Nitra – Žilina 7:0 (kon.) | Martin – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Poprad – Banská Bystrica 6:5 (po pr.)
Skalica – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HK Poprad
6:5 (0:3, 4:1, 1:1 - 1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Pátek 13.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    63:13
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali rozhodnúť o svojom víťazstve v predĺžení po nekompromisnej delovke od JURISA STALSA, ktorý napriahol svoju hokejku v medzikruží a puk umiestnil k pravej žŕdke banskobystrickej brány. Asistenciu si pripisuje Adam Lapšanský.
     
    58:51
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Lapšanského sa k puku v centrálnej časti dostal osamotený Sýkora, no ten mal už príliš málo času a svojim blafákom nedokázal prekonať pozorného Kalembu!
     
    51:29
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Banskú Bystricu. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť domáci Paukovček.
     
    50:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Je vyrovnané! Banskobystričania vystihli mierne zaváhanie v popradskej defenzíve a opäť dokázali vsietiť vyrovnávajúci gól. Po peknej prihrávke spoza popradskej brány od Kaduru sa k puku dostal RADOMÍR HEIZER, ktorý svojou strelou k ľavej žŕdke popradskej brány prekvapil Sedlačkovu lapačku. Asistencie si pripisujú hráči Dominik Kadura a Eric Meland.
     
    50:08
    Na druhej strane si skvelý zákrok pripísal aj gólman Kalemba, ktorý vo svojej lapačke reflexívne zachytil puk po delovke z hranice pravého kruhu od Matúša Paločka!
     
    47:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" napokon dokázali využiť svoju presilovú hru a dostávajú sa do vedenia! ADAM LAPŠANSKÝ prevzal puk na útočnej modrej čiare, následne sa zbavil dvoch banskobystrických obrancov skvelými kľučkami a po tej záverečnej bez problémov zasunul puk za chrbát gólmana Kalembu. Asistenciu si pripisuje Juris Stals.
     
    46:45
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť hosťujúci Michal Styk.
     
    46:28
    Drábek nahodil puk pred banskobystrickú bránu z pravej strany, no gólman Kalemba bol aj tentokrát v strehu. Následne sa sanžil dorážať Stals, no ten už nedokázal prekonať betóny banskobystrického gólmana!
     
    37:12
    Banskobystričania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie na Heizera odchádza sadnúť domáci Jakub Drábek.
     
    36:24
    Do skvelej gólovej šance po prihrávke od Paločka sa tentokrát na ľavej strane dostal Samuel Takáč, no jeho delovka z hranice ľavého kruhu napokon trafila len hrudnú výstroj gólmana Kalembu.
     
    35:57
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania napokon dokázali vyrovnať ešte v druhej tretine! Handlovský potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, následne chcel nájsť svojho spoluhráča Heizera, no ten puk prenechal PATRICKOVI WHITEOVI, ktorý svojou delovkou z medzikružia nedal gólmanovi Sedlačkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Handlovský a Radomír Heizer.
     
    30:02
    Popradčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Tomáš Zigo.
     
    29:07
    Do banskobystrickej brány nastupuje namiesto gólmana Andreja Košarišťana gólman Zane Kalemba!
     
    29:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania otáčajú gólový účet tohto stretnutia vo svoj prospech počas presilovej hry! Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od sa k zakončeniu na pravom krídle dostal kapitán ARNE KROTÁK, ktorý svojou delovkou zaklincoval puk presne k pravej žŕdke banskobystrickej brány.
     
    27:58
    Banskobystričania hrajú už vo štvorici, no stále sa musia brániť. Tentokrát po dobrej strele od Lapšanského z pravej strany zazvonila za gólmanom Košarišťanom ľavá žŕdka jeho brány!
     
    26:19
    Hlavný rozhodca si overil situáciu rozhovorom s čiarovými rozhodcami a posiela Popradčanov opäť do početnej výhody o dvoch mužov. Na dve plus dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Bambúch.
     
    25:04
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradčania dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov! Po skvelej prihrávke od Suchého sa k zakončeniu na ľavej strane dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý vypálil skvelú strelu zápästím a bez problémov prekonal Košarišťana strelou k ľavej žŕdke jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Arne Kroták.
     
    23:54
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve plus dve minúty si tentokrát odchádza sadnúť hosťujúci Heizer, ktorý sa v útočnej snahe previnil nebezpečnou hrou so zdvihnutou hokejkou na Miloslava Jáchyma.
     
    23:14
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve mnúty si za hákovanie odchádza sadnúť Hamburg. Napravo od popradskej brány sa medzi ním a domácim Makovským odohral aj náznak potýčky, no na základe toho sa už nevylučovalo.
     
    20:55
    Poprad dal gól!
    Domácim vychádza úvod druhej tretiny priam ideálne a vsietili aj kontaktný gól! Paločko potiahol puk za banskobystrickú bránu, následne našiel na ľavom kruhu Samuela Takáča, ktorý tvrdo vystrelil, no Košarišťan jeho delovku ešte vyrazil svojim betónom. Na následnú dorážku z tesnej blízkosti od MATÚŠA PALOČKA však nemal žiadnu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Miloslav Jáchym.
     
    20:37
    Poprad dal gól!
    Popradčania využili svoj ofenzívny tlak v úvode druhej tretiny a vsietili svoj prvý gól v zápase! Po tom, čo Stals trafil len gólmana Košarišťana Popradčania vytvorili ďalšiu útočnú akciu a skórujú! Po skvelej prihrávke od Lapšanského z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý nedal Košarišťanovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Juris Stals.
     
    16:13
    Do popradskej brány nastupuje namiesto gólmana Dušana Sidora gólman Juraj Sedlačko!
     
    16:13
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa po krátkej chvíli dostávajú už do trojgólového vedenia! Popradská defenzíva poriadne zaváhala aj tentokrát a zabudla na RADOSLAVA MACÍKA, ktorý prevzal puk po prihrávke od Hudeca na hranici ľavého kruhu a svojou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu na zásah. Asistencie si pripisujú hráči Michal Hudec a Michal Styk.
     
    15:29
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa vo vlastnom oslabení dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po obrovskej chybe v popradskej defenzíve sa k puku na pravom krídle dostal ERIC MELAND, ktorý svojim súperom ušiel a v samostatnom úniku pekným švihom prekonal gólmana Sidora. Puk sa popod jeho ľavú korčuľu nešťastne dostal až do popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Lukáš Handlovský.
     
    13:30
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Michal Hudec.
     
    07:52
    Po peknej krátkej prihrávke od Stalsa sa k zakončeniu z otočky na pravej strane dostal Lapšanský, no ten napokon svojim bekhendom trafil len pozorného gólmana Košarišťana. Následne sa k odrazenému puku za pravým kruhom dostal Suchý, no ten nedokázal prekonať pozorného banskobystrického gólmana. Ten v tej chvíli zakrošil svojimi betónmi.
     
    07:07
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Lukáš Bambúch.
     
    05:41
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance! Po peknej prihrávke od Paločka z pravej strany sa k zakončeniu za ľavým kruhom dostal Jáchym, no ten napokon trafil len dobre postaveného gólmana Košarišťana!
     
    04:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa tesne po návrate vylúčeného popradského hráča Jáchyma dostávajú do vedenia. Bambúch nekompromisne vystrelil puk spoza pravého kruhu na popradskú bránu, kde gólman Sidor dobre zakročil, no na následnú dorážku od JURAJA PETRA pomedzi jeho betóny nemal žiaden nárok. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Bambúch a Michal Hudec.
     
    02:55
    Banskobystričania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Jáchym.

    Branky a nahrávky: 21. Sýkora (Lapšanský, Stals), 21. Paločko (S. Takáč, Jáchym), 26. Sýkora (Suchý, Kroták), 30. Kroták (Mlynarovič, S. Takáč), 48. Lapšanský (Stals), 64. Stals (Lapšanský) – 5. Petro (Bambúch, Hudec), 16. Meland (Handlovský), 17. Macík (Hudec, Styk), 36. White (Handlovský, Heizer), 51. Heizer (Kadura, Meland)


    HK Poprad: Sidor (17. Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Fabian, Makovský, Jáchym, D. Šterbák, Hrehorčák, Štrauch – Sýkora, Stals, Lapšanský – Kroták ("C"), Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, M. Nagy – Paločko, S. Takáč, Belluš.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan (30. Kalemba) – Saracino, Martin, Bambúch ("A"), Macháček, Meland, Styk, Devečka – White, Heizer ("A"), Kadura – Handlovský, Hudec ("C"), Macík – Petro, Zigo, Ma. Chovan – Hamburg

    Rozhodčí: Milan Novák – Vladimír Smerek, Miroslav Valach

    Diváci: 1192
    bahis siteleri