Zlín – Kometa Brno 1:2 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 2:5 (kon.)
Chomutov – Sparta 6:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:0 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (1:1, 2:2, 3:1)
HC Sparta Praha
Pátek 06.12.2013, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:50
    Piráti právě vstřelili branku!

    Tak nakonec se Piráti přes celé hřiště trefili. Pojišťovací branku na 6:4 střílí hráč číslo 26 PATRIK HUŇADY. Bez asistence.
     
    51:08
    Piráti právě vstřelili branku!

    A ono to půjde a né, že ne. Dnes je to v chomutovském dresu velká jízda bratrů Nováků. Tentokrát se po individuální akci prosazuje LUKÁŠ NOVÁK. Bez asistence.
     
    49:49
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta opět vyrovnává. Po krásné kombinaci v útočném pásmu se prosazuje MATŮŠ BUDIAK. Asistence: Vokurka, Brejcha.
     
    46:31
    Piráti právě vstřelili branku!

    Piráti jdou opět do vedení. JAKUB NOVÁK dostal přihrávku mezi kruhy a svou střelou se nemýlil. Touto brankou kompletuje svůj hattrick. Asistence: Vrána.
     
    39:45
    Sparta právě vstřelila branku!

    A vysokého tempa hry využila Sparta. Po krásné přihrávce Krudence před odkrytou branku se prosazuje VOJTĚCH AUGISTIN. Asistence: Krudenc.
     
    34:48
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta se po dlouhé době dostala do útočného pásma a je z toho gól. Přesilovou hru po dorážce střely využívá LITERA PERT. Pražané tak snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Schwamberger, Chlapík
     
    29:15
    Piráti právě vstřelili branku!

    JAKUB NOVÁK si dnes připisuje již druhou branku a opět ze samostatného úniku. Už se zdálo, že Neužil střelu kryje, ale puk mu propadl do branky. Asistence: Novák L.
     
    26:03
    Piráti právě vstřelili branku!

    Další střela zápěstím a další branka. Tentokrát se po přihrávce od Jakuba Vrány prosazuje NICOLAS HLAVA. Asistence: Vrána, Maštalířský.
     
    14:55
    Sparta právě vstřelila branku!

    Obrovskou chybu domácích využívá FILIP CHLAPÍK, když puk podjel Maštalířského. Chlapík tak neměl žádný problém dorazit puk do prázdné brány. Bez asistence.
     
    11:59
    Piráti právě vstřelili branku!

    Po přihrávce od Davida Kašeho se hnal JAKUB NOVÁK do samostatného úniku, který proměňuje ukázkovou střelou zápěstím. Asistence: David Kaše.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 12. Novák J. (Kaše D.), 27. Hlava (Vrána, Maštalířský), 30. Novák J. (Novák L.), 47. Novák J. (Vrána), 52. Novák L., 59. Huňady – 15. Chlapík, 35. Litera (Schwamberger, Chlapík), 40. Augustin (Krudenc), 50. Budiak (Vokurka, Brejcha)


    Piráti Chomutov: Maštalířský – Meliško, Ringler, Drobný, Cestr, Havel, Michálek, Černý, Tejnor – Šťovíček, Novák L., Vrána, Hlava, Paleček, Veselý, Bednář, Janák, Peštuka, Novák J., Huňady, Kaše D.
    HC Sparta Praha: Neužil – Mikliš, Kliment, Skřivánek, Vokurka, Bílek, Slavíček, Březina, Vacek – Schwamberger, Augustin, Soumelidis, Litera, Hemr, Chlapík, Budiak, Škop, Brém, Brejcha, Krudenc.

    Rozhodčí: Zubzanda – Fiala, Havelec
    bahis siteleri