Vítkovice – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Zlín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Liberec – Písek 4:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 5:2 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 7:1 (kon.)
Pardubice – Č. Budějovice 0:3 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (3:1, 1:0, 3:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 06.12.2013, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přidali ještě jeden gól. Kotouč se dostal k PETRU KREJČÍMU, který o tyčku zvýšil náskok sešívaných! Asistence: David Vyskočil a Martin Suda.
     
    54:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Tejralově pokusu, který skončil na zadním mantinelu se kotouč dostal před branku k Josefusovi, který ho v souboji dokázal přistrčit volnému ALEŠI HYRŠLOVI a ten už neměl těžkou práci! Asistence: Petr Josefus a Petr Tejral.
     
    43:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po chybě hradecké obrany přihrál Josefus skrz pásmo PETRU TEJRALOVI, který zakončil přesně pod horní tyčku! Asistence: Petr Josefus a Aleš Hyršl.
     
    31:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěknou akci předvedli domácí. Puk se dostal po přihrávkách na jeden dotek až k VIKTORU NESTRAŠILOVI, který už jen zametl puk za bezmocného Černého! Asistence: Aleš Furch a Tomáš Šmerha.
     
    12:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se prosazují i hosté. TOMÁŠ HOFMAN to vzal na sebe a z těžké pozice vystřelil. Kotouč s trochou štěstí prolétl kolem Sochůrka a skončil v síti! Bez asistence.
     
    11:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kottek si sjel do střelecké pozice a prověřil Černého. Ten jeho pokus vytěsnil jen k volnému PETRU JOSEFUSOVI, který okamžitě zamířil do odkryté klece! Asistence: Marcel Kottek a Tadeáš Hejda.
     
    06:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ránu Furcha dokázal Černý zastavit, kotouč se ale povaloval na brankovišti a po několika soubojů se do sítě trefil TOMÁŠ ŠMERHA! Asistence: Viktor Nestrašil a Aleš Furch.
     
    05:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tlak sešívaných končí gólem, který už dlouho visel ve vzduchu. Pokus Příkopa dokázal perfektně tečovat mimo dosah Černého ALEŠ HYRŠL! Asistence: Luboš Příkop a Petr Josefus.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 6. Hyršl (Příkop, Josefus), 7. Šmerha (Nestrašil, Furch), 12. Josefus (Kottek, Hejda), 32. Nestrašil (Furch, Šmerha), 44. Tejral (Josefus, Hyršl), 55. Hyršl (Josefus, Tejral), 59. Krejčí (Vyskočil, Suda) – 13. Hofman


    HC Slavia Praha: Sochůrek – Zderadička, Weinhold, Kottek, Hejda, Příkop, Krejčí – Tejral, Nestrašil, Heldák, Hyršl, Mušo, Vyskočil, Kolář, Josefus, Suda, Mareček, Furch, Šmerha
    Královští lvi Hradec Králové: Černý – Havránek, Čech, Faltýnek – Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hronek, Gančarčík, Chalupa, Voříšek, Moník, Malinský, Miškář, Drašnar
    bahis siteleri