    Tony Martensson mohl definitivně stvrdit vítězství Petrohradu, velký potlesk znovu sklidil Janus! Švédský hráč se ocitl sám před brankou Slovanu, ani natřikrát ale brankáře Januse neprostřelil!
     
    55:06
    Velká nepříjemnost pro Slovan Bratislava. Všechny šance na bodový zisk maří Mario Bližňák (SBA), který si odnáší dvouminutový trest za hru vysokou holí v obličeji Panarina. Petrohrad tak bude hrát přesilovou hru.
     
    52:29
    Janus nyní několika kvalitními zákroky udržel Slovan ve hře! Jednu z velký šancí měl Šipačjov, jehož dělovou ránu odrazil brankář hostujícího týmu ramenem na břevno!
     
    50:51
    Juraj Mikúš měl velkou šanci na snížení, přes obránce se dostal do šance, ale před ležícím Salákem minul!
     
    46:44
    Ilja Kovalčuk se velmi šikovně z rohu kluziště vymotal až do brankoviště, následná střela z otočky skončila o centimetry mimo!
     
    A branka je uznána!
     
    Nakonec se ještě bude telefonovat, Bartovič nakonec puk do branky dopravil nohou!
     
    43:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté využívají hned první možnost početní výhody a snižují na rozdíl dvou branek! Střelu od modré čáry v podání Škouly vyrazil Salák přímo na hokejku MILANA BARTOVIČE, který bleskově dorazil kotouč do branky – 4:2! Asistence: Martin Škoula a Juraj Mikúš.
     
    42:45
    Andrej Sigarjov (PET) se provinil sekáním a poprvé v dnešním duelu posílá svoje mužstvo do oslabení.
     
    42:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to již ale neplatí! ALEXEJ PONIKAROVSKIJ se elegantně natlačil do zakončení a s přispěním hokejky soupeře poslal puk bekhendem do šibenice Janusovy branky – 4:1! Asistence:
     
    38:20
    Tichonov přihrál Martenssonovi, jehož střelu z voleje bravurně zlikvidoval brankář Janus!
     
    36:48
    Nyní se již ale po právu bude trestat na straně bratislavského Slovanu. Tomáš Mojžíš (SBA) totiž smolně bekhendem vyhodil kotouč až mezi diváky a již sedí na lavici u časoměřičů.
     
    26:54
    Kouč Slovanu si okamžitě vybírá oddechový čas a bude se snažit pozvednout klesající morálku svého týmu!
     
    26:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vzápětí se hala v Petrohradu raduje potřetí! Obránci Slovanu naprosto propadli, nechali na brankovišti osamoceného ARTJOMYJE PANARINA, který dokázal zvednout kotouč až pod víko – 3:1! Asistence: Alexander Kučerjavenko a Alexej Ponikarovskij.
     
    25:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní již slovenská branka kapitulovala. Domácí si vytvořili po vhazování na brankovišti velký tlak! VADIM ŠIPAČJOV nejprve vystřelil, o teč se znovu postaral Martensson. Puk po zásahu Januse zůstal úplně volný na brankové čáře, odkud ho do sítě doklepl sám autor první střely – 2:1! Asistence: Ilja Kovalčuk a Tony Martensson.
     
    25:49
    Kovalčukovu střelu od modré čáry skvěle tečoval Martensson, i na prudkou změnu směru však dokázal brankář Janus skvěle zareagovat!
     
    25:11
    Čeká nás dnes již třetí oslabení slovenské mužstvo. Hosté totiž špatně vystřídali a za hru v šesti budou pykat. Na trestnou lavici míří Andrej Šťastný.
     
    19:30
    V závěru první části přijde další přesilová hra Petrohradu. Michal Sersen (SBA) obdržel menší trest za hákování.
     
    19:13
    Na druhé straně se do šance řítil nikým nehlídaný Rjasenskij, Janus udržel beton u tyče a šanci tak ruskému forvardovi zlikvidovat!
     
    18:40
    Michal Vondrka proklouzl mezi dvěma obránci a jel sám na Saláka! V souboji dvou českých hráčů vyhrál brankář Petrohradu, který dokázal střelu nakonec již tísněného Vondrky vyrazit!
     
    17:28
    Tichonov našel naprosto volného Ilju Kovalčuka, který ve stoprocentní šanci minul hostující branku!
     
    16:14
    Budeme svědky první přesilové hry v dnešním zápase. Milan Bartovič (SBA) totiž nedovoleným zákrokem zmařil šanci Romana Červenky a po zásluze si půjde odpočinout na lavici hanby.
     
    15:41
    Přihrávku Martenssona z ostrého úhlu před branku srazil Jonathan Sigalet na tyč! To je již podruhé, co zvoní za Janusem branková konstrukce!
     
    10:38
    A znovu v akci Thoresen! Norský střelec se zjevil úplně osamocený před brankou Slovanu a tahem trefuje pravou tyč Janusovy svatyně! Při Bratislavě nyní stáli všichni svatí!
     
    07:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po již zmiňované ztrátě Romana Červenky přišel nenápadný protiútok Slovanu, Kukumberg obkroužil branku, našel volného MILANA BARTOVIČE, který z první zametl puk do Salákovy sítě – 1:1! Asistence: Roman Kukumberg a Michal Miklík.
     
    04:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    O několik sekund později se již domácí tým dostává do vedená! Druhý souboj mezi Jánusem a ARTJOMYJEM PANARINEM skončil lépe pro útočníka Petrohradu, který příklepem z mezikruží našel prostor nad ramenem slovenského brankáře a otevřel skóre dnešního zápasu – 1:0! Asistence: Alexander Ponikarovskij.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Panarin (Ponikarovskij), 26. Šipačjov (Kovalčuk, Martensson), 27. Panarin (Kučerjavenko, Ponikarovskij), 43. Ponikarovskij – 8. Bartovič (Kukumberg, Miklík), 44. Bartovič (Škoula, Mikúš J.)


    SKA Petrohrad: Salák (Nalimov) – Rjasenskij, Alexandrov, Kalinin, Kutějkin, Semjonov, Čudinov, Judin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kovalčuk, Červenka, Šipačjov – Ponikarovskij, Kučerjavenko, Panarin – Makarov, Sigarjov, Skačkov.
    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, Štajnoch, Kutlák – Bartovič, Mikúš J., Radivojevič – Miklík, Bližňák, Vondrka – Kukumberg, Netík, Šťastný – Mikuš T., Mráz, Matoušek, Daňo, Hudáček

    Rozhodčí: Gusev, Odiňš – Děďulja, Michel
    bahis siteleri