Toronto – Dallas 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:3 (kon.)
Montreal – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Ottawa 3:1 (kon.) | Florida – Winnipeg 5:2 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 5:1 (kon.) | Nashville – Carolina 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (kon.)
Edmonton – Colorado 8:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Pátek 06.12.2013, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Winnipeg ale při svém útočení zapomněl na obranu a nabídl tím domácím zadarmo pátou branku! Defenzíva Jets naprosto opomenula JIMMYHO HAYESE, který si vzal na pravém mantinelu kotouč, bekhendovou kličkou otevřel Pavelcovy nohy a poté již jen zasunul puk mezi betony českého brankáře – 5:2! Asistence: Dylan Olsen.
     
    53:37
    Chris Thornburn se nyní šťastně dostal k odraženému kotouči, jeho dorážka z pravého kruhu skončila na tyči Thomasovy klece!
     
    52:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Že bychom se sedm minut před koncem ještě dočkali určité zápletky? Krátce po návratu vyloučeného Gilberta si na chytré pozici na brankovišti počíhal zkušený OLLI JOKINEN, dostal přihrávku od svého spoluhráče a z voleje zametl kotouč k bližší tyči – 4:2! Asistence: Devin Setoguchi.
     
    50:37
    Ve třetí části se nám naopak roztrhl pytel s počtem vyloučených. Gilbert (FLA) zastavil unikajícího hráče hákováním a jeho přestupek nám srovná počet aktérů na ledě na čtyři na obou stranách.
     
    49:19
    Nepohoda Jets je nyní prokázána dalším vyloučením, Devin Setoguchi (WPG) obdržel menší trest za sekání.
     
    45:37
    Florida právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se sice Panterům udeřit nepovedlo, krátce po jejím skončení již ano! Ondřej Pavelec má dnes opravdovou smůlu. Kotouč vystřelený od modré čáry byl několikrát tečován a skončil za branku, odtud ho do sítě o zadní část betonu dostal NICK BJUGSTAD – 4:1! Asistence: Scottie Upshall a Tom Gilbert.
     
    43:29
    Po téměř čtyřiačtyřiceti minutách dnešního zápasu vidíme první vyloučení. Na trestnou lavici odchází za držení Tobias Enström (WPG), jenž opět o trochu více komplikuje situaci hostujícího týmu.
     
    37:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Fleischmann – Pavelec 1:1! První vzájemný souboj dvou českých hokejistů na ledě dopadl dobře pro brankáře Winnipegu, nyní se již situace obrátila! Nahozený kotouč od obránce dokázal Pavelec vyrazit pouze před sebe k volnému TOMÁŠOVI FLEISCHMANNOVI, který bleskovou dorážkou zvýšil náskok Floridy na rozdíl dvou gólů – 3:1! Asistence: Mike Weaver a Dmitrij Kulikov.
     
    33:13
    Setoguchi měl na druhé straně obrovskou šanci na srovnání skóre, Thomas mu ale lvím skokem zabránil radosti, když zneškodnil jeho dorážku do poloprázdné svatyně! Brankář Floridy za svůj vynikající zákrok sklidil potlesk a uznání fanoušků.
     
    31:50
    Velmi zajímavou samostatnou akcí se ukázal také český útočník Tomáš Fleischman, který se po chytré kličce dostal až před brankáře. Následně zkusil propasírovat puk mezi Pavelcovými betony, v českém souboji byl ale úspěšnější brankář Winnipegu!
     
    23:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu ve svůj prospěch! Enström byl tvrdě sestřelen za brankou Thomase, v jednu chvíli byli hluboko v útočné třetině ztraceni tři hráči Jets. Protiútok Floridy skončil mezi kruhy na čepeli DYLANA OLSENA, jehož přesně mířená rána tahem skončila za zády českého brankáře Ondřeje Pavelce – 2:1! Asistence: Scottie Upshall a Eric Gudbranson.
     
    19:10
    Tim Thomas nyní udržel skvělým zákrokem remízový stav! Setoguchi milimetrovým pasem zpoza branky našel volného Jokinena, který z první zametl puk na branku. Thomas ramenem vytěsnil kotouč do obránce, který si ho málem srazil do vlastní sítě! Ani to ale zkušený gólman Floridy nepovolil!
     
    16:48
    Campbell předvedl skvělý samostatný průnik, který dotáhl až k bekhendovému zakončení! Jeho pokus prolétl jen centimetry od pravé tyče Pavelcovy klece!
     
    14:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen radují z vyrovnání ještě v první třetině! Odražený kotouč se od mezikruží doklouzal až na modrou čáru na volného ERIKA GUDBRANSONA, jenž ho z voleje poslal přímo do Pavelcovy sítě – 1:1! Asistence: Tomáš Fleischmann a Marcel Goc.
     
    06:58
    Branka Huberdeaua nakonec neplatí!
     
    06:58
    Máme zde vyrovnávací branku, její regulérnost ale bude muset potvrdit videorozhodčí! Před brankou Pavelce vznikl velký závar, dorážející hráč sice dostal puk pod brankářem do sítě, v době dorážky se ale zjevně nacházel v brankovišti! Jak to rozhodčí rozsoudí?
     
    05:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro domácí tým! I přesto, že Panteři měli v úvodu zápasu jednoznačně navrch, inkasují jako první. Na správném místě byl ve správný čas připraven kapitán Jets ANDREW LADD, který bleskovou dorážkou poslal puk pohodlně do odkryté svatyně – 0:1! Asistence: Bryan Little a Blake Wheeler.
     
    02:01
    Clitsome vyrobil za vlastní brankou velkou chybu, Huberdeau ho obral o kotouč a snažil se po obkroužení svatyně zasunout puk do její sítě. Ondřej Pavelec se však stihl včas přesunout a zabránit tím nejhoršímu!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 15. Gudbranson (Fleischmann, Goc), 24. Olsen (Upshall, Gudbranson), 38. Fleischmann (Weaver, Kulikov), 46. Bjugstad (Upshall, Gilbert), 58. Hayes (Olsen) – 6. Ladd (Little, Wheeler), 53. Jokinen (Setoguchi)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Olsen, Gudbransson, Weaver, Kulikov – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Kopecký, Goc, Fleischmann – Boyes, Barkov, Bergenheim – Barch, Matthias, Hayes
    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Byfuglien, Stuart, Ellerby, Clitsome, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Thornburn – Peluso, Scheifele, Halischuk – Albert, Wright

    Rozhodčí: Devorski, Leggo – Miller, Murphy
    bahis siteleri